Çok Acil Bir Şekilde. | İşe İhtiyacım var.

Allah yardımcın olsun kardeşim.

Muslera06 veya beyto33 hocamla bir görüş derim.Çalışmak isteyen her türlü iş bulur sıkma canını.Fakat bu forumdan iş bulamazsan başka bir yerde internetten iş bulman zor diye düşünüyorum.Çoluk çocuk piyasayı ele geçirdi şeker fiyatına yapıyorlar işleri.

Muslera06 veya beyto33 hocamla bir görüş derim.Çalışmak isteyen her türlü iş bulur sıkma canını.Fakat bu forumdan iş bulamazsan başka bir yerde internetten iş bulman zor diye düşünüyorum.Çoluk çocuk piyasayı ele geçirdi şeker fiyatına yapıyorlar işleri.

Doğru söylüyorsun r10.net inan ki oraya hiç konu açasım bile gelmiyor. Çünkü oraya burası kadar sıcak değilim. Burayı kendime daha yakın görüyorum. O yüzden buraya açtım konuyu. Haklısın piyasaya çoluk çocuk ele geçirdi belki ama ben işimin en iyisini ve kalıcı olarak yapmak istiyorum. Çünkü gerçekten ihtiyacım var.

Doğru söylüyorsun r10.net inan ki oraya hiç konu açasım bile gelmiyor. Çünkü oraya burası kadar sıcak değilim. Burayı kendime daha yakın görüyorum. O yüzden buraya açtım konuyu. Haklısın piyasaya çoluk çocuk ele geçirdi belki ama ben işimin en iyisini ve kalıcı olarak yapmak istiyorum. Çünkü gerçekten ihtiyacım var.

Dostum r10 belki burasi kadar sicak degil ama en azindan editorluk islerini falan cok rahat bulursun orada. Hele ozgun makale yazabiliyorsan ve surekli pc basindaysan gunde 200 kelimelik 20 makale cikartsan 40 lira para eder. Bi sure belki kafayi yiyecek gibi hissedersin ama ayin sonunda istediginden fazlada parayi cikartmis olursun. Onun disinda en basitinden oyun ekleme isi yapsan oyun basi 50-100 arasi ozgun aciklama yaziyor olsan tanesini 1 liradan eklersin cok rahat.

Bilgiustam.net yazarlık sistemi var. Özgün kaliteli makaleye 3-5 lira arası para ödüyorlar. 50 lira olunca çekebiliyorsun paranı. Buraya da başvur istersen. Yazılar haftada 3 gün onay alıyor. Pazartesi çarşamba ve cuma. Bunun dışında devamlı içerik giren var ve sıra oluyor genelde.

Dostum r10 belki burasi kadar sicak degil ama en azindan editorluk islerini falan cok rahat bulursun orada. Hele ozgun makale yazabiliyorsan ve surekli pc basindaysan gunde 200 kelimelik 20 makale cikartsan 40 lira para eder. Bi sure belki kafayi yiyecek gibi hissedersin ama ayin sonunda istediginden fazlada parayi cikartmis olursun. Onun disinda en basitinden oyun ekleme isi yapsan oyun basi 50-100 arasi ozgun aciklama yaziyor olsan tanesini 1 liradan eklersin cok rahat.

Hocam işte bulabilecek miyiz böyle kalıcı bir iş. Önemli olan bu. Hayırlısı hocam [MENTION=2499]By_MeCHuL[/MENTION] (Mehmet) abi ile de görüştüm yarın haber verecek bakalım.

---------- Mesaj saat 14:20:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:17:27 civarında gönderildi. ----------

Bilgiustam.net yazarlık sistemi var. Özgün kaliteli makaleye 3-5 lira arası para ödüyorlar. 50 lira olunca çekebiliyorsun paranı. Buraya da başvur istersen. Yazılar haftada 3 gün onay alıyor. Pazartesi çarşamba ve cuma. Bunun dışında devamlı içerik giren var ve sıra oluyor genelde.

Eyvallah hocam sağol inceleyeceğim.

Hocam işte bulabilecek miyiz böyle kalıcı bir iş. Önemli olan bu. Hayırlısı hocam [MENTION=2499]By_MeCHuL[/MENTION] (Mehmet) abi ile de görüştüm yarın haber verecek bakalım.

---------- Mesaj saat 14:20:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 14:17:27 civarında gönderildi. ----------

Eyvallah hocam sağol inceleyeceğim.

Kaliteli yazarim diyorsan cok rahat bulursun. 1-2 tane 100 150 kelimelik referans olarak yazarsin, sonra satis yaparsin. Millet deli gibi makale aliyor 10dan. Gir bi makale bolumune bak, anlarsin zaten. Ayni sekilde editorluk bolumunde c/p postun 100 tanesi 10 lira, ona gorede bakabilirsin

Kaliteli yazarim diyorsan cok rahat bulursun. 1-2 tane 100 150 kelimelik referans olarak yazarsin, sonra satis yaparsin. Millet deli gibi makale aliyor 10dan. Gir bi makale bolumune bak, anlarsin zaten. Ayni sekilde editorluk bolumunde c/p postun 100 tanesi 10 lira, ona gorede bakabilirsin

Hocam bakalım onlara da bakacağım.

Hocam siz kalici is ariyorsaniz makale vs bos is.Surekli is almaniz icin iyi bir referans toplulugunuzun olmasi gerekir.Bence reel ortamda is aramayi dusunun.

Hocam siz kalici is ariyorsaniz makale vs bos is.Surekli is almaniz icin iyi bir referans toplulugunuzun olmasi gerekir.Bence reel ortamda is aramayi dusunun.

Haklısın belki hocam ama yok işte. Olsa zaten girmiştim ama şartları bir duysanız gerçekten küfür edercesine şartları var iş verenlerin çıldırmamak elde değil! :S

Haklısın belki hocam ama yok işte. Olsa zaten girmiştim ama şartları bir duysanız gerçekten küfür edercesine şartları var iş verenlerin çıldırmamak elde değil! :S

Mesleginiz var midir peki? Tecrubeleriniz nelerdir?

Mesleginiz var midir peki? Tecrubeleriniz nelerdir?

Hocam şuanda internet üzerinden yapabileceğim işleri sıraladım. Sosyal Medya olur veya iş verenin gösterip öğreteceği işi hemen öğrenip yaparım.
Youtube, Editörlük, Makale yani aklınıza ne iş geliyor ise hepsini yapabilirim şuanda. Yeter ki ay sonu geldiğinde ödememi yapabileyim. Sigara kullanıyorum onu bile düşünmüyorum şuanda hocam.

Tek isteğim bir an önce çalışıp kazanıp borcumu ödemek...

---------- Mesaj saat 20:35:14 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:38:43 civarında gönderildi. ----------

Valla ne yapacağım bilmiyorum halen kesin olarak bir şeyde bulamadık.

bence reel bi iş aramanız daha mantıklı tabi boş vakitlerinizde tam gaz yotube işlerinizle ilgilebilirsinz

bence reel bi iş aramanız daha mantıklı tabi boş vakitlerinizde tam gaz yotube işlerinizle ilgilebilirsinz

Bakıyorum hocam reelden iş olursa gireceğim tabi ki de. Ama diyorum ya çok saçma teklifleri iş verenlerin. Gülünç durumdalar beleşe adam arıyorlar. :(

Internetten para kazanma cogu kisi icin aslinda sadece hayalden ibaret. Birkac kisinin tavsiyesi gibi bende reel bir is bakmani tavsiye ederim. Yerel secimler yaklasiyor, ortalik yavas yavas kizismaya basliyor. Bulundugun yerde oncelikle iktidar partisi olmak uzere onde gelen siyasi partilerin temsilciliklerine bir buyugun araciligiyla gidersen, en azindan secime kadar olan sure icin bir is bulman mumkun olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri