Çok Acil Çiçek Seçimi Görüşlerinize İhtiyacım Var!

mt2465

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar kız arkadaşım ameliyata girecek ve ben şuan ona bayağı uzaktayım o yüzden hastaneye çiçek göndermeyi düşünüyorum birkaç model buldum tercihlerinizi bekliyorum kendi fikriniz varsa onuda beklerim.

1- Mutluluk Kresi - Bursa iek,Bursa ieki,Bursa iek Sipari,Bursa iek Yolla,Bursa iek Gnder,Bursa Online iek,

2- Tatl Bahar - Bursa iek,Bursa ieki,Bursa iek Sipari,Bursa iek Yolla,Bursa iek Gnder,Bursa Online iek,

3- http://www.bursacicekmagazasi.com/i...&code=1883&cat=13&catname=%DEebboy%20Zerafeti

4- Beyaz Peri Masal - Bursa iek,Bursa ieki,Bursa iek Sipari,Bursa iek Yolla,Bursa iek Gnder,Bursa Online iek,

5- Zarif Beyaz iekler - Bursa iek,Bursa ieki,Bursa iek Sipari,Bursa iek Yolla,Bursa iek Gnder,Bursa Online iek,

Not: Çiçek Bursaya gidecektir kendi öneriniz olursa ona göre değerlendirip söylerseniz çok sevinirim.

hastaneye gidecek çiçek beyaz olmak zorunda mı?
zaten ameliyata girecekmiş,ikinci gibi renkli bir şey gönder de içi açılsın

kız arkadasınıza göndereceksenız sevgının temsılı kırmızı bır gul buketı olabılır sıklara bakmadım ama..ayrıca hastane odalarında fazla canlı bıtkı turu onermezler oksıjenı tukettıgı ıcın ama :) siz bilirsınız. gecmıs olsun sımdıdn

2. diyorum gerçekten çok güzel . Geçmiş olsun. Bir de hastane ye çiçek sokuyorlar mıydı

Bence çiçeğe vereceğin parayla bir bilet al ziyaretine git daha makbule geçer

Hocam tereddüt etme 2. yi al. Diğerleri böyle özel günlerde yemeğe giderken verilebilecek yada kız istemeye giderken alınacak çiçekler :) 2. si kıpır kıpır ameliyattan sonra baktığında yüzü gülecektir. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri