ÇOK ACİL! Satlılık Gelirli Quiz Kanal

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Katip

Kayıtlı Üye
satılmıştır ilgi gösteren dostlarıma çok teşekkür ederim.. konu kilitlenebilirse sevinirim [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]

Son düzenleme:
Günlük 40 TL kazandırıyor desek, e bunun % 20 kesintisi var bide Paypal 'da % 8 ile % 5 oranında bir kesinti var. Birde Paypalı Tr Dolar kuruna hesaplayıp Banka hesabına yollatılacak, Onuda düşünmek lazım.

15 Gün boyunca kanala bir zeval gelmez. Kazancıda aşağı düşmez diye garanti veriyorsunuz. yani 300 doları garanti diyorsunuz , Fiyat 2000 TL 'mi Dolar mı ?

Günlük 40 TL kazandırıyor desek, e bunun % 20 kesintisi var bide Paypal 'da % 8 ile % 5 oranında bir kesinti var. Birde Paypalı Tr Dolar kuruna hesaplayıp Banka hesabına yollatılacak, Onuda düşünmek lazım.

15 Gün boyunca kanala bir zeval gelmez. Kazancıda aşağı düşmez diye garanti veriyorsunuz. yani 300 doları garanti diyorsunuz , Fiyat 2000 TL 'mi Dolar mı ?

TL hocam yazmayı unutmuşum :D

TL hocam yazmayı unutmuşum :D

:D Normalde bu kanal satışları mail satışları yapanların konularına yazmam fakat siz forumun mihenk taşı gibisiniz ve güvenilirliğiniz benim gözümde üst seviyede, Bu satış işlerinden pek anlamam, Bu kadar yüksek meblağlara satılabiliyorsa kanallar gerçekten iyi işmiş :o

İşinize karışmak gibi olmasın fakat Paraya acil ihtiyacım var demişsiniz, Piyasayı bilmiyorum yanlış anlamayın ama 15 günlük garanti yerine biraz daha uzun verirseniz garanti süresini bu aksam alıcı bulma şansınız daha yüksek olur. İyi satışlar umarım alıcı çıkar ;)

:D Normalde bu kanal satışları mail satışları yapanların konularına yazmam fakat siz forumun mihenk taşı gibisiniz ve güvenilirliğiniz benim gözümde üst seviyede, Bu satış işlerinden pek anlamam, Bu kadar yüksek meblağlara satılabiliyorsa kanallar gerçekten iyi işmiş :o

İşinize karışmak gibi olmasın fakat Paraya acil ihtiyacım var demişsiniz, Piyasayı bilmiyorum yanlış anlamayın ama 15 günlük garanti yerine biraz daha uzun verirseniz garanti süresini bu aksam alıcı bulma şansınız daha yüksek olur. İyi satışlar umarım alıcı çıkar ;)

teşekkür ederim hocam.. hocam normalde 2 aylık kazanca satıyor herkes yani en düşüğüne veriyorum :) hayırlısı hocam olursa olur olmazsa kalan sahalar bizimdir :p

İletişim skype: iwusinho
Kanal Adi : Satış sonrası
Kanal Kategorisi : Film
Kanal Dili : Satış sonrası
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 26.10.2014
Kanaldaki Video Sayısı:5
Abone Sayisi : 966
izlenim Sayisi : 396.633
Kanalinizda UYARI Varmi : Yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 20 USD

Kanal Satis Fiyatiniz :2000 TL PAZARLIKSIZ
Kanal Hakkinda Ek aciklamalariniz :

Kanalın içinde 1 aylık kazanç 400 dolar bulunmaktadır ve içindekiyle birlikte bir aylık kazancına karşılık satılığa çıkarılmıştır. Kanal ilk ödemesini bu ay alacaktır..

Adettendir şifre değişikliği, paypal değişimi gibi şeyler hariç herhangi bir müdahele yapılmadığı takdirde 15 günlük garanti veriyorum.. AYRICA SATIŞIM 1 GÜNLÜKTÜR..

Çok acil paraya ihtiyacım olduğu için satıyorum kanalımı yarın satışı durduracam eğer bir aksilik olmazsa.. kategori temizdir telif vs riski yok denecek kadar azdır.. satmayacaktım da acil almam gereken bir şey var..

NOT: Caps koyamıyorum aciliyetten dolayı kusura bakmayım kanalda herşey tertemiz ve sorunsuzdur..

Arkadaş ile anlaşıldı ödemesi yapıldı. Konu kilitlenebilir .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri