Cok aktif Cocuk Kategorisi ve Ürünleri

• Kullanıcı GetReaL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

GetReaL

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

hergün cocuklar icin kinetic sand videolari cekiliyor ve milyonlarca izlenim yakaliyorlar bunu Türkiyede bile yapan bir cok kanal var. Sormak istedigim; bu rengarenk kumlari nereden buluyorlar? Bircok marka aldim kumlari bunlarinki gibi degil dagiliyor, dökülüyorlar. En pahali marka olan Kinetic Sand'in kumlari cok iyi ama onlarda da sayili renk var. Yardimci olabilcek var mi? Asagiya birkac link ekliyorum renkleri inceleyebilirsiniz.

https://www.youtube.com/channel/UCRZPl8_4FXHeFhawbrtxdOQ
https://www.youtube.com/watch?v=dk2RMS3iZho
https://www.youtube.com/channel/UC8yX6-5IQGOFJw31V2sw6GQ/videos

Merhaba hocam geç olmadıysa size yardımcı olmak isterim bende geçen sene kinetic sand videoları çekiyordum ve sermayem yetmediği için bırakmak zorunda kaldım sizin sorunuzu bende çok sordum çok araştırdım ve sonunda hangi kumlar olduğunu bulmuştum amazonda satılıyordu ama çok pahalı olduğu için bütçem yettiği kadar getirttim bu video çekmeye yetecek kadar yeterli değildi yanlış hatırlamıyorsam her renkten yarım kilo kadardır belki daha az 6 renk getirtmiştim o zaman dolar daha uçmamıştı üç bin liraya yakın para vermiştim ama sermayem bittiği için kanalı daha fazla ilerletemedim ve bırakmıştım. Siz hala devam ediyorsanız size edindiğim tecrübeleri neler yapmanız gerektiğini aktarabilirim. Elimde 30 kilo kadar kinetic kum var 3 kilosu yurtdışından getirtdiğim kaliteli kumlardır ve kalıplar var bunları almak isterseniz skypedan benimle iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba hocam geç olmadıysa size yardımcı olmak isterim bende geçen sene kinetic sand videoları çekiyordum ve sermayem yetmediği için bırakmak zorunda kaldım sizin sorunuzu bende çok sordum çok araştırdım ve sonunda hangi kumlar olduğunu bulmuştum amazonda satılıyordu ama çok pahalı olduğu için bütçem yettiği kadar getirttim bu video çekmeye yetecek kadar yeterli değildi yanlış hatırlamıyorsam her renkten yarım kilo kadardır belki daha az 6 renk getirtmiştim o zaman dolar daha uçmamıştı üç bin liraya yakın para vermiştim ama sermayem bittiği için kanalı daha fazla ilerletemedim ve bırakmıştım. Siz hala devam ediyorsanız size edindiğim tecrübeleri neler yapmanız gerektiğini aktarabilirim. Elimde 30 kilo kadar kinetic kum var 3 kilosu yurtdışından getirtdiğim kaliteli kumlardır ve kalıplar var bunları almak isterseniz skypedan benimle iletişime geçebilirsiniz.
Pm ile fiyat bilgisi alabilir miyim?

Burada oyuncakçıda envai çeşit vardı(kalite olarak bilemem tabi). Avm ye gidince bir bakayım bende

Bu kumlar birbirine karışmıyor mu? (bilgi edinmek)

Burada oyuncakçıda envai çeşit vardı(kalite olarak bilemem tabi). Avm ye gidince bir bakayım bende

buradakilerin hepsi dandik hocam çabuk kuruyor çabuk dağılıyor Türkiyeden alınabilecek orjinal kinetic kumlar.

---------- Spam Engelliyici 09:16 ---------- Önceki Mesaj 09:14 ----------

Gıda boyasıyla falan renklendirsen?

gıda boyasıyla renklendirme yapılır ama kumun kimyası bozuluyor.

---------- Spam Engelliyici 09:17 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------

Bu kumlar birbirine karışmıyor mu? (bilgi edinmek)

karışır hocam karıştırarak istediğin rengi elde edebilirsin.

buradakilerin hepsi dandik hocam çabuk kuruyor çabuk dağılıyor Türkiyeden alınabilecek orjinal kinetic kumlar.

---------- Spam Engelliyici 09:16 ---------- Önceki Mesaj 09:14 ----------

gıda boyasıyla renklendirme yapılır ama kumun kimyası bozuluyor.

---------- Spam Engelliyici 09:17 ---------- Önceki Mesaj 09:16 ----------

karışır hocam karıştırarak istediğin rengi elde edebilirsin.

Renk elde etmek değilde her video ürettiğinde kumlar rengi birbirine karışacak ve her video kum maliyeti artar o zaman. Teşekkür ederim, başarılar.

Renk elde etmek değilde her video ürettiğinde kumlar rengi birbirine karışacak ve her video kum maliyeti artar o zaman. Teşekkür ederim, başarılar.

Evet karışıyor hocam kumlar. Ben birbirine temas eden kısımları atıyorum. Ufak bir parça bile kalsa çok net belli oluyor. Gidipte 1-2 kg kuma 200-300 lira vermenize gerek yok. Bu kumların çoğunun bu kadar pahalı olmasının sonucu allerjen ve kimyasal maddeler içermemeleri. Sonuçta çocuklar oynuyor. Ben şahsen 1 kg 20 liraya aldım. 7-8 renk. Bu videolardakinden hiçbir farkı yok.
renk olayına gelirsek naturel renkte olan türleri var onlardan alıp renklendirebilirsiniz. Youtubeda videoları var.
Bence kumdan ziyade videoda bulunan kalıpları temin etmek sıkıntılı.

hocam skypda bulamadım seni ekler misin live:emrahkeles0604_1

tabi karışabiliyor video çektikten sonra onları ayırmak büyük zahmet ayrılamayacak küçük parçalarıda karıştırarak yok ediyorsun 3 kg aynı renk kuma 10 gr farklı renk kumun rengi karışmaz ya

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------

Evet karışıyor hocam kumlar. Ben birbirine temas eden kısımları atıyorum. Ufak bir parça bile kalsa çok net belli oluyor. Gidipte 1-2 kg kuma 200-300 lira vermenize gerek yok. Bu kumların çoğunun bu kadar pahalı olmasının sonucu allerjen ve kimyasal maddeler içermemeleri. Sonuçta çocuklar oynuyor. Ben şahsen 1 kg 20 liraya aldım. 7-8 renk. Bu videolardakinden hiçbir farkı yok.
renk olayına gelirsek naturel renkte olan türleri var onlardan alıp renklendirebilirsiniz. Youtubeda videoları var.
Bence kumdan ziyade videoda bulunan kalıpları temin etmek sıkıntılı.

Yurtiçinde aldığın 1 kilosu 20 liraya olan kumlardan bendede var iş görüyor ama çabuk kuruyor ve tam tutmuyor birbirini video çekerken sıkıntı çıkarıyor ve renkleride çok sönük duruyor diğer büyük kanallardaki kumlar gibi değil

tabi karışabiliyor video çektikten sonra onları ayırmak büyük zahmet ayrılamayacak küçük parçalarıda karıştırarak yok ediyorsun 3 kg aynı renk kuma 10 gr farklı renk kumun rengi karışmaz ya

---------- Spam Engelliyici 11:36 ---------- Önceki Mesaj 11:21 ----------

Yurtiçinde aldığın 1 kilosu 20 liraya olan kumlardan bendede var iş görüyor ama çabuk kuruyor ve tam tutmuyor birbirini video çekerken sıkıntı çıkarıyor ve renkleride çok sönük duruyor diğer büyük kanallardaki kumlar gibi değil

Kum bu haliyle kurur. Kurudukça su ekliyorsunuz. Valla videodakinden bir farkı yok. Akışkanlığı falan güzel. Masada ikiye ayırdığımda bölünmeden 10-15 cm dağılmadan ayrılıyor. Ama renklerin canlılığı konusunda haklısın orada kalite konuşur. Dediğim gibi kuruyorsa, dağılıp parçalanıyorsa azar azar su ekle akışkanlığı sağla.

Kum bu haliyle kurur. Kurudukça su ekliyorsunuz. Valla videodakinden bir farkı yok. Akışkanlığı falan güzel. Masada ikiye ayırdığımda bölünmeden 10-15 cm dağılmadan ayrılıyor. Ama renklerin canlılığı konusunda haklısın orada kalite konuşur. Dediğim gibi kuruyorsa, dağılıp parçalanıyorsa azar azar su ekle akışkanlığı sağla.

Evet kumun akışkanlığı falan güzel lakin kum oda sıcaklığında bir günde kuruyorsa video çekerken bir iki saatte kuruyor ve ayrışmaya başlıyor bir birinden kum bunun sebebi çekim yaparken bir çok ışığın sıcaklığı artırması kumu etkiliyor. Bu su ekleyip karıştırma olayıda çok zahmetli iş aslında 3-4 kg kumu sanki çiğ köfte yoğurur gibi yoğuruyorsun ve kolların tutmuyor bi süre sonra.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri