Çok Garip Şeyler Oluyor Kanalda

tarıkturan341

Kayıtlı Üye
arkadaşlar bir kanalım var yaklaşık 4aydır yükleme yapıyorum bugünde yükleme yaptım 10 15 video para kazanmalarını açtım daha sonradan 3 video daha attım ve onların para kazanma sekmesinin olmadığını gördüm.ve diğer eski videolarında gittiğini gördüm durum şöyle resimlerle.

Resim 1:Para Kazanma Sekmesi Yok

Resim 2:Videolarda Para Kazanılmıyor ama Kapalı Dolar sekmesi var

Resim3:Alttaki Bazı Videolarda Dolar Yanıyor (ama para kazan aç sekmesi yok)

Resim4:Şu Şekilde bununda sekmesi yok ama dolar yanıyor.

Resim5:Kanalın Durumu Hiçbir Telif vs Yoktur.Ne yapmam gerekiyor şimdi her attığım videonun para kazan sekmesi yok.

Dostumbildigim kadariyla yanlis yonlendirmek istemem forumdaki ustalarda yazacaktir, Awe para kazanmani kapatmis gibi geliyor.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Önceden yüklenen videoların para kazanması açık ama sonradan ne yüklersen yükle para kazanamazsın.Awe para kazanmana el koymus.

Awe para kazanmani kapatmis. Yukledigin videolarin arasinda risk olusturacak videolar vardi muhtemelen, o yuzden kapatmislardir.

awe yazısına tıklayıp bağlantı tarihine baktığında da büyük ihtimalle çıktı-girdi yaptıklarını göreceksin.

aynı durum bende var ama kanal hala 6 aydır baglı gozukuyor.. Ne oldu anlamıs değilim :S para kazanma devam ediyor ama?

bu durumla ben de karşılaştım. belli bi raddeye kadar gayet iyi izlenen videoya bi baktım para kazanması gitmiş, diğerleri aynen duruyor. içeriğine girdim para kazanma etkinleştirme kısmı da uçmuş. şahsen bunu girdiğim etiketler ve açıklamalara bağladım. acemi dönemindeydik öyle abuk sabuk etiketler giriyorduk, radara yakalandı diye düşündüm. sen de girdiğin etiketleri bi düşün.

Aynı durum bende de 1 haftadır devam ediyor. Para kazanmalar gitti. Eski videolarda para kazanma açık. Sorun genel sanırım..

bu durumla ben de karşılaştım. belli bi raddeye kadar gayet iyi izlenen videoya bi baktım para kazanması gitmiş, diğerleri aynen duruyor. içeriğine girdim para kazanma etkinleştirme kısmı da uçmuş. şahsen bunu girdiğim etiketler ve açıklamalara bağladım. acemi dönemindeydik öyle abuk sabuk etiketler giriyorduk, radara yakalandı diye düşündüm. sen de girdiğin etiketleri bi düşün.

yani 2 ayda ustalaştın ha :p

bende de para kazanma sekmesi otomatik hiç bir uyarı olmadan kayboluyor ve videodan para kazanamıyorum resimdeki gibi :

Son düzenleme:
yani 2 ayda ustalaştın ha :p

forumda millete salça olmaktan başka hiç bi olayın yok. ne bi paylaşım yapabilecek kapasiten var, ne dara düşene yardım edebilecek. işin gücün birilerinin huzurunu kaçırmak için çaba sarfetmek. allahtan tek dileğim yanarak ölmendir zira kimseye faydası olmayıp herkese laf sokmak için çaba gösteren birinin aldığı her nefes bu nefese muhtaç olanlar için haksızlıktır. hadi rastgele.

Yavaş gençler. Millet zaten sorun yaşıyor birde siz sorun olmayın şu forumda..

awe falan kapatmadı.

yeni video yükleyince bendede olduydu 2 3 gün önce.

videoyu yüklüyorum para kazanma açılıyor f5 yapıyorum kapanıyor falan bugdur büyük ihtimal şuan sorun yok ama.Senin devam ediyor mu?

dostum senın ozgun kanalda mı öyle ?

Benim sıkıntım geri bildirip yapıp özgün videomu tekrardan açtırdıktan sonra oldu. Hem o geri bildirim yaptığım video hem de yeni videolarda para kazanma olayı kapalı şuan. Ama eskileri açık. İlginç bir durum var.. Kanal ayarlarında sıkıntıda yok şahsen.

Benim sıkıntım geri bildirip yapıp özgün videomu tekrardan açtırdıktan sonra oldu. Hem o geri bildirim yaptığım video hem de yeni videolarda para kazanma olayı kapalı şuan. Ama eskileri açık. İlginç bir durum var.. Kanal ayarlarında sıkıntıda yok şahsen.

aynı duurm var hocam bende anlamadım 6 aydır baglıydı kanal mınumum düzelir insallah ya.. yeni bagladıgım bir kanal var 3 gunluk onda acık hersey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri