Çok İyi bir Konseptim Var Ama İzlenmem YOK ! NEDEN ANLAMIYORUM SİZCE ?

daracablack

Kayıtlı Üye
Merhaba

Kişisel bir youtube kanalım var ve bir kaç video atarak yapabileceklerimi test ettim ve 3 konsepte sahibim artık.

1 ) 3 DAKİKA

3 dakika içerisinde eğitim , araştırma , popüler bilim vb. önemli bir konuyu anlatıyorum , ama sadece 3 dakikam var...

Örnek Video : Pablo Escobar - Devletten büyük adam

2 ) Magazin

Ekstra bir trend veya gündem bir olay olmadığı sürece haftalık önemli youtuber olaylarını bu hafta neler oldu tarzında anlatıyorum. Trend veya bomba bir olay olursa anlık olarak hızlıca yayınlıyorum.

Örnek video : Youtuber Kavgaları

3 ) 1 Konu 1 konuk

Açıkcası en iddalı olduğum konu bu. 1 Konu belirleyerek alanında uzman bir girşimci , bir iş adamı veya bir ünlü ile videolar çekeceğim Bu konseptte henüz içeriğim yok ama yakında çekeceğim.

Örnek olarak ; Türktelekom CEO'su Paul Doany ile 15 TEMMUZ Sonrası TürkTelekom

gibi gibi videolar olacak.

1 Konu 1 Konuk için kanalımın biraz büyümesini ve kanalıma giren kişinin çıkmaması için kanalımı diğer konsept içeriklerle doldurmaya çalışıyorum.
Ancak şuanlık kanalımda hiç izlenme yok ve bu benim motivasyonumu düşürüyor.

Kanalımın olduğu yerde sayıyor olması ve hiç izlenme almamasının sebebi sizce nedir ?

Kanalımın tasarımında mı problem var veya etiket başlık kullanımımda mı ?

3 dakika yazısını kaldır.. slayt devri bitti. konuşarak yapmalısın. ve örnek videon bomboş hiçbişe katmadı ,yazılar küçük..ve konu ilginç değil, bunları artık herkes biliyor. pablo escobarın ailesinin resimlerini bulup slayt yapsan daha severek izlerdim, misal yani "Pablo Escobar ölünce Ailesine ne oldu?" veya "Escobarın Ailesi şimdi ne yapıyor?" gibi, emek ver yani araştır biraz, öyle sun... sırf sen paylaştın diye izledim, rastgele izlemiş olsam şu durumda diğer videonuda tıklamazdım.

Son düzenleme:
Hocam yazı ile olmaz konuşmalısın. Slayt görüntü izlemek insanı çok çabuk sıkıyor.. Konuşarak izleyiciyi videonuzu izlemeye teşvik etmelisin. Barış Özcan , Ruhi Çenet gibi isimleri kendine örnek alabilirsin.

sabredersen kanalın biryerlere gelebilir ben kısa bilgi videolarını izliyorum sahşen ama yazı olarak okumam sesliyse açar başka şeylerle uğraşır dinlerim.

videonda neden disslike istediğini anlamadım

j66klg.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri