çok izlenen kanalımızı kopyalasak

• Kullanıcı Paramedic
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Paramedic

Kayıtlı Üye
Beyler şimdi benim 10 civarı knalım var,bunlardan 2 tanesi cok izleiyor 2 kanal günlük 30-35k arası,
Bu 2 kanalı farklı bir g mail ile actıgım youtube hesabıma kopyalasam sapmdan ötürü 2 hesbaımda kanapınır mı?

kendinle kapışmak gibi olr bi zararı olcagını sanmıyorum ama faydasıda olmaz

kopyala..faydası şöyle oluyor;bir şekilde asıl hesabın kapanınca sap gibi kalmıyorsun..

kendinle kapışmak gibi olr bi zararı olcagını sanmıyorum ama faydasıda olmaz

hocam şimdi biz sektörde 2 kişiyiz ikimizde birbirimize dokunmuyoruz ama şimdi birisi gelip benim videolarımı izlerken sgda cıkan 10 videodan 8 i diger arkdasın ee insanlar genelde gidip onun videosunu izliyor benim amacım sagdaki videolar yarı yarıya olsun :)

hocam şimdi biz sektörde 2 kişiyiz ikimizde birbirimize dokunmuyoruz ama şimdi birisi gelip benim videolarımı izlerken sgda cıkan 10 videodan 8 i diger arkdasın ee insanlar genelde gidip onun videosunu izliyor benim amacım sagdaki videolar yarı yarıya olsun :)

Allah daha cok sana versınde birazcıkda kenardakıler versın demı ama :cool:

Etiket açıklama ve başlık aynı olmadığı sürece bence izlenir.

Allah daha cok sana versınde birazcıkda kenardakıler versın demı ama :cool:

hocam kimsenin parasında gözümüz yok çok şükür hatta arkadaşla anlaştık ikimzide birbirimizin videosunu atabiliyoruz ama tek şartla
mesela o benim kanalımdan aldığı videoyu kendisi paylaşırsa mutlaka altına benden aldığını belirtiyor bende ondan aldıgımı belirtiyorum ve birbirimizin kanal linkini koyuyoruz.O konuda bir sıkıntımız yok,
Benim kanalımı en az 50 kişi kopyalamıstır bot ile başlığından etiketine kadar hepsi aynı :)Hatta bazen görüyorum gidip başlığı değiştiriyorum.Kimseye ne telif nede topluluk yolladım ki bizim videolar youtubede olmayan videolar ilk yükleyenler biziz.biz kazanıyoruz çok şükür olarda kazansın.
Ama bak yukarda arkadaşda demiş ben işin hiç o yönüne bakmamıştım.Bu kadar insan bennim kanalımı kopyalıyorsa mutlaka ilerde bunlardan biri bana telif yollar ve o kanal kapanır.Böylelikle sap gibi ortada kalmamıs olurum.

hocam kimsenin parasında gözümüz yok çok şükür hatta arkadaşla anlaştık ikimzide birbirimizin videosunu atabiliyoruz ama tek şartla
mesela o benim kanalımdan aldığı videoyu kendisi paylaşırsa mutlaka altına benden aldığını belirtiyor bende ondan aldıgımı belirtiyorum ve birbirimizin kanal linkini koyuyoruz.O konuda bir sıkıntımız yok,
Benim kanalımı en az 50 kişi kopyalamıstır bot ile başlığından etiketine kadar hepsi aynı :)Hatta bazen görüyorum gidip başlığı değiştiriyorum.Kimseye ne telif nede topluluk yolladım ki bizim videolar youtubede olmayan videolar ilk yükleyenler biziz.biz kazanıyoruz çok şükür olarda kazansın.
Ama bak yukarda arkadaşda demiş ben işin hiç o yönüne bakmamıştım.Bu kadar insan bennim kanalımı kopyalıyorsa mutlaka ilerde bunlardan biri bana telif yollar ve o kanal kapanır.Böylelikle sap gibi ortada kalmamıs olurum.

tabi hocam bişi dediğim yok insallah daha cok kazanırsınız

Sahte telif istediği kadar gelsin. Emin ol ki bu forumda ben de dahil bir çok kişi sahte telife düşmanız. Geldiğinde sana yardımcı olacak arkadaşlar vardır emin ol.

Tabi kanalların gerçek teliften de gidebilir bu yüzden kopyalar'san senin yararına.

way arkadaş kendi kendini kopyalayan adam ilk defa görüyorum :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri