Çok izlenim alıpda az Tık alan varmı benim gibi?

• Kullanıcı Bekir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

Bekir

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar benim gibi çok izlenim alabilen ama tık sayısı az olan tbm si düşük olan varmı acaba merak ediyorum.

Benim günlük ortalama 30-40k izlenim var ama tık sayım 200-300 tbm dersen yerlerde.Neden olur acaba..

kardeşim az önce kadınları bile anladım ama youtube'u anlayamadım gitti adlı konu başlığımda bu durumu bazı kardeşlerimizle bayaa bi tartıştık . Deliricem şuanda tam anlamıyla aynı sorunu yaşıyoruz günlük 2 bin izlenme alan kanalım 4 tık aldı ve 2 bin izlenmeden ala ala 0,37 türk lirası gibi komik bir rakam aldım

---------- Mesaj saat 21:40:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:39:21 civarında gönderildi. ----------

bende de simdiye kadar 8k izlenim 35 tık var :)

senin en azından TBM 0,25 kardeş. adamın 0,01 benim ise 0,05 . Biz ne yapalım :D

benim tıklarda düştü 3900 e 76 tık önce 150 tık rahat alıyordum video kategorisi aynı

kardeşim az önce kadınları bile anladım ama youtube'u anlayamadım gitti adlı konu başlığımda bu durumu bazı kardeşlerimizle bayaa bi tartıştık . Deliricem şuanda tam anlamıyla aynı sorunu yaşıyoruz günlük 2 bin izlenme alan kanalım 4 tık aldı ve 2 bin izlenmeden ala ala 0,37 türk lirası gibi komik bir rakam aldım

---------- Mesaj saat 21:40:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:39:21 civarında gönderildi. ----------

senin en azından TBM 0,25 kardeş. adamın 0,01 benim ise 0,05 . Biz ne yapalım :D

keşke ama tbm 8 krs

Demekki yanlız degilmişim dostum bu konuda.Bunu araştırmak lazım bence,neden oluyor sebebi ne bi üstune düşmek lazım karsılıklı kafa yorarak.

Cidden dediğin kadarsa %0.01 lik tıklama oranı cidden çok düşük. Bu büyük ihtimalle kategorinden dolayıdır. Tam olarak ne konularda videoların var.

Ayrıca youtube analtycs den bakmanı öneririm izleyenlerin yüzde kaçı telefondan giriyor?
Mobil izlenim lerde reklam gösterilmez o nedenle gösterilmeyen reklama tıkda gitmiyor sonuçta.

Yada mesela +16 içerikli kanallarda tıklama oranı genelde çok düşüktür. İnsanların tıklama ile işi olmaz pek.

izlenme yüksek reklam tıklamaları az genel problemmi,yoksa sadece bize özelmi bende anlamadım

Bu olay çoğunlukla yüklediğiniz videonun içeriğiyle alakalı oluyor. Maç özeti, gol vs. yüklerseniz adam gelir maçını izler gider. Reklamlara bakmaz bile. Fakat çizgi film vs. yüklerseniz izleyen çocuklar kapatayım derken tıklayabilirler.

izlenme yüksek reklam tıklamaları az genel problemmi,yoksa sadece bize özelmi bende anlamadım

aynı günlerde aynı konular açılıyorsa bu konuyla ilgili bana genel bir problem gibi geliyor . Hatta Dolar'dan TRY'ye dönmeside buna tesadüf ederken açıkcası kıllanmaya başladım biraz

Okuduklarım kadarı ile sanırım başlıca sebeb içerik türü.Bi farklı içerik denemeye başlıyayım ben.

Bu olay çoğunlukla yüklediğiniz videonun içeriğiyle alakalı oluyor. Maç özeti, gol vs. yüklerseniz adam gelir maçını izler gider. Reklamlara bakmaz bile. Fakat çizgi film vs. yüklerseniz izleyen çocuklar kapatayım derken tıklayabilirler.

peki telif vermeyen cizgi film önerileriniz.

Bende de tam tersi TIK sayısı Yüksek TBM düşük

Dün TBM 0,20 iken bugün 0,10'a düştü

Aynı videolar 4-5 ekleme yaptım Tükçe içerik yok

Cidden dediğin kadarsa %0.01 lik tıklama oranı cidden çok düşük. Bu büyük ihtimalle kategorinden dolayıdır. Tam olarak ne konularda videoların var.

Ayrıca youtube analtycs den bakmanı öneririm izleyenlerin yüzde kaçı telefondan giriyor?
Mobil izlenim lerde reklam gösterilmez o nedenle gösterilmeyen reklama tıkda gitmiyor sonuçta.

Yada mesela +16 içerikli kanallarda tıklama oranı genelde çok düşüktür. İnsanların tıklama ile işi olmaz pek.

geçen mobilden video izlerken reklam cıktı hocam.. reklam gösteriliyor artık mobilde

geçen mobilden video izlerken reklam cıktı hocam.. reklam gösteriliyor artık mobilde

Eskiden kalmışım ben o zaman :) Akıllı telefon yok bende şuan ama geçen youtube uygulamasında baya bir değişiklik yapmışlardı 1-2 ay önce falan. O zaman mı geldi acaba. Ne kadardır var merak ettim şimdi.

Eskiden kalmışım ben o zaman :) Akıllı telefon yok bende şuan ama geçen youtube uygulamasında baya bir değişiklik yapmışlardı 1-2 ay önce falan. O zaman mı geldi acaba. Ne kadardır var merak ettim şimdi.

bende 3-4 gün önce aklıma takılan bir video vardı onu açtığımda çıktı şaşırdım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri