Çok Öfkelendim!.. Herşeye Ünlem Geliyor Artık

• Kullanıcı MehmetYazar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

MehmetYazar

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar kusura bakmayın, belki yardım konusu olmayacak bu başlık ama sinirden kuduruyorum. Biriyle paylaşmazsam kafayı yiyeceğim.

Sabah ne güzel gelir getiren kanallarımın hepsinde para kazanma kapatıldı. Yeni maille yeni kanal açıp adsense hesabıma bağladım. Bu defa da attığım her 4 videodan 2'si ünlem aldı. 3-4 tane ünlemli video oldu. Anında siliyorum ama ünlem düşünce can sıkıyor.

Bu nedir arkadaşlar ya. Youtube değişime mi gidiyor? Tamamen özgün mü çalışmamız gerekecek artık. Nedir bu ya. Daha önce attığım videolar bile pat diye ünleme giriyor. Çok canım sıkıldı bu sabahtan beri :(

Benim de günlerdir attığım vidyoya aniden ünlem geldi çok şaşırdım. Hiç beklemiyordum.

Dizi/film videolarına artık hep ünlem geliyor.

Ha eğer yeni yüklediğiniz videoya ünlem geldiyse şöyle yapın.

Videoyu silin tekrar yükleyin açıklama,başlık girmeden açın para kazanmayı..Bazı kelimeler , açıklamalar engelliyor hemen ünleme dönüyor video.

Artık para kazanma kapatılıp kurtarınca da bir anlamı kalmadı pek tekrar dolarları yakınca videoların yarısı uçuyor.

Benimde deneme amaçlı kullandığım kanalın para kazanması kapanmış.O videoları silmek işe yaramıyor yani.

Birde şimdi hangi kanal yüzünden para kazanması kapandıysa o kanalın ismide yazıyor.

http://www.ytpara.com/youtube-ve-ben/24788-unlemli-videolarin-kanala-zararlari.html

---------- Mesaj saat 15:02:29 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 15:01:21 civarında gönderildi. ----------

Artık para kazanma kapatılıp kurtarınca da bir anlamı kalmadı pek tekrar dolarları yakınca videoların yarısı uçuyor.

aynen.1-2 tane özgün videom var onlara bile ünlem yolladı.para kazanmayı açınca...itirazda cıvıttınız artık he falan yazacaktım.:D

daha önce hiç ünlem yememiş kanalım var ve bugün saat 12 den itibaren attığım her video dolar yanmadan ünleme düşüyor , ondan 10 dk önce yüklediğim 2 video sorunsuz yanmıştı.bu geçici bir durum mudur yoksa kanalı kenara ayırmam mı gerek?

Ünlemin geldiği kanallarda er ya da geç para kazanmayı kapatıyorlar değil mi? Birde paza kazanmaya kadarki kazançlar eksiliyor mu para kazanma kapatılınca?

Youtube artık kopya videolara geçit vermiyor ve işi gittikçe sıkı tutmaya başladı. TV'den kayıt alınan ve ilk yüklenen videolara ünlem düşmüyor, ama o videoyu ilk yükleyen kanallardan kopyalayıp paylaşanlara ünlem yağıyor. Anlaşmalı çalıştığınız TV kanalı veya yapımcı firma yoksa, telif hakkı sizde olmasa da kendi kayıtlarınızı paylaşmanızı tavsiye ederim. En azından gerçek hak sahibi telif gönderinceye kadar ''ünlem'' veya ''inceleniyor'' problemi ile uğraşmazsınız.

Arkadaşlar kusura bakmayın, belki yardım konusu olmayacak bu başlık ama sinirden kuduruyorum. Biriyle paylaşmazsam kafayı yiyeceğim.

Sabah ne güzel gelir getiren kanallarımın hepsinde para kazanma kapatıldı. Yeni maille yeni kanal açıp adsense hesabıma bağladım. Bu defa da attığım her 4 videodan 2'si ünlem aldı. 3-4 tane ünlemli video oldu. Anında siliyorum ama ünlem düşünce can sıkıyor.

Bu nedir arkadaşlar ya. Youtube değişime mi gidiyor? Tamamen özgün mü çalışmamız gerekecek artık. Nedir bu ya. Daha önce attığım videolar bile pat diye ünleme giriyor. Çok canım sıkıldı bu sabahtan beri :(

gardeş neden öfkeleniyorsun :) ben ünlem yüzünden her ay yeni kanallar açıyorum 5 kanalım var onlar bugün yarın gider . boş ver üzülme

Youtube artık kopya videolara geçit vermiyor ve işi gittikçe sıkı tutmaya başladı. TV'den kayıt alınan ve ilk yüklenen videolara ünlem düşmüyor, ama o videoyu ilk yükleyen kanallardan kopyalayıp paylaşanlara ünlem yağıyor. Anlaşmalı çalıştığınız TV kanalı veya yapımcı firma yoksa, telif hakkı sizde olmasa da kendi kayıtlarınızı paylaşmanızı tavsiye ederim. En azından gerçek hak sahibi telif gönderinceye kadar ''ünlem'' veya ''inceleniyor'' problemi ile uğraşmazsınız.

Galiba sadece video içeriği ile ilgili değil. Bazı özel kelime ya da başlıklara kesinlikle gecit vermiyor

Kendi yüklediğim dizi fragmanına videoyu benden çeken birisi telif attı. İşin daha da ilginci Youtube o arkadaşı haklı buldu :) Yani Youtube'un ne yapacağı belli değil.

Ünlemin geldiği kanallarda er ya da geç para kazanmayı kapatıyorlar değil mi? Birde paza kazanmaya kadarki kazançlar eksiliyor mu para kazanma kapatılınca?

ünlem gelen videoların para kazanmasını kapatıyorum bir ton var.getirisi yok ama duruyor.

Sabahtan beri ne kadar video attıysam ünlem geliyo ünlemin gelmesi neyse diğer videolarımın da tek tek para kazanması gidiyo??

Hayırdır ne atsak ünleme düştü bugün, youtube kemerleri sıkıyor mu yoksa :(

Vine videosuna ünlem verdi yuhhhhhh diyorum ya! İşlenmeinin uzun sürmesinin sebebi belli beyler. Tüm videolarla görsel ve ses olarak eşleştiriyor. Yüklemek istediğim videoyu indircem şimdi baştan ve sondan kesim kendim yüklemeyi denicem bakalım ünleme takılacak mı! Az uzun sürecek

Peki videoyu yüklüyoruz daha sonra videoları tek tek para kazanmaya açıyoruz açtığımız video direk ünlem oluyor. Buda kanalın para kazanmasını kapattırıyor. Bunu nasıl bileceğiz anlamış değilim bende..

Vine videosuna ünlem verdi yuhhhhhh diyorum ya! İşlenmeinin uzun sürmesinin sebebi belli beyler. Tüm videolarla görsel ve ses olarak eşleştiriyor. Yüklemek istediğim videoyu indircem şimdi baştan ve sondan kesim kendim yüklemeyi denicem bakalım ünleme takılacak mı! Az uzun sürecek

Hocam haberleri bekliyoruz sendnen

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri