Çok Ucuz ! Günlük 100 TL Gelirli Kanal

• Kullanıcı SetoKaiba
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Normal Kanal Alış - Satışı

SetoKaiba

Kayıtlı Üye
Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Show
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 19 Ekim 2016
Abone Sayisi : 505
izlenim Sayisi : 397.271
Kanalinizda UYARI Varmi : Hiçbir Uyarı yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 100 TL (Açıklamaya bakınız)
Kanal Satis Fiyatiniz : 1.000 TL

Kanal Hakkında :

Arkadaşlar kanalı TR adsenseye bağlamıştım... Kanal kapandı.Tekrar açtırdım.Fakat Adsensede ödeme kesinleşmedi.Adsense içinde 3,225 TL para var.Kanalı alıp farklı bir ülke adsenseye bağlayabilirsiniz.Günlük kazancı 100 TL den daha fazla olacaktır.Ben 100 yazdım.

TELİF VS DURUMLARI :

İçerik çok eski bir içerik.O yüzden telif vs gibi sorunları yoktur.

GARANTİ DURUMU :

Kanal satıldıktan sonra 2 Hafta içinde kapanırsa bana ödenen miktarın yarısını,yani 500 TL geri iade ederim...

Son düzenleme:
Güzel kanal fakat garanti saçma olmuş biraz hocam.neden diyecekseniz kanal ay içinde kapanınca boşa gidiyor hepsi.boşu boşuna böyle garantiye gerek yok.tavsiyem hiç garanti vermemeniz yönünde.yada daha sağlam garanti verip fiyat yüksek tutun.reklam sorunu olmayan ve risk almak isteyen için tavsiye edilebilecek bir kanal benim gözümde.hayırlı satışlar.amacım baltalamak değil fikrimi sunmaktır yanlış anlaşılırsam editleyevilrim:)

Güzel kanal fakat garanti saçma olmuş biraz hocam.neden diyecekseniz kanal ay içinde kapanınca boşa gidiyor hepsi.boşu boşuna böyle garantiye gerek yok.tavsiyem hiç garanti vermemeniz yönünde.yada daha sağlam garanti verip fiyat yüksek tutun.reklam sorunu olmayan ve risk almak isteyen için tavsiye edilebilecek bir kanal benim gözümde.hayırlı satışlar.amacım baltalamak değil fikrimi sunmaktır yanlış anlaşılırsam editleyevilrim:)

Teşekkür ederim hocam :) Böyle yorumlar ufak bir ''hayırlı satışlar'' yazısından daha çok memnun ediyor beni hocam :) Eksik bişey varmı onu görüyorum.Yine az gelicek belki ama zaten kanalıda ucuza koyduğum için garantiyi 2 hafta yaptım :)

Teşekkür ederim hocam :) Böyle yorumlar ufak bir ''hayırlı satışlar'' yazısından daha çok memnun ediyor beni hocam :) Eksik bişey varmı onu görüyorum.Yine az gelicek belki ama zaten kanalıda ucuza koyduğum için garantiyi 2 hafta yaptım :)

Şuan gayet ideal bence risk alır iki hafta sabreden videoları gizler parasını fazlasıyla alır iş görür :) inşallah hayırlı bi alışveriş olur hayırlı satışlar :)

Ustad reklam nasi cikiyo? Herkeste reklam sorunu var? Eger bunun bi yolu varsa ve soyleyeceksen ben alirim

Sent from my iPhone using Tapatalk

kanal fiyatı çok uygun , arkadaşı 3 yıldır tanırım. Bir çok projede birlikte çalıştık . Güven sorunu yaşatacak biri değil ...

Kanal Adi : Alıcıya
Kanal Kategorisi : Show
Kanal Dili : İngilizce
Kanal'a ilk Video Ekleme Tarihi : 19 Ekim 2016
Abone Sayisi : 505
izlenim Sayisi : 397.271
Kanalinizda UYARI Varmi : Hiçbir Uyarı yok
Kanalinizin Gunluk Kazanci : 100 TL (Açıklamaya bakınız)
Kanal Satis Fiyatiniz : 1.000 TL

Kanal Hakkında :

Arkadaşlar kanalı TR adsenseye bağlamıştım... Kanal kapandı.Tekrar açtırdım.Fakat Adsensede ödeme kesinleşmedi.Adsense içinde 3,225 TL para var.Kanalı alıp farklı bir ülke adsenseye bağlayabilirsiniz.Günlük kazancı 100 TL den daha fazla olacaktır.Ben 100 yazdım.

TELİF VS DURUMLARI :

İçerik çok eski bir içerik.O yüzden telif vs gibi sorunları yoktur.

GARANTİ DURUMU :

Kanal satıldıktan sonra 2 Hafta içinde kapanırsa bana ödenen miktarın yarısını,yani 500 TL geri iade ederim...

Bence de garanti olayı çok iyi niyetli olmuş. Kanal yabancı adsenseyede bağlansa ay sonuna kadar kapanacağı aşikar. Ya kanal fiyatını yükseltin yada garanti vermeyin. Çünkü kanal fiyatı çok uygun...

Gunluk 40tl kazanan kanali bugun kapattilar spamdn bukadar ortalik karisikken ben kanal alamiorum yoksa kacrmazdm kanalizini.

Kanal tarafimca alinmistir

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri