Çok Ucuza VDS Arıyorum!

Emr

Kayıtlı Üye
Konu başlığında belirttiğim gibi çok ucuza vds arıyorum işlemcisi ram i ssd boyutunun önemi yok windows olsun internete girsin yeterli.

ucuza alıcağın vdsden verim alamazsın, bir keresinde bu forumdan bir firmadan bir yıllık vds satın aldım, aylık 10 liraya geliyor, vdsyi hiç kullanamadım, aşırı kasma yapıyor, boşa para vermiş oldum
vds başı 20 30 lira düşünürsen sağlam firmalar var

ucuza alıcağın vdsden verim alamazsın, bir keresinde bu forumdan bir firmadan bir yıllık vds satın aldım, aylık 10 liraya geliyor, vdsyi hiç kullanamadım, aşırı kasma yapıyor, boşa para vermiş oldum

nedir bu firma isimleri 20-30 tl liklerin acaba?

aldım 10 liraya :S işimi görüyor internete girsin yeter sistemi kurduk geriye spamlaması kaldı xD

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

tek sorun var bağlantıyı kestiğim zaman vds de kapanıyor çözümünü bilen var mı? güç seçeneklerinden uyku ayarlarını felan hiçbir zaman yaptım ama olmadı

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

bu forumda bunun çözümünü bilen yoksa türkiyede yoktur net :D

hocam aktif sunucu diye biri vardı büyük ihtimal ondan aldınız :) beni illet etmişti. deli olmuştum. ucuz etin yahnisi olayını öyle güzel hissetirmişti ki bana hiç sormayın. büyük ihtimal aynı kişiden almışızdır

aldım 10 liraya :S işimi görüyor internete girsin yeter sistemi kurduk geriye spamlaması kaldı xD

---------- Spam Engelliyici 23:28 ---------- Önceki Mesaj 22:57 ----------

tek sorun var bağlantıyı kestiğim zaman vds de kapanıyor çözümünü bilen var mı? güç seçeneklerinden uyku ayarlarını felan hiçbir zaman yaptım ama olmadı

---------- Spam Engelliyici 23:52 ---------- Önceki Mesaj 23:28 ----------

bu forumda bunun çözümünü bilen yoksa türkiyede yoktur net :D

30 TL gibi ücret çıkarsa
Onlarca blogta farklı IP adresli sunucu sağlayabilirim.

Whatsapp: 538 570 02 55

Deneme sunabilirim.

hocam aktif sunucu diye biri vardı büyük ihtimal ondan aldınız :) beni illet etmişti. deli olmuştum. ucuz etin yahnisi olayını öyle güzel hissetirmişti ki bana hiç sormayın. büyük ihtimal aynı kişiden almışızdır

yok hocam burdan aldım ben https://www.ayyildizmedya.com/index.php suucu gayet iyi tek problemim vds nin bağlantısı kesilince çalışmasının durmasıdır

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

30 TL gibi ücret çıkarsa
Onlarca blogta farklı IP adresli sunucu sağlayabilirim.

Whatsapp: 538 570 02 55

Deneme sunabilirim.

teşekkür ederim hocam var zaten vds aldım alacak olursam sizden alırım ama en azından bilindik ve ulaşabiliyoruz teşekkür ederim

yok hocam burdan aldım ben https://www.ayyildizmedya.com/index.php suucu gayet iyi tek problemim vds nin bağlantısı kesilince çalışmasının durmasıdır

---------- Spam Engelliyici 00:42 ---------- Önceki Mesaj 00:41 ----------

teşekkür ederim hocam var zaten vds aldım alacak olursam sizden alırım ama en azından bilindik ve ulaşabiliyoruz teşekkür ederim

bağlantı kesilince ekran görüntüsü gittiği için canlı yayın fln yapılmaz,çalışma durdurmak derken neyi kastediyorsunuz?

kısaca özetleyeyim yaptığım bot duruyor.

Vds nin içinde yeni bir kullanıcı oluşturacaksın sonra önceden var olan kullanıcı hesabın ile yeni açtığın kullanıcıya uzaktan bağlantı ile tekrar bağlanıcaksın ve orda programını çalıştıracaksın. Böyle çözülmesi lazım.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri