Çok Uygun Fiyata Agario Script Sahibi Olun!

UzmanTescil

Kayıtlı Üye
Merhabalar,

Sizlerde script sahibi olun diye bir kampanya yaptık. Tekil fiyatları farklıdır.

Gelişmiş Ön İzleme : http://i.hizliresim.com/j2OgWj.png
Sade Ön İzleme : http://i.hizliresim.com/2k369N.png

Gelişmiş + Sade Script Sadece 50 TL

NOT : Kesinlikle script satışlarında Geri İade Yoktur.
NOT : Script satın alan kişinin 2 gün boyunca ücretsiz destek hakkı vardır. 2. günün sonunda destek verilmemektedir.

Referanslar :

1 adet alınmıştır ve kurulumu yapıldı teşekkür ederim ilgili arkadaş

Kurulum alındı Teşekkürler :)

agario server kurulumu yaptırıldı çok ilgili birisi teşekkürler.

Çok ilgili bir arkadaş. 1 adet alınmıştır ve kurulumu yapıldı teşekkürler.

script kurduruldu, teşekkür ederim bu saatte uğraştı.

windows ve centos olmak üzere 2 adet kurulum yaptırıldı ilgili arkadaş.

1 adet kurulum yaptırılmıştır teşekkür ederiz.

1 Adet script alındı arkadaş ilgili çok teşekkürler.

1 adet script alındı işinde prof arkadaş :D

Son düzenleme:
Bu skor.php açığı ne oluyor ? Ya da bu skor.php den bahsettiğiniz ne ? Oyunun için deki skor mu yoksa top 10 falan mı ?

Beyler bende aslinda sadece is olsun torba dolsun diye bir server acmak istiyorum. Reklam vs koymucam. Cok gelismis ve yuksek butceli bir site icin server maliyeti aylik ne olur?
[MENTION=16236]TurkuazHosting[/MENTION]

private agarda reklamlardan çok kazanç oluyo mu ya :D oluyosa bizde açalım :D

Beyler bende aslinda sadece is olsun torba dolsun diye bir server acmak istiyorum. Reklam vs koymucam. Cok gelismis ve yuksek butceli bir site icin server maliyeti aylik ne olur?

Çok fazla maliyeti olmaz.Skype üzerinden mesaj atarsan görüşebiliriz.

İnternet üzerinde w.arez olarak bulunuyor zaten bu tarz script sen mi kodladın dostum ?

Yok hocam anlamaya çalışıyorum benimde açma düşüncem varda :D Eğer serverı kitliyorsa skor.php yi sileyim onun için soruyorum :D

Skor açığından yararlanarak kendinize puan verebilirsiniz. İsminizi top10'da değiştirebilirsiniz. Mesala ben ismimi "Meta tag yapar ve sitemi yönlendirir" 30000K puan verirsem senin siteye girenler direk benim siteye yönlendirilirler :D

Skor açığından yararlanarak kendinize puan verebilirsiniz. İsminizi top10'da değiştirebilirsiniz. Mesala ben ismimi "Meta tag yapar ve sitemi yönlendirir" 30000K puan verirsem senin siteye girenler direk benim siteye yönlendirilirler :D

Hocam Bunu Tam Açıklayabilirmisiniz? Böyle Birşey Varsa Sitelerime Bu Yöntemle Hit KAsayım Yaw :)
Söylerseniz Çok Makbule Geçer Hocam.

---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 12:15 ----------

Merhabalar,

Çok uygun fiyata agario script satışımız başlamıştır.

Gelişmiş Script
Sade Script

Gelişmiş + Sade Script Sadece 50 TL

Dostum Benim Normal Bir Reselim Var O Reselle 5+ Site Kayıtlıdır O Reselle Normal Bir Agar Sitesi Açıp Kurabilir miyim? Yoksa Sıfırdan Servermi İstiyor?
Birde Şu Gelişmiş Scripteki Server Kısmındaki Serverler Siteyi Kuran Kişinin Farklı Serverlerimdiir? Oyun Donmasın Diye Birden Fazla Serveremi Kurmuş? O Kısmı Tam Anlamadım Nedir ki O?

Son düzenleme:
Merhabalar, Arkadaşlar

Bir açıklama yapma gereği duydum.. Skor.php açığında sadece skor tablosundaki isim ve puanları değiştirebilirsiniz herhangi bir yönlendirme v.b yapılmamaktadır. Yönlendirme açığı skor.php'de kapatıldı.

Server açacak arkadaşlar varsa script satın alarak centos veyahut windows sunucularına agario private serverinizi kurdurabilirsiniz..

Oyun için sadece , script , alan adı , hosting , sunucu ( Linux Veya Windows ).

Gerekli arkadaşlar skype adresimi eklerlerse yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

skor.php ne beyler ? nasıl bi açık oo

Bu skor.php açığı ne oluyor ? Ya da bu skor.php den bahsettiğiniz ne ? Oyunun için deki skor mu yoksa top 10 falan mı ?

konuya odaklanın konuya hemen aklınız cinliğe gidiyo :D

Bu agar io fena ekmek kapısı oldu :D

Yok hocam anlamaya çalışıyorum benimde açma düşüncem varda :D Eğer serverı kitliyorsa skor.php yi sileyim onun için soruyorum :D

private agarda reklamlardan çok kazanç oluyo mu ya :D oluyosa bizde açalım :D

Çok fazla maliyeti olmaz.Skype üzerinden mesaj atarsan görüşebiliriz.

İnternet üzerinde w.arez olarak bulunuyor zaten bu tarz script sen mi kodladın dostum ?

Hocam Bunu Tam Açıklayabilirmisiniz? Böyle Birşey Varsa Sitelerime Bu Yöntemle Hit KAsayım Yaw :)
Söylerseniz Çok Makbule Geçer Hocam.

---------- Spam Engelliyici 12:16 ---------- Önceki Mesaj 12:15 ----------

Dostum Benim Normal Bir Reselim Var O Reselle 5+ Site Kayıtlıdır O Reselle Normal Bir Agar Sitesi Açıp Kurabilir miyim? Yoksa Sıfırdan Servermi İstiyor?
Birde Şu Gelişmiş Scripteki Server Kısmındaki Serverler Siteyi Kuran Kişinin Farklı Serverlerimdiir? Oyun Donmasın Diye Birden Fazla Serveremi Kurmuş? O Kısmı Tam Anlamadım Nedir ki O?

Son düzenleme:
Merhabalar, Arkadaşlar

Bir açıklama yapma gereği duydum.. Skor.php açığında sadece skor tablosundaki isim ve puanları değiştirebilirsiniz herhangi bir yönlendirme v.b yapılmamaktadır. Yönlendirme açığı skor.php'de kapatıldı.

Server açacak arkadaşlar varsa script satın alarak centos veyahut windows sunucularına agario private serverinizi kurdurabilirsiniz..

Oyun için sadece , script , alan adı , hosting , sunucu ( Linux Veya Windows ).

Gerekli arkadaşlar skype adresimi eklerlerse yardımcı olmaktan mutluluk duyarım.

Yönlendirme kapatıldı fakat meta taglarıyla yapabilmek mümkün!

Forum dışı 1 adet satıldı.

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

Yönlendirme kapatıldı fakat meta taglarıyla yapabilmek mümkün!

Anladım, fakat neden bu kadar bu konuya bu şekilde davrandınız acıkcası anlayamadım.

Forum dışı 1 adet satıldı.

---------- Spam Engelliyici 14:27 ---------- Önceki Mesaj 14:25 ----------

Anladım, fakat neden bu kadar bu konuya bu şekilde davrandınız acıkcası anlayamadım.

Alacaklar top20 skor olmadan alsınlar yani digerini :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri