Çok yada az kazananlara tavsiyeler !

jakabvo

Kayıtlı Üye
Forumda dikkatimi çeken olay şu,herkes yüzbinler milyonlar kazanmak istiyor-ama adım gibi eminim o parayı kazandığınızda daha fazlasını isteyeceksiniz..Ve hiçbir zaman o parayı harcamayı öğrenemeyeceksiniz..Sadece biriktire biriktire üst üste koyarken ömrünüz bittiğinde,çocuklarınız o parayı çatır çatır yiyecekler emin olun :) ... O yüzden Dünyanın fani olduğunu unutmayalım..Kazandığımız ölçüde kendimize harcayalım,ihtiyacı olanlara yardım edelim...20 Li yaşlardaki arkadaşlara pek uzak gelecektir yazdıklarım büyük ihtimal..
Velhasıl bu konumu ilerleyen zamanda ,yt nin devam ettiği müddet içinde görüp okuyanlar eminim ki kendilerine pay çıkaracaklardır..
Son sözüm şu işin aslı :
Yt den para kazandıkça dahada kazanayım deyipte HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN
HAYAT VALLAHİDE BİLLAHİDE YALAN VE ÇOK ÇOK KISA...
ALLAHA EMANET..

Benim hedefim yurt dışı için en az 2-3 yıllık parayı çıkarıp bilgisayarın başında uzaklaşmak zaman geçiyor. ama bir şeyler yaşamadan geçiyor.

doğru diyorsun abi

edit: eklemeyi unutmuşsun abi funny car crash iyi kategorilerdir .

adam 41 yaşında maşallah allah usun ömürler versin hocam dediğin gibi hayat kısa harcamak lasım ama harcayacam diyede kasık yememeye dikkat edin benim gibi :)
6 hanenin 3 te biri kadar kasık yedimde o kasıktan sonra kendime gelemedim yt yi bıraktım bu sene bi kaç aydır tekrar başlamış sayılırım..

peki abi sence ne kadar devam eder bu işler spam spam spam nereye kadar kendimis için ilerisi için ne yapabiliris eminim senin ösgün yada yarı ösgün binlerce aboneli kanalların vardır tavsiyelerin neler senden tavsiye almak bence çok önemli hem yaşça hem bilgi birikim ve yt deki başarılarınla bisden çok öndesin... allah sağlık versin.

bunlar 20li yaşlara vız gelir tırs geçer hele para kazanamayan adamlar için bilhassa.

allaha şükür biz sapıtmadık ama dediğin gibi hayallerimizi yaşayamadık

adam 41 yaşında maşallah allah usun ömürler versin hocam dediğin gibi hayat kısa harcamak lasım ama harcayacam diyede kasık yememeye dikkat edin benim gibi :)
6 hanenin 3 te biri kadar kasık yedimde o kasıktan sonra kendime gelemedim yt yi bıraktım bu sene bi kaç aydır tekrar başlamış sayılırım..

peki abi sence ne kadar devam eder bu işler spam spam spam nereye kadar kendimis için ilerisi için ne yapabiliris eminim senin ösgün yada yarı ösgün binlerce aboneli kanalların vardır tavsiyelerin neler senden tavsiye almak bence çok önemli hem yaşça hem bilgi birikim ve yt deki başarılarınla bisden çok öndesin... allah sağlık versin.

z harfi bozuldu sanırım:D

Allah razı olsun ,sağolasın..Önce şunu söyleyeyim benim yüzlerce binlerce kanalım yok,şu anda iyi kazandıran toplam 50 civarı kanalım var..günde bazen 3-5 bazende hiç kanal açmam..zamanında 600-700 kanala çıktım ama quiz zamanıydı tabi...artı hergün içerik girdiğim yarı özgün 6 kanalım var...spam birgün tam bitecek ama daha zamanı var..ne zamanki özgün kanal sayısı gugulu tatmin edecek işte o zaman spam olayına nokta koyacak...ama bana göre 3-4 sene daha zorda olsa devam eder spammerler...full özgüne geçmek -içerik üreticisi bir şirket kurmak şu anki en büyük hayalim..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)

Insallah ben hep daha cok kazanayim diye dusunurumde olunce cocuklarima birakicak birseylerim olur.

Allah razı olsun ,sağolasın..Önce şunu söyleyeyim benim yüzlerce binlerce kanalım yok,şu anda iyi kazandıran toplam 50 civarı kanalım var..günde bazen 3-5 bazende hiç kanal açmam..zamanında 600-700 kanala çıktım ama quiz zamanıydı tabi...artı hergün içerik girdiğim yarı özgün 6 kanalım var...spam birgün tam bitecek ama daha zamanı var..ne zamanki özgün kanal sayısı gugulu tatmin edecek işte o zaman spam olayına nokta koyacak...ama bana göre 3-4 sene daha zorda olsa devam eder spammerler...full özgüne geçmek -içerik üreticisi bir şirket kurmak şu anki en büyük hayalim..Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah :)

meraktan soruyorum aylık 6 hane kazanabiliyormusunuz ?

cvp

sımdı topluluktn nefes alamıozkı kanal kırlenıor 10 50 neyse vıdeo atıosun 3-5ıne topluluk gelıo al kanalı naparsan yap..
benım anlamadıgım genelde bu sıkıntıyı fılmlerde cekıyorum ama yt to yt yaptıgımız adamda neden bu sıkıntı olmuor bılen varmı

Forumda dikkatimi çeken olay şu,herkes yüzbinler milyonlar kazanmak istiyor-ama adım gibi eminim o parayı kazandığınızda daha fazlasını isteyeceksiniz..Ve hiçbir zaman o parayı harcamayı öğrenemeyeceksiniz..Sadece biriktire biriktire üst üste koyarken ömrünüz bittiğinde,çocuklarınız o parayı çatır çatır yiyecekler emin olun :) ... O yüzden Dünyanın fani olduğunu unutmayalım..Kazandığımız ölçüde kendimize harcayalım,ihtiyacı olanlara yardım edelim...20 Li yaşlardaki arkadaşlara pek uzak gelecektir yazdıklarım büyük ihtimal..
Velhasıl bu konumu ilerleyen zamanda ,yt nin devam ettiği müddet içinde görüp okuyanlar eminim ki kendilerine pay çıkaracaklardır..
Son sözüm şu işin aslı :
Yt den para kazandıkça dahada kazanayım deyipte HAYALLERİNİZİ ERTELEMEYİN
HAYAT VALLAHİDE BİLLAHİDE YALAN VE ÇOK ÇOK KISA...
ALLAHA EMANET..

Haklısın abi bütün hayatımızı car crash funny kategorilerine yatırım yapmamamız lazım.

Haklısın üstadım..

İnşallah hayalinizi tez zamanda gerçekleştirirsiniz.

Yarı özgüne bi kaç örnek vermeniz mümkünmü hocam bende artık özgün yada yarı özgün bişeyler yapmak istiyorum çünkü spamın sonu var.
Şöyle söyliyim ne ses var ne yetenek anca şöyle başka fikir lazım

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

Sağolun gençler attığınız tüm z leri yukardaki yasıda kullandım biras daha atsanısa :D

---------- Spam Engelliyici 22:42 ---------- Önceki Mesaj 22:40 ----------

arkadaş yediği kasıkları söyledikçe beni bir gülme alıyor :D :D

Neden dostum ?

İnşallah hayalinizi tez zamanda gerçekleştirirsiniz.

Yarı özgüne bi kaç örnek vermeniz mümkünmü hocam bende artık özgün yada yarı özgün bişeyler yapmak istiyorum çünkü spamın sonu var.
Şöyle söyliyim ne ses var ne yetenek anca şöyle başka fikir lazım

---------- Spam Engelliyici 22:40 ---------- Önceki Mesaj 22:39 ----------

Sağolun gençler attığınız tüm z leri yukardaki yasıda kullandım biras daha atsanısa :D

slaytlı videolar yapın..videoda konuşmaya gerek yok..yazı müzik ve resimli,bu şekilde inanılmaz kazanan kanallar var..gerisinide arayıp bulun artık yt den :)

[MENTION=8776]jakabvo[/MENTION] abi geçen verdiğin helikopter siparişi noldu geldimi :D

bu arada harfiyen katılıyorum ilk zamanlarımı hatırlıyorum üni.2 deydim günlük 50 60 kr geliyodu deliye dönüyordum o kadar mutlu ediyordu ki beni o para , daha sonralar günde 20 tl gördüm benim için büyük başarıydı sonra dedimki ya ayda 300 tl gelse bana yeter daha fazlasını istemem onu kazandık ama baktım sürekli daha çok daha çok istiyorum ayda 1k geldi yine beğenmedim 10k geldi yine beğenmedim ayda 100k bile olsa beğenmeyecez çok garip bişey paranın sınırı yok insanoğlu için

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri