Çok Yakında Başlıyorum Önerileriniz Nedir

jackjones53

Kayıtlı Üye
Arkadaslar Bir Hedefim Var bir Dahaki Yaza Kadar Daha Doğrusu Mayıs-Hazırana Kadar Motor Almak Istıyorum Ufak Ufak Bırıktırmeye Calısıcam Aslında 2.el Alıcam Normalde Fakat Getirisi Olursa Sıfır Alıp Gıcır Gıcır Kullanmak Istıyorum Hedef 0 Icın 13.000 2.el Icın 8-9.000 Ama Şöylede Olabılır Misal Babam Kredi Geçer 8-9 Bende YoutubeDan Kazandıklarımı Eklerım 13 Olur İnsallah Bana Dediğim Ay 'a Kadar İyi Para Kazandırır Kanalı Olusturdum Her Oyunu Çekip Koyucam Arkadaslar Tanıtım Gibi Değil Hem Tanıtım Hem Eğlence Tadında Olucak Daha Cok Eglence Tabi Kafa Dengi Arkadasım Var O Suan Köyde Toplanıp Hatta Video Falan Cekıcez Umarım Iyı İşler Çıkar Simdilik Kanal ın Tasarımı Ile Ilgılı Neler Söyleyebılırsınız Ve Adsenseye Bagladım Bıldıgım Kadarıyla Baslarda Adsense, İyi İşler Çıkarsa Partner Doğru Yoldayım Insallah :D

http://www.youtube.com/user/LocalOyuncu

Son düzenleme:
yeni açılan özgün kanalda ilk 3-4 ay ümitlenmeyin ilk ay 100 tl bile kazanamayabilirsiniz özgün sabır işidir bunları göze alın

Bende yeni başladım özgünüm, ayın 29 unda bir ay olacak ama daha kazandığım 6 Lira :D tabi daha 1 video yükledim yani biraz zaman gerek fazla kazanmak için :)

Özgün ile bu kadar kısa zamanda kazanabileceğini pek sanmıyorum, yinede başarılar.

Kardeşim tavsiyede bulunalımda her kelimeye büyük harfle başlamak zor olmadı mı :D

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri