Çoklu adsense hakkında

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
İlk önce hayırlı geceler dilerim...

3 adet adsensem var biri babamın diğeri de benim banka kartıma ekli.
diğerini ekleyecek kişiyi bulamadım kendi banka hesabına eklemek istiyorum.
ziraat banka kartı kullanıyorum alt hesap açsam iban numarası farklı olur youtube kabul eder mi , ban riski olur mu? çoklu adsense kullanan üstadlardan cevap bekliyorum.

şu anda iki adsenseye kendi pc'mden giriyorum üçüncü adsenseme de kendi pc'mden girsem hepsi farklı tarayıcı bir sıkıntı olu mu?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

İlk önce hayırlı geceler dilerim...

3 adet adsensem var biri babamın diğeri de benim banka kartıma ekli.
diğerini ekleyecek kişiyi bulamadım kendi banka hesabına eklemek istiyorum.
ziraat banka kartı kullanıyorum alt hesap açsam iban numarası farklı olur youtube kabul eder mi , ban riski olur mu? çoklu adsense kullanan üstadlardan cevap bekliyorum.

şu anda iki adsenseye kendi pc'mden giriyorum üçüncü adsenseme de kendi pc'mden girsem hepsi farklı tarayıcı bir sıkıntı olu mu?

Cevaplar için şimdiden çok teşekkürler.

Aynı ip'den açılan hesapların banka alıcılarında soyisimlerde benzerlik bile olmaması gerek diye biliyorum ben. Yanlışım varsa arkadaşlar düzeltsin.

Ben de eşim adına adsense hesabı açtım ama iyi mi ettim bilmiyorum. Pin'i farklı bi adrese isteyeceğim artık.

Ablamın adına 2 hesap kendi adıma 2 hesap var, banka ve telefon numarası farklı olsun yeterli

Ablamın adına 2 hesap kendi adıma 2 hesap var, banka ve telefon numarası farklı olsun yeterli

Kardeş peki adres konusu nasıl?

Ben aynı ev/ip adresinden biri benim diğeri eşimin adına iki adsense hesabını yönetebilir miyim?

Ve eşimin hesabının pinini aynı adrese istesem sorun yaratır mı? Banka hesapları farklı olacak. Ve kanallar özgün. Yine de korkuyorum açıkcası. Kendi asıl emek verdiğim özgün kanala bi zarar gelsin istemiyorum.

Kardeş peki adres konusu nasıl?

Ben aynı ev/ip adresinden biri benim diğeri eşimin adına iki adsense hesabını yönetebilir miyim?

Ve eşimin hesabının pinini aynı adrese istesem sorun yaratır mı? Banka hesapları farklı olacak. Ve kanallar özgün. Yine de korkuyorum açıkcası. Kendi asıl emek verdiğim özgün kanala bi zarar gelsin istemiyorum.

sorun olmaz hocam ama aralıklı şekilde açmakta fayda var ben daha bi adsenseyi açtıktan sonra 3 haftadan önce başka bi adsenseye başvurmadım şuana kadar bi sorunda yaşamadım herhangi bi cafeden falanda açabilirsin ev adresinin ve ya isim soy isim aynı olması sorun yaratmayacaktır.

Simdi ben 2. adsenseyi aynı pc den acsam bütün bilgiler farklı olsa diger adsense banlanır mı ?

Hocam banlanmaz adsense ban ı öyle kolay bir şey değildir ki zaten yeni bi adsense ye başvurduğunda başka hesabın olduğunu farkettiğinde yanlış hatırlamıyorsam başka bi adsense hesabına sahipsiniz mi ne diyordu yani zaten sana aldırmayacağında böyle bir şey diyor haricinde izin veriyor sonuçta açabilirsin ancak mesala benim 2 adsense sürekli aktif aynı yerden aynı ıp den açık hep büyük ihtimal bi hesap incelemeye girse diğerinide ***ürür ama incelemeyede gireceğini hiç sanmam olursa bu ihtimal olabilir tek

Hocam banlanmaz adsense ban ı öyle kolay bir şey değildir ki zaten yeni bi adsense ye başvurduğunda başka hesabın olduğunu farkettiğinde yanlış hatırlamıyorsam başka bi adsense hesabına sahipsiniz mi ne diyordu yani zaten sana aldırmayacağında böyle bir şey diyor haricinde izin veriyor sonuçta açabilirsin ancak mesala benim 2 adsense sürekli aktif aynı yerden aynı ıp den açık hep büyük ihtimal bi hesap incelemeye girse diğerinide ***ürür ama incelemeyede gireceğini hiç sanmam olursa bu ihtimal olabilir tek
1. adsense 10 ay önce acıldı.
Simdi 2.adsense acsam farklı tarayıcı kullansam o adsense icin problem cıkmaz degil mi ?
Gerci sen 2 adsense kullanıyorsun hemde aynı ip ile farklı tarayıcılarda acık.
Peki sen adsenseleri ne zaman actın ve hangi bilgiler farklı ?

1. adsense 10 ay önce acıldı.
Simdi 2.adsense acsam farklı tarayıcı kullansam o adsense icin problem cıkmaz degil mi ?
Gerci sen 2 adsense kullanıyorsun hemde aynı ip ile farklı tarayıcılarda acık.
Peki sen adsenseleri ne zaman actın ve hangi bilgiler farklı ?

biri 2013 kasım - biride 2014 nisan 8 de acılma ikiside kendi adıma aktif kullandıklarım hocam açabilirsin bir şey olmaz merak etme. istediğin gibi gir çık kontrolde yapabilirsin yeterki gmailin sağlam olsun adsensenin ( son kıyımlarda kanalların kapanmasından dolayı diyorum ) hotmail ide ana e posta yapabilirsin benim 1 adsende hotmail ile giriş yapıyorum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri