Çoklu / Gelirli Quiz Dashboard

adnandogannn

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba,

Elimde 1 adet 18 açık ve 6 kapalı kanallı dashboard mevcut. Acil borçlarımdan dolayı satmak istiyorum. Dashboarda açık kanalların 14 tanesi 1 temmuzda bağlandı. Kalan kanallar ise 7 temmuz 16 agustos ve 21 ağustosta bağlandı. Temmuz kazancı 1451 USD, Ağustos kazancı 830, Eylül kazancı ise 1319 USD'dır. Daha önce toplu dashboard satmadığım için nasıl bir kriter izlemem gerektiğini bilemedim. Almak isteyen arkadaşlar PM yolu ile ulaşırsa istedikleri ss vs. kendileri ile paylaşabilirim.
Kanal içerikleri yabancı dizi. Kanallar dashboard oluşturulmadan once açılmıştır. İçinde bir senelikte var quize bağlanmadan iki ay önce açılanda.

Dashboard satış fiyatım 12000 tl. Pazarlık yok. Almak isteyen olursa satıp borçlarımı kapatmak istiyorum ancak bu fiyattan aşşağı satmayı düşünmüyorum.

Eğer illaki kanal görüntü vs. eklenmesi gerekiyorsa yöneticilerin uyarması halinde güncelliyor olacağım.

Arkadaşlar Merhaba,

Elimde 1 adet 18 açık ve 6 kapalı kanallı dashboard mevcut. Acil borçlarımdan dolayı satmak istiyorum. Dashboarda açık kanalların 14 tanesi 1 temmuzda bağlandı. Kalan kanallar ise 7 temmuz 16 agustos ve 21 ağustosta bağlandı. Temmuz kazancı 1451 USD, Ağustos kazancı 830, Eylül kazancı ise 1319 USD'dır. Daha önce toplu dashboard satmadığım için nasıl bir kriter izlemem gerektiğini bilemedim. Almak isteyen arkadaşlar PM yolu ile ulaşırsa istedikleri ss vs. kendileri ile paylaşabilirim.
Kanal içerikleri yabancı dizi. Kanallar dashboard oluşturulmadan once açılmıştır. İçinde bir senelikte var quize bağlanmadan iki ay önce açılanda.

Dashboard satış fiyatım 12000 tl. Pazarlık yok. Almak isteyen olursa satıp borçlarımı kapatmak istiyorum ancak bu fiyattan aşşağı satmayı düşünmüyorum.

Eğer illaki kanal görüntü vs. eklenmesi gerekiyorsa yöneticilerin uyarması halinde güncelliyor olacağım.

Hocam umarım biran önce borçlarınızı kapatırsınız bunu gönülden dilerim. Bence uyarı almadan kanal satış şablonuna göre düzenleyin çünkü 2.uyarıda sınırsız uzaklaştırılırsınız.

Hayırlı satışlar olsun.

Hocam umarım biran önce borçlarınızı kapatırsınız bunu gönülden dilerim. Bence uyarı almadan kanal satış şablonuna göre düzenleyin çünkü 2.uyarıda sınırsız uzaklaştırılırsınız.

Hayırlı satışlar olsun.

Saolun hocam iyi dilekleriniz icin. Tek kanal olmadigi icin dashboard satisinda sablon yok diye biliyorum. Bakalim modlardan biri bilgilendirir birazdan.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri