Çoklu kanal çalışanlar ne yapıyor?

başaramadıkabi

Kayıtlı Üye
Çok kanal çalışan arkadaşlara 2 sorum var;

Kanallarınızın hepsini aynı adsense hesabına mı bağlıyorsunuz ayrı ayrı mı bağlıyorsunuz?

Yeni kanal yaptığınızda kanal üzerine yeni adsense hesabı açıyor musunuz? Eğer açıyorsanız aynı pc üzerinden mi açıyorsunuz? Farklı yöntemlerle mi açıyorsunuz? (vds vs.)

Çok kanal çalışan arkadaşlara 2 sorum var;

Kanallarınızın hepsini aynı adsense hesabına mı bağlıyorsunuz ayrı ayrı mı bağlıyorsunuz?

Yeni kanal yaptığınızda kanal üzerine yeni adsense hesabı açıyor musunuz? Eğer açıyorsanız aynı pc üzerinden mi açıyorsunuz? Farklı yöntemlerle mi açıyorsunuz? (vds vs.)

enes batur bile olsam aynı adsense'e 2 kanal bağlamam ne olur ne olmaz :D

Mantıklı olan bu, ben aksini yapıyordum ama teliften kanal kapansa hepsi gidiyor.

aynen hiç gerek yok riske. 5 dakikada açılıyor adsense.
valla hatırladığım kadarı ile numara ve adres önemliydi. ilkten adresi sallama yazıcaz daha sonra para kazanınca eşik geçince satıcılardan ingiltere adresi alıp adresi girip pini alıcaz.
pcden de sanal makine kurup temiz çerez ile adsense açılınca problem olmuyordu

aynen hiç gerek yok riske. 5 dakikada açılıyor adsense.
valla hatırladığım kadarı ile numara ve adres önemliydi. ilkten adresi sallama yazıcaz daha sonra para kazanınca eşik geçince satıcılardan ingiltere adresi alıp adresi girip pini alıcaz.
pcden de sanal makine kurup temiz çerez ile adsense açılınca problem olmuyordu

Hocam en son ne zaman açtınız bilmiyorum ama bu aralar google uk adsense'leri uçuruyor. Ben o yüzden beklettim aslında, adresten diye düşünülüyor genel olarak fakat farklı yerlerde okuduğuma göre daha pini girmeden kapattığı oluyormuş.

Hocam aman her kanalı ayrı hesaba bağlayın. Son yaşananlardan sonra ne olur ne olmaz.

Peki farklı adsense'leri aynı cihazdan yönetmenin bir mahsuru var mı Google'a göre?

Hocam en son ne zaman açtınız bilmiyorum ama bu aralar google uk adsense'leri uçuruyor. Ben o yüzden beklettim aslında, adresten diye düşünülüyor genel olarak fakat farklı yerlerde okuduğuma göre daha pini girmeden kapattığı oluyormuş.

nerde okudunuz bunu? ingiltere adsenselere yoğunlaşma vardır ama pin satıcılarının verdiği adreslerden dolayı banlanıyordur bence.. pin girmeden banlanan adsenseler kazançlı mıymış? yoksa youtube için açılıp bekletilen adsenseler mi banlanmış

nerde okudunuz bunu? ingiltere adsenselere yoğunlaşma vardır ama pin satıcılarının verdiği adreslerden dolayı banlanıyordur bence.. pin girmeden banlanan adsenseler kazançlı mıymış? yoksa youtube için açılıp bekletilen adsenseler mi banlanmış

re10 forumdan okumuştum da, şimdi tekrar baktım. Arkadaş adresi girmiş daha pini giremeden kapanmış hesapları.

tamam işte adresten yakalanıyor yazdım ya...........

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri