Çoklu Reklam Yerleştirme

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular
Y

YtPr

Guest
Arkadaşlar Ben Adsense ile çalışıyorum tahmin edeceğiniz gibi dizi çalışıyorum ama bu görüntülemeye 750k dk izlenme var yani çoklu Reklam Yerleştirmek istiyorum ama adsensede olurmu bilmiyorum.
tecrübeli arkadaşlardan yardımcı olmalarını istiyorum.
kaç kere denedim ama baska tarayıcıdan ve telefondan girip bakim dedim hiç reklam yoktu.

eo3dNR.png

Gördüğünüz Gibi Kazançlar Çok Düşük Çoklu Reklam Yapabilirsem Bu Kazancın 2 Katını Kazanacagımı Tahmin Ediyorum.

xBPEOQ.png

Teşekkürler.

Belkide Doğru Yere Açmamışımdır K.bakmayın.

Arkadaşlar Bide İndex Sorunum Var.

Kanala Attığım Her Videoyu Otomatik Olarak Twitter,Google+ ve Blogumda Paylaşılıyor Ama Bir Türlü Aramalarda Çıkmıyor bazen 1-2 Saat Bazen Yarım Saat Sonra Görebiliyorum.

Kanal 1-2 Haftalık

yapmadığın hata,ben adsense içinde yapıyorum partner içinde sorun olmuyor.

hocam benım bıldıgım vıdeo ortası reklamlar partnerlıkte oluyor.ama siz adsense ile gittiginizi soyluyorsunuz

Evet Bende Öyle Biliyorum Ama [MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] Arkadaşımız Adsense İçinde Yaptıgını Söylüyor. İnş. Yardımcı Olur.

Teşekkürler.

---------- Mesaj saat 17:14:26 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:13:52 civarında gönderildi. ----------

kardeşim banada yardım edersen sevinirim yani bu video ortası sorunsuz çalıssaydı şuanda zengindik ben açıyorum aradan 2hafta geçmesine rağmen reklamlar görünmüyor

Aynen.

zor birşey yok hocam 08:00,16:00,25:00,34:00 gibi yazıyorsun kendi keyfine kalmış, sonra 1 gün bekle başlıyor reklamlar çıkmaya.

Şu şekilde örnek verebilirim

2e5jlmf.jpg

hocam benım bıldıgım vıdeo ortası reklamlar partnerlıkte oluyor.ama siz adsense ile gittiginizi soyluyorsunuz

evet adsense hocam

zor birşey yok hocam 08:00,16:00,25:00,34:00 gibi yazıyorsun kendi keyfine kalmış, sonra 1 gün bekle başlıyor reklamlar çıkmaya.

2e5jlmf.jpg

evet adsense hocam

Walla Denicem Hocam Çok Teşekkür Ederim.

Ya 1-2 Dizilik Para Boşa Gidicek Yada Zengin Olcaz Binevi :D

[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] Hocam İndex Sorununu Nasıl Çözüyorsunuz.

Benim Her Videom Otomatik Twitter,Google+ Ve Blogumda Paylaşılıyor.

Ama Bazı Videolarım 1-2 Saat Bazıları Yarım 1 Saat Sonra İndexleniyor. En Erken Gördüğüm 15 Dk :)

Bu Konudada Yardımcı Olabilirseniz Çok Sevinirim Teşekkürler...

---------- Mesaj saat 17:19:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:12 civarında gönderildi. ----------

Nasıl yapıldığını da söyleseniz çok makbule geçer?

Anlatmış Hocam.

2e5jlmf.jpg

Hocam Bu Görüntü Şuan Çoklu Reklamın Oldugu Bi Video Dimi Yani Bize Göstermek İçin Yapmadınız Şuan Videonuz Böyle Dimi.

Yani Hepsini İşaretleyip Videomuza Göre 08,25,34 Gibi Gibi Yazıyoruz. Dimi Hocam.

[MENTION=1409]Dasboot[/MENTION] Hocam İndex Sorununu Nasıl Çözüyorsunuz.

Benim Her Videom Otomatik Twitter,Google+ Ve Blogumda Paylaşılıyor.

Ama Bazı Videolarım 1-2 Saat Bazıları Yarım 1 Saat Sonra İndexleniyor. En Erken Gördüğüm 15 Dk :)

Bu Konudada Yardımcı Olabilirseniz Çok Sevinirim Teşekkürler...

---------- Mesaj saat 17:19:34 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:19:12 civarında gönderildi. ----------

Anlatmış Hocam.

index için özel birşey yapmıyorum valla hocam,paylaştığım videolar zaten çok aşırı yaygın videolar değil meraklısı arayıp buluyor yani haber-popüler dizi falan atmadığım için index hızına çok dikkat etmiyorum,konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara sormak lazım.

o verdiğim resimdeki aktif reklamların oynadığı bir video hocam göstermek için yapmadım.

index için özel birşey yapmıyorum valla hocam,paylaştığım videolar zaten çok aşırı yaygın videolar değil meraklısı arayıp buluyor yani haber-popüler dizi falan atmadığım için index hızına çok dikkat etmiyorum,konu hakkında bilgisi olan arkadaşlara sormak lazım.

o verdiğim resimdeki aktif reklamların oynadığı bir video hocam göstermek için yapmadım.

Hocam bende böyle yapıyorum fakat 1 hafta önce attığım videolarda bile hala çıkmıyor ben bakınca bende adsense çalışıyorum

Hocam bende böyle yapıyorum fakat 1 hafta önce attığım videolarda bile hala çıkmıyor ben bakınca bende adsense çalışıyorum

Hocam benim bu adsenseli kanal daha önce awesome daydı topluluk yediği için partnerde çıkarılmıştı,bende adsenseye bağladım sıkıntı olmuyor 1 gün içinde çıkıyor reklamlar,daha önce partnerde olduğu için mi oluyor bilmiyorum ama belki etkiliyor olabilir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri