Content id den dolayı kaç kişinin para kazanması kapandı ?

genelkullanici

Kayıtlı Üye
Content id den dolayı kaç kişinin para kazanması kapandı ? Bu işin bir çözümünü bulalım arkadaşlar . 2 gündür bu konu üzerine yazıyorum mesajlarımı . Nasıl çözüyorsunuz olayları ben 3.para kazanmayı yaşamamak için sağlam adımlar atmak istiyorum .

Olayı çözmek gayet basit, Content ID'ye dahil içerikler atmayacaksın hocam.

Atıyorsan da eğer vur kaç taktiğini kullanacaksın. Eşleşen veren videoyu bir şekilde Youtube'a attıktan sonra izlenimler maksimum 2 gün yansıdıktan sonra telif gelmeden kaldıracaksın. Telif geldiyse de o kanalı kullanmayıp, silip yeni kanal açacaksın. Sildikten sonra kazançların hesabında olur, o konuyu kafana takma. En azından bu yöntemi kullandığım dönem benim kazançlarım ufak bir kesintiyle(%20-25) hesabıma yatıyordu.

Para Kazanması Kapanan Kanalı Açabiliyorusun Kardeşim... Daha Bugün Para Kazanması Kapatılan 1 Kanalımı Açtım...

hocam nerden anlayacağım conten id olmayan içeriği hocam

Atıyorsan da eğer vur kaç taktiğini kullanacaksın. Eşleşen veren videoyu bir şekilde Youtube'a attıktan sonra izlenimler maksimum 2 gün yansıdıktan sonra telif gelmeden kaldıracaksın. Telif geldiyse de o kanalı kullanmayıp, silip yeni kanal açacaksın. Sildikten sonra kazançların hesabında olur, o konuyu kafana takma. En azından bu yöntemi kullandığım dönem benim kazançlarım ufak bir kesintiyle(%20-25) hesabıma yatıyordu.

Altın değerinde tecrübe ile yazılmış güzel bir yorum tebrik ediyorum.. Benimde content id alan bir kanalım yüzümden tüm kanallarımın para kazanması gitti fakat adsensemde yaklaşık 250 tl gibi bir birikmiş vardı fakat ben bu parayı content id alan kanalımdan kazanmadım, content id alan kanalım 2 günlük bir kanaldı ben her ihtimala karşı para kazanması kapanan kanallarımın gmail hesapları ile birlikte kökten sildim, adsensemi temiz bir maile taşıdım sizce bu ödemeyi bana adsense yaparmı yoksa direk gidermi bu para?

hocam nerden anlayacağım conten id olmayan içeriği hocam

Bunu tecrübe edinerek anlayabilirsin bir tek. Yani kısaslar vardır, Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi, Star TV yapımları vs. (dizi sektöründe Content ID'lere örnek)
Diğer kategorilerde Content ID var mı incelemek için de aç bir tane kanal, bağlama Adsense'e o kanalı. Yükle, dene. Yoksa da ana kanalına yüklersin.

Altın değerinde tecrübe ile yazılmış güzel bir yorum tebrik ediyorum.. Benimde content id alan bir kanalım yüzümden tüm kanallarımın para kazanması gitti fakat adsensemde yaklaşık 250 tl gibi bir birikmiş vardı fakat ben bu parayı content id alan kanalımdan kazanmadım, content id alan kanalım 2 günlük bir kanaldı ben her ihtimala karşı para kazanması kapanan kanallarımın gmail hesapları ile birlikte kökten sildim, adsensemi temiz bir maile taşıdım sizce bu ödemeyi bana adsense yaparmı yoksa direk gidermi bu para?

O 250 TL'lik kazancın normal prosedür kesintisinden sonra kesinleşmiş kazanç olarak tahminen 180-200 lira olarak hesabına yansır. Diğer kazancın ise izlenimlerime göre gmail hesaplarını sildiysen %30-35 bir kesintiyle kesinleşir. Yani toplam kazancın 250 - 250 x (%20-25) + DİGERKAZANÇ - DGRKZNC x (%30-35) = Toplam kesinleşen.

Bunlar tabii tahmin :)

bildiğim kadarıyla bu botlar content id denilen olayı çözüyorlardı yanlış mı biliyorum

buna rağmen nasıl para kazanma gidiyor o zaman :) ben bot kullanıyorum devamlı hatta video yap botum var 7 adet :)

Buna rağmen para kazanması telif yemenizden kaynaklı gidiyor :)

Content ID, otomatik eşleşen veren bir sistem. Video'nun sahibi eşleşenden geçen videolara ekstra olarak da aratarak telif yollayabilir:)

Buna rağmen para kazanması telif yemenizden kaynaklı gidiyor :)

Content ID, otomatik eşleşen veren bir sistem. Video'nun sahibi eşleşenden geçen videolara ekstra olarak da aratarak telif yollayabilir:)
:) kanalda herhangi bir uyarı maili yok : ) bir bakıyorum bütün kanallar para kazanmaya kapanması gitmiş :) youtube bu işi gerçekten iyi çeviriyor :) . Artık bizde alıştık herhalde para kazanmanın gitmesine :) ilk başlarda zor oluyordu :) şimdi artık çözümler üzerine yoğunlaşıyoruz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri