Corex - Hem Kripto Para Borsası Hem Forex - Yeni Borsa Geliyor!

OmerAYDINOGLU

Yasaklanmış
Web sitesi
www.omeraydinoglu.com
Herkese Merhabalar, Ben Ömer AYDINOĞLU. Bugün sizlere yeni bir borsa tanıtacağım arkadaşlar.

Borsa’nın sayfasını, yol haritasını ve whitepaperını baştan aşağı inceledim ve sizin için Türkçe olarak ve daha sade anlaşılır bir dille tekrardan kaleme aldım.

Corex; 3 farklı amaç taşıyan bir borsa olmak istiyor. Hem forex hem kripto para borsası olmayı hedefleyen corex kendi hedeflerini şu şekilde belirtmiş:

“Platformumuz size basit ve kârlı bir yatırım konsepti sunar. Müşterilerimizin güvenliği öncelik taşır.

Çok yatırımlı sermayenin daha geniş bir alana yayılmasıyla daha fazla güvenlik sağlanabileceğine inanıyoruz.

Bize göre Kripto para birimlerine yapılan saf yatırım çok riskli olacaktır.
Kullandığınız pazarların sayısının arttıkça ve sermayenizi yayma oranınız arttıkça, sonunda toplamda bir kayıp ya da yıkım riski o kadar düşük olur diye düşünüyoruz.

Forex, Kripto ve arbitraj ticaretine ayrılan 3WAY konseptimiz ile müşterilerimize çok güvenli ve sağlam bir yatırım çözümü sunuyoruz.”

CorexCoin hakkında ise aşağıdaki bilgileri bize sunmaktalar;

CorexCoin, hızlı, anonim ve ücretsiz işlemler yapmanıza olanak tanıyan yeni bir kripto paradır.

CorexCoin, saniyeler içinde gönderilebilen, banka ve devletten bağımsız bir işlem aracıdır.

Corex'ın fikri 2016'da doğdu. Mevcut paraların sayısı 25 milyon parça ile sınırlıydı.

CorexCoin'ler deflasyonist bir sistem üzerine kuruluyor! CorexCoin'ler merkezi olarak yönetilmez, ancak tüm bilgilerin değiştirildiği ve her bir işlemin depolandığı ve kamuya açık olarak dağıtıldığı ağlara (Blockchain) dayalıdır.

Paranız ERC20 Blockchain'e dayanıyor ve bu konsept kopyalanamıyor. CorexCoin'leri kesmek, değiştirmek ya da tahrif etmek mümkün değildir.

Blockchain teknolojisi nedeniyle birden fazla sunucunun, aynı anda, her durumda mümkün olmadığı gereksiz hale getirmek için saldırıya maruz kalması gerekirdi.

CorexCoin'ler güvenli ve bağımsızdır!

Kripto Para Dağıtımı İçin İse Aşağıdaki Cümleleri Kullanmışlar;

Maddi para dağıtımını herkes için adil bir şekilde ele almak bizim için önemliydi.

Toplam paraların% 64'ünü müşterilerimize vermeye karar verdik.

Grafiksel Açıdan Satış Oranları ve Sayıları;

Ön Satış: %8 = 2 Milyon Corex
Satış: %56 = 14 Milyon Corex
Dev. Takım, Kurucular: 11% = 2.75 Milyon Corex
Pazarlama: 11% = 2.75 Milyon Corex
Ortaklık programı: %10 = 2.5 Milyon Corex
Ayrılmış Paralar: 4% = 1 Milyon Corex

Grafiksel Olarak Oranlar Aşağıdaki Gibidir:

D7Odlv.png

CorexCoin İçin Aşağıdaki Bilgiler Birçok Kişi İçin Önem Arz Edecektir;

Kripto Para Adı: Corex
Toplam Besleme: 25.000.000
Ondalık sayısı: 8
Web sitesi: corexcoin.io
Sembol: COREX
Blockchain: Ethereum ERC-20
Mevcut Finansman: 16.000.000
Alım Aracıları: BTC & ETH

ICO Fiyatlandırması:

Toplamda 6 Adet Satış Olacak. Bunlardan biri ÖnSatış. Tarihlere göre satış fiyatlarını ve satış miktarlarını görebilirsiniz aşağıda.

BLOAZp.png

Corex, hedeflerini aşağıdaki şekilde belirtmiş;

Harici Değişim: Büyük borsalarla iletişime geçmek.
Corex Güvenlik Çubuğu: Kendi donanım cüzdanımızı oluşturma.
En Büyük Kredi Platformu: Tüm diğer kredi platformlarının üstünde görünme vizyonu.
Büyük Etkinlik: Singapur'da etklinkikler.
Global Sunumlar: Dünyadaki iş modelimizden sunumlar.
İşbirlikleri: Finansal şirketler ve iş ortaklarıyla işbirliği yapmak.

Yol Haritasını da Aşağıdaki Görsel ile Anlatabilirim:

m2XkG0.png

Sıkça Sorulan Sorular Kısmında İse Bunlar Yer Almakta:

Ödeme Sistemi Nasıl Çalışacak?

Coinpayments ortak şirketimizdir. Tüm ödeme işlemleri Coinpayments tarafından düzenlenir.

İlk Satış Ne Zaman Başlıyor?

Ön satışın ilk başlangıcı 8 Mart 2018 tarihinde yapılacak.

ICO’da Hangi Ödeme Yöntemleri Kullanılabilir?

BTC & ETH - Coinpayments ortak şirketimiz ile satın alım yapılabilir.

Minimum ve Maksimum Yatırım Ne Kadar?

Minimum: $20, Maksimum: $7,000 (Büyük ölçekli yatırımcılar için sınır)

Neden Corex’e Yatırım Yapmalıyım?

Corex'a yapılan yatırımlar riskleri içerir, ancak kar elde etme şansı kesinlikle daha yüksektir. Kripto para birimleri, bir yılda% 3,180'lik yıllık artışa ulaştı.
Vizyonumuzu gerçeğe dönüştürmek için her zaman% 100 kazandıran, motivasyona tecrübeli, genç bir ekibiz. Ekip üyesi Corex için, müşterilerimize çalışmalarımızı anlamamız için projeyi mümkün olduğunca şeffaf hale getirmek önemliydi.

Corex, Konsepti Güvenli Bir Yatırım mıdır?

Tüm proje çeşitli piyasa faizlerine dayanıyor. Böylece güvenli bir yatırımdan söz edemiyoruz.

Kripto para pazarına bağımlı değiliz! Çok yönlü bilgimiz çok büyük bir avantaj. Borç vermenin % 100 güvenli olduğunu söyleyemezsiniz, ancak ekibimiz, oldukça tecrübeli, nitelikli tüccarlardan oluşur ve bu da oldukça güvenlidir.

Biraz araştırdıktan sonra mantıklı geldi ve siz değerli forum sakinlerinin de görmesini ve faydalanmasını istedim.

Arkadaşlar bu bilgileri ben, sizler için derliyorum. Elimden geldiğince öznel olmak yerine nesnel olmaya çalışıyorum. Bazı kısımlarda kendi görüşlerimi paylaşıyor olabilirim. Ancak bunların hiçbirisi yatırım tavsiyesi değildir. Yatırım yapmak istiyorsanız, daha detaylı bir araştırma yapmanızı tavsiye ediyorum.

Refsiz Link: https://www.corexcoin.io/
Refli Link: https://goo.gl/2hF6C3

Kaynak: Corex - Hem Kripto Para Borsası Hem Forex - Yeni Borsa Geliyor!

ömer hocam bırcok konuda cok ıyı analız yapıp bızle paylastıgınız ıcın saolun sımdıden yerımızı almak lazım bundada :)

ömer hocam bırcok konuda cok ıyı analız yapıp bızle paylastıgınız ıcın saolun sımdıden yerımızı almak lazım bundada :)

9 gün sonra satışları başlıyor. Elimden geldiğince bu konularda bilgisi olmayanlar ayol göstermek için, detaylı bir şekilde açıklayan konular yazıyorum.

İnşaAllah birilerinin iyi konumlara gelmelerine yardımcı olurum.

ETC bölünmesinden sonra nasıl yön çizer o konuda da fikrin var mı hocam? Elimde baya etc mevut.

ETC bölünmesinden sonra nasıl yön çizer o konuda da fikrin var mı hocam? Elimde baya etc mevut.

Elinizde dursun hocam. Kripto paranız varsa asla satmayın. Benim önerim budur. Kendinize bir hedef koyun deyin ki etc şu fiyata gelsin bu fiyata gelince satıcam. O fiyata gelene kadar asla satmayın. Ancak bu şekilde kazanırsınız.

// Edit:

Biraz araştırdım ve gördüğüm yorumlar şu yönde. Forktan önce satın ve forktan sonra düşünce daha fazla miktarda alabilirsiniz demişler. Elbetteki sizin tercihiniz. Bu konuda ben bir şey söyleyemem. Sizde araştırın ona göre bir şeyler yapın. Benim önerim budur.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri