Çözemediğim Rakip Kanal İzlenme Sorunu

• Kullanıcı sysroot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

sysroot

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar Merhaba
Bir kategoride yaklaşık 3-4 kanal yarışıyoruz.
Benim anlamadığım abone sayılarımız birbirine yakın, video kalitelerimiz hd rakiplerdede aynı yani, videoyu en önce ben atıyorum.Etiketlerimiz birbirine yakın.

Ama gel gelelim izlenmelerde, abartmıyorum adam 1-2 günde 20k alıyorsa ben 1-2k alıyorum.

Nasıl bu kadar devasa bir uçurum olabiliyor.İndexlenmede hep önümde,diğer rakip kanallarda önüme geçiyor ben 3 veya 4e oturuyorum ilgili içerikte.

+OLARAK EKLEMEK İSTİYORUM; VİDEO BAŞLIĞINDA PARANTEZ () KULLANMAK İNDEXTE GERİYE DÜŞÜRÜR MÜ ?
ATIYORUM XX DİZİSİ (BÖLÜM 1)

Hatam nerede ?

imleme yapıyor sosyal medya dan paylaşıyordur muhtemelen.

İndex olayında o kendinisi elle yapıyor olabilir google ping sitesinden falan veya index almak icin belli baslı yontemler var. Facebook Twitter gibi sosyal sayfalarda hesabı varsa oradan hit çekiyor olabilir. İmleme siteleri kullanıyor olabilir. Yani birçok sebebi olabilir.

valla hocam ben 2 gündür 2 kanalı takip ediyorum adamın attığı video 5 sn içinde 301 takılıyor ve aramalarda 1 sırada. hani video indexlemesini çözdümde bu izlenimler yani çok fazla videoları rahat 7-8 saat 301 de takılı kalıyor. ve belirli bir izlenimden sonra ya siliyor videoları yada gizliyor.

İndex olayında o kendinisi elle yapıyor olabilir google ping sitesinden falan veya index almak icin belli baslı yontemler var. Facebook Twitter gibi sosyal sayfalarda hesabı varsa oradan hit çekiyor olabilir. İmleme siteleri kullanıyor olabilir. Yani birçok sebebi olabilir.

Youtube indexleme şöyle diyim hocam örnek olarak siz bir video attınız alinin köydeki maceraları, bende 3-4 saat sonra sizin videonuzu yüklüyorum kanalıma. yaklaşık 1 saat sonra youtube'de arama yapıyorsunuz alinin köydeki maceraları sizin videonuz değilde benim videom ilk sırada çıkıyor.

onu bende çözemedim.mesela ** diye fake bir sayfa var youtubede.resmi değil ama herkes öyle sanıyor.facebook sayfası var.ben haber atınca benden alıp direk kanalına atıyor ,aratınca onun adı çıkıyor direk.anlamak mümkün değil.

Edit Bin903 : kanal ismi kaldırıldı .

Genelde böyle kanallar sosyal medyayı kullanıyorlar

sosyal medyada sağlam sayfaları varsa kullanıyor olabilir hocam .
Birde video ismini aynı yapmayın ve etiketleri de daha iyi kullanın .Yani etikete sadece videoyla ilgili değilde kanalınızla ilgili şeylerde girin .

Youtube indexleme şöyle diyim hocam örnek olarak siz bir video attınız alinin köydeki maceraları, bende 3-4 saat sonra sizin videonuzu yüklüyorum kanalıma. yaklaşık 1 saat sonra youtube'de arama yapıyorsunuz alinin köydeki maceraları sizin videonuz değilde benim videom ilk sırada çıkıyor.

Evet bunu farkettim, öncemi atsam sonramı şaşırdım açıkçası.

HarbiKomedi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Evet bunu farkettim, öncemi atsam sonramı şaşırdım açıkçası.

Aynı başlığı kullandiğı için indexten düşüruyor sızı...

Adam devasa fark atıyor, facebook kullanıyor ama vasat durumda facebook'u.
Nereden çekiyor bu kadar izlemeyi, indexlerde hep ilk sıraya oturuyor, beyefendi ne zaman video koyarsa kesin ilk sırada.
Başka bi iş var :S

Arkadaşlar örnek olarak 17 saat önce atılmış bir videoyu indirip bende kullanmadığım bir kanalıma attım. Bakalım sonuç ne olacak.

Video bu: Piers Morgan Fired Piers Morgan Live Ending VIDEO CNN and Piers Morgan Part Ways - YouTube

videoyu 6 kişi atmış şuanda 2 ci sıradyım. fazla birşey yapmadım. etiket ve açıklamada biraz değişiklikle 1 ci sırayada geçebilirsiniz. herşeyide tam anlatmamak lazım gerisi size kalmış yani.

Sıralama 2

Sadece kategori değiştiniz herhalde...

6 kişi aynı başliği kullanmiş, indexten düşmemiş!

Benim sorunum kanalımı koplayan birkişi tarafından indexten düşürülüyorum aramalada çikmiyor. google.comda bile onun videoları çikiyor. 1 2 saat önce yüklememe rağmen...

Adam devasa fark atıyor, facebook kullanıyor ama vasat durumda facebook'u.
Nereden çekiyor bu kadar izlemeyi, indexlerde hep ilk sıraya oturuyor, beyefendi ne zaman video koyarsa kesin ilk sırada.
Başka bi iş var :S
olsada söylemezler size araştırarak kendiniz bulun derler :D :D :D

EDİT : deneme yanılma yöntemiyle bulun :D

her şeyin cevabı açıklama kısmına yazdıklarnız da özellikle dizi ...

Üstad, şimdi rakibimde açıklama kısmına döktürmüş alakalı alakasız nevar ne yok yazmış.

E şimdi bende onun gibi yazsam youtube şutlamazmı beni iki gün sonra ?
Adam nevar ne yok yazıyor açıklamaya , alakalı alakasız yazıyor roman gibi ?

Sadece kategori değiştiniz herhalde...

6 kişi aynı başliği kullanmiş, indexten düşmemiş!

Benim sorunum kanalımı koplayan birkişi tarafından indexten düşürülüyorum aramalada çikmiyor. google.comda bile onun videoları çikiyor. 1 2 saat önce yüklememe rağmen...

yok hocam kategori falan değiştirmedim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri