Çözüm yolu Lazım bir bakabilirmisiniz acaba

• Kullanıcı yalan2211
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

yalan2211

Kayıtlı Üye
İyi Aksamlar arkadaslar sorunum 2 ay önce telif yemiştim bir prodüksiyondan parça albümünde olduğu için bu nedenle telif yemiştim geçenlerde youtubede gezerken bir resmi kanalda telif yediğim klibi gördüm söz müzik o gördügüm resmi kanala aitmiş ve şuan baktığımda aramada telif yediğim parçadan herkezin attığını görüyorum ve kimseye telif atılmadığını prodüksiyona resmi şekilde mesaj attığım halde zahmete girip yanıtlamadı bile karşı bildirim yolladım reddedildi. Simdi merak ettiğim tek cevap ise ben bu telifi nasıl kaldırtabilirim arkadaşlar yoksa eğer beklemek zorunda kalcam teşekkürler telif yüzünden 2 aydır 15 dk üstü video atamıyorum

yeni kanal açıp ordan devam et hocam, 6 ay kaldıramazsın o telifi.

Hocam toplu video atma olayını bıraktım ben malesef yarı özgün kanal çalışıyorum haftada 1 video atıyorum 2k takipcim var hocam emeklerim çöpe gitmesin o yüzden

yarı özgün,çeyrek özgün.kendinizi kandırıp durun.

Haklısınız hocam spam yapıyoruz şöyle düşünmüyorsunuz ama haftada 1 video atarak spam yapmak var saniyede 3-4 video basarak spam yapmak var haftada 1 video atarak daha çok kazanmak var saniyede 3-4 video atıp kazanamamak var haftada 1 video atarak çok az riske girmek var saniyede 3-4 video atarak ciddi derece riske girmek var.Haftada 1 video atarak ödemede sıkıntı yaşamamak var saniyede 3-4 video atıp ödeme alamamak var daha çok birbirinden ayıran özellik var o yüzden yarı özgün diyorum hocam neyse kusura bakmayın çok yazı yazdım iyi geceler hocam.

[MENTION=14019]yalan2211[/MENTION]

Özgün'ün yarımı, tamı, çeyreği olmaz öncelikle. 15 dakika bir video hazırlarsın içinde 1 saniye görünen bir resim başkasına aittir ve onun için bile telif gelebilir. Buna hazırlıklı olmak gerek.

Sorununa gelince, telif gönderen kişiye rica eder çektirebilirsin, yada itiraz seçeneği var ama bu yolları denemişsin. Geriye tek seçenek kalıyor beklemek, fakat beklemenin sıkıntı şu o zamana kadar bir iki telif daha gelirsen kanalından olursun. O kanalda vazgeçemeyeceğin kadar abonen varsa eğer videolarına şu kanala taşınıyoruz lütfen buraya üye olun gibi yazılar ekleyerek yeni kanalına üyelerini aktarmayı deneyebilirsin.

Önceden telif gelmesi ile adsense banlanmıyordu ama artık YT ile Adsense daha sıkı fıkı olmayaya başladığı için gelen telifler adsenseni sıkıntıya sokabilir.

Önerim: Kanalından vazgecemiyorsan abonelerini yeni kanala aktarmak için yukarıda yazdığım yontemi uygula, telif gelen kanalında adsensen riske girmesin diye para kazanmasını kapatabilirsin. Çok önemli bir kanal değilse sil gitsin.

Yeni kanalla yoluna devam etmen en iyi kararın olur.

yarı özgün,çeyrek özgün.kendinizi kandırıp durun.

Yarı özgünü hor görme.

Ben ismini değiştireyim yada kabul edilir olsun. Yarı SPAM :)

Şakası bir yana bende özgüne geçiş yaptım. Spam da yapıyorum ama mümkün olduğu kadar özgünleştirmeye çalışarak.

[MENTION=14019]yalan2211[/MENTION]

Özgün'ün yarımı, tamı, çeyreği olmaz öncelikle. 15 dakika bir video hazırlarsın içinde 1 saniye görünen bir resim başkasına aittir ve onun için bile telif gelebilir. Buna hazırlıklı olmak gerek.

Sorununa gelince, telif gönderen kişiye rica eder çektirebilirsin, yada itiraz seçeneği var ama bu yolları denemişsin. Geriye tek seçenek kalıyor beklemek, fakat beklemenin sıkıntı şu o zamana kadar bir iki telif daha gelirsen kanalından olursun. O kanalda vazgeçemeyeceğin kadar abonen varsa eğer videolarına şu kanala taşınıyoruz lütfen buraya üye olun gibi yazılar ekleyerek yeni kanalına üyelerini aktarmayı deneyebilirsin.

Önceden telif gelmesi ile adsense banlanmıyordu ama artık YT ile Adsense daha sıkı fıkı olmayaya başladığı için gelen telifler adsenseni sıkıntıya sokabilir.

Önerim: Kanalından vazgecemiyorsan abonelerini yeni kanala aktarmak için yukarıda yazdığım yontemi uygula, telif gelen kanalında adsensen riske girmesin diye para kazanmasını kapatabilirsin. Çok önemli bir kanal değilse sil gitsin.

Yeni kanalla yoluna devam etmen en iyi kararın olur.

Hocam böyle bir cevap bekliyordum çok teşekkür ediyorum şuan 2'inci kez ileti yolladım. Eğer yine cevap gelmez ise dediklerinizi yapcagım hocam ben sorunumu yazıyorum hocam herkez koskoca metinde özgün lafına takılıyorlar ben anlıyamıyorum her seferinde böyle olmaya başladı bu olaylar hocam forum gittikçe değişmeye başlamış neyse hocam çok teşekkür ediyorum iyi geceler :)

para kazanmasını kapatmak yada ülkeyi türkiye ye getirmek kanalın adsenseyle bağını koparmaz.

Tabiki bağını koparmıyor, başka bir adsenseye baglamadığın sürece. amaç sadece telif gelmesini minimuma indirmek. Para kazanman kapalı iken gelen telif, adsenseni etkilemez. Yada benim aklımda oyle kalmış bilemiyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri