CPA Offer nedir arkadaşlar ?

nescafe3in1

Yasaklanmış
Yabancı bir forumdan ebook almayı düşünüyorum da, arkadaşa bu ebook ne hakkında diye sordum CPA Offer dedi, bunu ilk defa duydum ben bu işi yapabilir miyim dedim, herkes yapabilir dedi. Google da araştırdım ama pek bir şey bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

Ortaklık ağı gibi birşey izlenimle para kazanma partnerlik gibi

bu ebooku 17 dolara paypal hesabım ile satın aldım arkadaşlar. bakalım içinden neler çıkacak.

Yabancı bir forumdan ebook almayı düşünüyorum da, arkadaşa bu ebook ne hakkında diye sordum CPA Offer dedi, bunu ilk defa duydum ben bu işi yapabilir miyim dedim, herkes yapabilir dedi. Google da araştırdım ama pek bir şey bulamadım bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinirim

geçen senelerde gördüm okudum uzun güzel bir yazı vardı ama bulamadım r10da silinmiş diyorlar biri az çok toplamış konu burda fikir sahibi olursunuzda uzun baya
cpa-kazandirir-mi - Google Fan Webmaster Forum

bahsettiği yusuf şu konudaki adam galiba r10 üyeliğği olan açtığı eski konulardan belki bulur ben şifremi unuttum .d
cpa-kazandirir-mi - Google Fan Webmaster Forum

umarım faydası olur ma benim hatırladığım kazanç ağı form anket doldurma oluyordu satışta var galiba ama atıyorum birine doldurttun o birşey almasada bundan kazanıyorsun galiba çok güzel değişik bir anlatım vardı bn anlatamıyorum ama :D bulamadım bulursam yazarım :)

---------- Mesaj saat 05:05:37 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 05:02:52 civarında gönderildi. ----------

umarım işine yarar dostum ben tam olayını hatırlamasamda şuan baya işe yarar aklını kullanan kazanır diye vardı sen kitaptan vs anlaıdğın kadarıyla en azından olayı çzödünmi bizede dersen şu işe yarıyormuş diye güzel olur :)

pek ilgilenmedigim bi konu ama bildigim kadarıyla üyelik başına ödeme yapan bi affliate marketing şekli,yabancılarda aşırı derecede kullanılan bi yöntem.size bi link verilir,affliate linki.bu linke insanları yönlendirirsiniz,onlar sitelere üye olur yada anket doldururlar.sende her yapılan bu işlem için para alırsın.bu kişilerin formu doldurması yada siteye üye olması yeterlidir.yabancı sitelerde bunun için sana ödeme yapanlar var işte benim linkimden gel üye ol sana şu kadar para göndereyim paypaldan diye.

adam günde 500 dolardan söz ediyor yav :) her şeyi de grafikli bir şekilde anlatmış valla :) ingilizcem de fena sayılmaz :) hadi bakalım :)))

Click per action acilimli %90 ucretsiz kayit ankete katil bedava sunu indir vb islemlerin genel adi
turkiyede zanox a kayit olarak aktif sekilde kullanabilirsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri