Cpmbux ptp sitesi ile kolay para kazanin

P4RADOKS

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar. Bu yazımda araştırıp bulduğum on numara bir ptp sitesini tanıtıcam sizlere. Sitemizin adı CPMBUX. Sistemimiz bir ptp sitesi ve diğer ptp sitelerine oranla daha fazla veriyor. 1 günlük deneme sürecinin ardından kolayca 1$ yaptım ve sizlere burada anlatacağım. Siteden ödememi de aldım. Ödeme kanıtıyla birlikte sizlere konuyu anlatacağım. Daha fazla uzatmadan konuya geçiyorum. Sistemimizde genel olarak jingling ve hitleap kullanacağız. (Bunun sayısını artırabilirsiniz.)

Referans Linki :
CPMBux.com

Normal Link : CPMBux.com

Hitleap Referans Link : HitLeap - The Quality Traffic Exchange
Normal Link : HitLeap - The Quality Traffic Exchange

Jingling Download : ?????????,?????,???????,???,???,???,???,????,????,????,????
1-Siteye verdiğim linklerden üye olun.
2-Aktivasyon aşaması 1 günü bulabiliyor. Hesabınız aktive olana kadar bekleyin. E-mailinize aktive olduğuna dair e-posta gelecektir.
3-Aktive olduktan sonra siteye girin. Sol tarafta "Affiliates Codes" bölümüne tıklayın.
4-Açılan sayfada altı çizili linki kopyalayın ve jingling, hitleap gibi sitelere yerleştirin. Ve kazanmaya başlayın.

Nasıl para çekeceğiz? : Arkadaşlar sol tarafta "Cashout" bölümüne tıklayın. "Cashout to:" bölümünde "Paypal"ı seçin. Daha sonra "Account ID" bölümüne gelin ve paypal adresinizi yazın. ÖDEMELER HER PAZARTESİ YAPILACAKTIR.

KANIT

16lzf3p.png

Video rehber ve daha fazlası için : parakuyusu.blogspot.com

o jingling pc yi çok kötü hale sokuyor cpu cok kullanıyor ama vps kullananlar ıcın olabılır

genel olarak jinglingden çok hitleap kullanmak daha mantıklı. vps ile çok rahat para kazanabilirler. ayrıca ödeme kanıtlarını herhangi bir forumda paylaşıp siteye paylaştığınız yerin linkini atarsanız 1 dolar da ödeme yapıyorlar. (ayda bir kez)

arkadaşlar konu günceldir! referanslarımdan 14$ kazananlar da oldu. site kazandırmaya devam ediyor. (bir haftada 14$ı vps ile yaptı)

ben bi haftadır hit gönderiyorum hâlâ 1 dolara ulaşamadım. böyle bir ayda bi paket sigara parası çıkmayacaksa vpsyi boşa kasmayayım bari. hitleapta 100k hitim var, hesaplıyorum hepsini göndersem 3 dolar anca yapıyor. bi site açıp ona 100k hit gönderirim aramalarda ilk çıkar da ordan kazanırım daha mantıklı.

düzgün kazandıranı yok mu bunun? birkaç site denedim ama bulduklarım bundan da beter.

ben bi haftadır hit gönderiyorum hâlâ 1 dolara ulaşamadım. Böyle bir ayda bi paket sigara parası çıkmayacaksa vpsyi boşa kasmayayım bari. Hitleapta 100k hitim var, hesaplıyorum hepsini göndersem 3 dolar anca yapıyor. Bi site açıp ona 100k hit gönderirim aramalarda ilk çıkar da ordan kazanırım daha mantıklı.

Düzgün kazandıranı yok mu bunun? Birkaç site denedim ama bulduklarım bundan da beter.

hocam magnumads var bloga girerek öğrenebiliriz.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri