Creason Şikayet.

Frankeinstein

Yasaklanmış
Arkadaşlar kısa kesiyorum ben bu arkadaştan yaklaşık 30 35 gün önce onaysız mail aldım 200 tane ben video yükledim bu kanalları hepsine emek verdim baya bi tuttu aralarından 5 10 kanal sonra bi baktım hepsi toplu kapanmış proxyle açmış bu arada [MENTION=27627]Creason[/MENTION] sonra tekrar değiştirdi mailleri yenilerini verdi sonra onlar bidaha kapandı yine arkadaşın üstüne gitmedim çok zararım oldu bu arkadaş yüzünden paramın iadesini istedim ilk günler göndermedi cevap vermedi param yok dedi 25 ini gönderdi yaklaşık 30 gün önce 25 tl mi istedim ileri günlerde ay başı dedi diğer 25 tl yi ay başı geçti hala ve hala göndermedi aslında eklemem gereken daha çok şey varda arkadaşı rencide etmek istemiyorum burda para önemli değil benim için insanı ciddi derecede mağdur ediyor skype ismini de değiştirmiş bulamıym diye sanırım tire koymuş ismine zor buldum . [MENTION=14214]doganuzun[/MENTION] [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION] [MENTION=14463]tahagunduz[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] [MENTION=10033]fsever[/MENTION]

Son düzenleme:
Açıkcası bu tarz ticaretlerde satış konusunda belirtilen güvencelerin dışında sorumluluk kabul etmek ne kadar doğru olur bilemiyorum.

Onaysız mail aldıysan, haliyle o maillerin kanalları açılmış olarak sana gelmiyor. O maillerin kanallarını sen açıyorsun demektir. Onaysız mailin garantisi olmaz bana göre. Kanalları nasıl kullandın bir anlat. Nasıl giriş yaptın?

Onaysız mail aldıysan, haliyle o maillerin kanalları açılmış olarak sana gelmiyor. O maillerin kanallarını sen açıyorsun demektir. Onaysız mailin garantisi olmaz bana göre. Kanalları nasıl kullandın bir anlat. Nasıl giriş yaptın?

Normal Giriş Yaptım Kanala Girer Girmez Kapanıyor . Proxyle Açılan Mailden Ne Beklicenki Sonradan Öğrendim Proxyle Açıldıgını

Ben bu arkadaşın benden mail aldığı gün 4 kişiye daha mail verdim.Bana ertesi gün maillerin kapandığını söyledi..Mail verdiğim diğer arkadaşlara sordum sıkıntı olup olmadığını kapanmadı dediler..Onlarda sizin gibi partnere sokmak için aldılar..Sana toplam 500 civarı mail verdim kapananları telafi ettirmek için onlarıda kapatmayı başardın

Proxy'den değil,androidden açtığımı söyledim konuşma kayıtlarında mevcuttur

Burda tüm foruma soruyorum 1 günlük açılan mailler ertesi gün nasıl olurda patlayabilir benim aklım almıyor
[MENTION=13240]Hidra[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Son düzenleme:
Ben bu arkadaşın benden mail aldığı gün 4 kişiye daha mail verdim.Bana ertesi gün maillerin kapandığını söyledi..Mail verdiğim diğer arkadaşlara sordum sıkıntı olup olmadığını kapanmadı dediler..Onlarda sizin gibi partnere sokmak için aldılar..Sana toplam 500 civarı mail verdim kapananları telafi ettirmek için onlarıda kapatmayı başardın

Burda tüm foruma soruyorum 1 günlük açılan mailler ertesi gün nasıl olurda patlayabilir benim aklım almıyor
[MENTION=13240]Hidra[/MENTION] [MENTION=12407]hsehan1[/MENTION]

Bilmiyorum Hocam Onu Sana Soralım Senden Önce Caner Hocamdan Mail Aldım Hepsi Sapasağlam Duruyor Senin Mail İle Onun Maile Aynı Şekilde Giriş Yaptım Zaten Verdiğin Maillere 400 500 Dayanmıyordum

Kanallara giriş çıkışta ip değiştin mi, çerez temizledin mi? Videolar vds, bot ne ile yükledin?

Kanallara giriş çıkışta ip değiştin mi, çerez temizledin mi? Videolar vds, bot ne ile yükledin?

Tabiki Hocam Her Kanala Girişte İp Çerez Macına Kadar Değiştiriyorum eranın botuyla yükledim kapandı vdsyle yükledım yine kapandı sorunun botlardan olduğunu sanmıyorum

Tabiki Hocam Her Kanala Girişte İp Çerez Macına Kadar Değiştiriyorum eranın botuyla yükledim kapandı vdsyle yükledım yine kapandı sorunun botlarla olacağını sanmıyorum

Farklı lokasyondan maillere girip veya farklı lokasyondan video emri verip, ardından fazla süre geçmeden kendi bilgisayarından giriş yaptın mı?

Kanallar ne zaman kapanıyor mail yönlendirme yaparken mi?

Facebook hesaplarının olduğu doğrudur acil lazım dediğiniz için öyle verdim.Onlar kapandıktan sonra size sıfır hesap gönderdim sıfır hesabı bile ertesi gün kapatmayı başardınız :)

hocam ben konudan almadım onaysız mail alınacaktır diye konu açtım sonra ya creason arkadşa bana mesaj attı ya da konuya öyle aldım proxyle oldugunuda bilmiyordum zaten arkadaş kanallar kapandıktan sonra söyledi bide her mailin üstüne kayıtlı facebook hesapları vardı .

Arkadaş herhangi bir süre garanti verdi mi? Çünkü kanallar 30-35 gün sonra kapanmış. Eğer 1 hafta garanti süresi verdiyse arkadaş birşey yapamaz. Videoyap ile bende bir sürü kanal patlattım ama sonradan hatanın kendimde olduğunu anladım. Artık kanallarım kapanmıyor. 200 tane kanaldan bahsediyoruz şimdi arkadaş bu kanalları açarken hata yaptı veya yapmadı, belkide siz bu kanallarla uğraşırken hata yaptınız. 200 tane kanal az bir kanal değil çünkü illa bir yerde hatası oluyor insanın bu kadar kanalla uğraşırken.

Arkadaş herhangi bir süre garanti verdi mi? Çünkü kanallar 30-35 gün sonra kapanmış. Eğer 1 hafta garanti süresi verdiyse arkadaş birşey yapamaz. Videoyap ile bende bir sürü kanal patlattım ama sonradan hatanın kendimde olduğunu anladım. Artık kanallarım kapanmıyor. 200 tane kanaldan bahsediyoruz şimdi arkadaş bu kanalları açarken hata yaptı veya yapmadı, belkide siz bu kanallarla uğraşırken hata yaptınız. 200 tane kanal az bir kanal değil çünkü illa bir yerde hatası oluyor insanın bu kadar kanalla uğraşırken.

anlamadınız 30 35 gün sonra kapanmadı alalı 30 35 gün oldu aldıktan sonraki gün kapandı sonra yenisini gönderdi arkadaş onlarda kapandı 200 tanesi kapanmadı zaten kanala girdikten sonra veya kanala 1 2 video yükledıkten sonra kapanıyor

---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:47 ----------

Kanallar ne zaman kapanıyor mail yönlendirme yaparken mi?

hayır kanala video attıktan sonra her kanala için geçerli .

tüm konuşmaları ekliyorum

Hocam siz arkadaşa herhangi bir süre gmailler için garanti verdiniz mi?

---------- Spam Engelliyici 16:52 ---------- Önceki Mesaj 16:51 ----------

anlamadınız 30 35 gün sonra kapanmadı alalı 30 35 gün oldu aldıktan sonraki gün kapandı sonra yenisini gönderdi arkadaş onlarda kapandı 200 tanesi kapanmadı zaten kanala girdikten sonra veya kanala 1 2 video yükledıkten sonra kapanıyor

---------- Spam Engelliyici 14:48 ---------- Önceki Mesaj 14:47 ----------

hayır kanala video attıktan sonra her kanala için geçerli .

Peki kanalları alalı ne zaman kapandı kanallar, aldıktan kaç gün sonra?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri