creative de kafayi yedi :)

• Kullanıcı Mellin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Mellin

Yasaklanmış
ihtarsiz kanalı atiyor topluluk ihtari olan kanal duruyor :D partner firmalari iyice garipleşmeye başladi :D

ihtarsiz kanalı atiyor topluluk ihtari olan kanal duruyor :D partner firmalari iyice garipleşmeye başladi :D
Hocam benim aldıgım duyumlara gore partnerden atılman için artık telif yada topluluk gelmesi gerekmiyor kanallarını inceliyorlar içerik sahibi degil yada kaçak yayıncı isen partnerden atıyorlar ve paranıda vermiyoralar Mayıs ayındaki düzenlemelerden önce partnerler yavaş yavaş bu işe giriş yaptı diyebiliriz

Hocam benim aldıgım duyumlara gore partnerden atılman için artık telif yada topluluk gelmesi gerekmiyor kanallarını inceliyorlar içerik sahibi degil yada kaçak yayıncı isen partnerden atıyorlar ve paranıda vermiyoralar Mayıs ayındaki düzenlemelerden önce partnerler yavaş yavaş bu işe giriş yaptı diyebiliriz

hmmmm bakalım para kesinleşcek mi 23-24 ünde

benimde 155k izlenimli telifsiz kanalı almadı , 15 k lık kanalı aldı.garip.

O zaman atsınlar hepimizi özgün video yapsak creativede ne işimiz var sahte telif gelse bile atıyolar zaten.Kaçak yayın içerik sizin değil vb. hepsi yalan ave gibi bahane üretiyolar paranın üstüne yatıyolar.

Beni 3. ihtara kadar atmadılar dün atmışlar,panelde %90 görünüyor ama paramızı vereceklermi bakalım.

Ödeseler bari ya benim panelide %0 yapmışlar telifsiz kanalın

Kazancın ne kadarken oldu hocam ?

Marttan 16 günlük 550 dolar, şubattanda 330 dolar alacağım var. Benim dashboarddaki paneldede veri yok hocam.

Benim kanal TRK Network üzerinden başvurulmuştu yani bu networke bağlıydım. TRK bana merak etme alırsın dedi bakalım. Hayırlısıyla şu şubat bi kesinleşsede marta bundan sonra bakarız

Gerçi başvururkende diyorlardı telifden atılsanda ödemeni alıyorsun diye, problem olmaz heralde

Marttan 16 günlük 550 dolar, şubattanda 330 dolar alacağım var. Benim dashboarddaki paneldede veri yok hocam.

Benim kanal TRK Network üzerinden başvurulmuştu yani bu networke bağlıydım. TRK bana merak etme alırsın dedi bakalım. Hayırlısıyla şu şubat bi kesinleşsede marta bundan sonra bakarız

Valla sıkıntılı bir süreç bakalım neler olucak kesinleşen kazancı kesin veriyolar dimi pek güvenmiyorum da bunlara :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri