Creative kanalımı bgn çıkarmış partnerlikten

• Kullanıcı Merth46
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Merth46

Kayıtlı Üye
Kanalım bir telif almıştı..Bgn baktım atmışlar umarım ödemeleri sıkıntısız alırız..Panelde analiz kısmında veri yok diyor sanırım genel sorun..İnşallah ödemelerimizi sorunsuz bir şekilde almak dileğiyle..

Şubat ayı 92$ , Mart ayı 1450$ .

Partnerlikten attılar ama panele girebiliyorz.. Bir süre sonra buraya da girmemiz kesilebilir mi? İlk ödemeyi paypala alıp ikinci ödemeye bnka hesabı gircem ınun için bu sorum.

Mobil olarak yazdım hata olduysa k.bkmayın..

Evt hocam tek telif, problem değil bnm için kazandığımı akayım yeter

Creative artık tek ihtarda atmayıp %50 kesinti yapacak deniyordu yoksa hem atıp hemde %50 kesintimi yapıcak.

Attılar hocam kanak ayarlarında creative yazmıyor.. Kesinti yüzde 15 yazıyor panelde

zoomin ile aynıdır diye düşünüyorum panel olayı.3-4 ay önce telifden kapandıgı için dogal olarak zoominden atılan kanalın paneline girebiliyorum hala.creative bayiliklerine sor bence o konuyu hocam yinede ama dedigim gibi panele giriş uzun süre kapanmaz bence.paranı zaten alırsın,o konuda sorun çıkardıgını duymadım adamların.panelde veri yok demeside gayet normal,kanal partnerden atılmış çünkü.artık veriler eklenmez....

1 telifli kanalimi bugün partnerlikten atmislar.

hocam benim kanal ayarlarında creative hala gözüküyor dashboard'da veri yok görünüyor 2 günden beri veri yok yazıyor yine sorun var dashboardlarında

Kanalım bir telif almıştı..Bgn baktım atmışlar umarım ödemeleri sıkıntısız alırız..Panelde analiz kısmında veri yok diyor sanırım genel sorun..İnşallah ödemelerimizi sorunsuz bir şekilde almak dileğiyle..

Şubat ayı 92$ , Mart ayı 1450$ .

Partnerlikten attılar ama panele girebiliyorz.. Bir süre sonra buraya da girmemiz kesilebilir mi? İlk ödemeyi paypala alıp ikinci ödemeye bnka hesabı gircem ınun için bu sorum.

Mobil olarak yazdım hata olduysa k.bkmayın..

%50 kesinti ile alıcaksın paranı :) hesabını inceledik uygunsuz içerikler mevcutu felandı diyecekler paranın yarısını verecekler

%50 kesinti ile alıcaksın paranı :) hesabını inceledik uygunsuz içerikler mevcutu felandı diyecekler paranın yarısını verecekler

Nerden vardın bu Kanıya ? Saçma sapan konuşup Milletin kafasını Bulandırmayın eğer telif alır partnerden atmaz ise %50 kesinti ile partnerde devam eder ama partnerden attıysa tüm ödemeyi yapar.

Nerden vardın bu Kanıya ? Saçma sapan konuşup Milletin kafasını Bulandırmayın eğer telif alır partnerden atmaz ise %50 kesinti ile partnerde devam eder ama partnerden attıysa tüm ödemeyi yapar.

Bay çok bilen :) seni konunun altında görmek umudu ile ödeme zamanında

---------- Mesaj saat 21:30:19 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 21:28:26 civarında gönderildi. ----------

Yakın gelecekte butun partner kanalları için bir çalışma olucak tabi telif olsa da olmasa da kanallarınızın atıldıgını goreceksiniz mailler gelicek içeriginizi inceledik ve telif hakkı bulunana içerik yayınladıgınız için %50 kesinti ayapılmıştır diye felan filan ama milletin migdesi bulanmasın şimdi :)

Bu telifleri ne zaman aldınız ne zaman atıldınız? Telifden sonra Kaç gün durdu kanal creativede? Benimde kanalımda 1 adet telif var 11 inde yedim.

Özel küçük resim şikayeti aldık bu nedenle özel küçük resmi kaldırdık diye uyarı geldi partnerden atarlarmı topluluk kurallarında 1.ihtar yazıyo.

1 teliften atilan kanalimin parasi ödendi bu ay. bu networkun amaci youtubeni gözünde hep kaliteli kalmak.

Hocam kanalını partnerden attılar peki videolara ünlem geldimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri