Creative kesinti oranını %50 yaptı

• Kullanıcı Sume
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🧩 MCN Başvuru, Deneyim ve Ağ İncelemeleri

Sume

Kayıtlı Üye
wOlQ23.jpg

kanalın kazancı çok yüksekti. 1-2 gün önce %90 olan oran şimdi %50 ye düşmüş. daha önce böyle bir sorun yaşayan varmı?

Suan baktim bende hala %90

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yuh %50 nedir şaşırmış bunlar sözleşmede yazmıyormu kafalarına göre değiştirebiliyorlarmı çıkabiliyorsan partner değiştirmeni öneririm

budamı awe gibi olcak :mad:

milletin kazancına ortak oluyorlar demek negüzel.

Kesinti az diye cogu kanallari buraya bagladik. Dogru cikarsa yandik valla.

Zaten bgbg 1 lira bile olmuyor partnerde, bir de şu yaptıkları iyice insanı delirtir.

Arkdaşlar başvuru gönderdim ama Davetiye yollamadılar buraya giriyimmi ?

Iyi kazancli telifli kanalima baktim simdi bende %50 yapmislar.

[MENTION=541]Sume[/MENTION] Kanalda telif varmi?

Bayilerde kesinti oranını artıracak. Ve o meşhur sözü söylüyecek bize google;

"Tilkinin dönüp dolaşacağı yer kürkçü dükkanıdır.."
-Google Adsense

Teliflileri mi %50 yapıyorlar acaba? Allahtan ben TRK Networke soktumda %85 görünüyor kesinti.. Belliydi zaten her önüne geleni partnere kabul ettiklerinden birşey yapacakları

Iyi kazancli telifli kanalima baktim simdi bende %50 yapmislar.

[MENTION=541]Sume[/MENTION] Kanalda telif varmi?

telif yok 3 tane bazı ülkelerde engellenmiş videolarım vardı. Sildim onları.

---------- Mesaj saat 12:37:40 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 12:34:57 civarında gönderildi. ----------

Resmi açıklama:

Would I ever get less than 90%?

The only 2 situations this would happen in, is :

On receiving a copyright strike (revshare changes to 50:50 if strike is not resolved)

If your channel is terminated by YouTube (Google reclaims 100% of the revenue)

Belirli bi seviyede engellenmis video atarsaniz bu duruma dusuyorsunuz. Baskalarinin iceriklerinin yayinlanmasi zaten komple youtubeda yasak. Creative'de onu baz alarak eger cok eslesen, yada engelli video yuklerseniz revshare i %50 ye dusuruyor.

2 telif yedigim kanalin birisinde %10 diger telifli kanalda ise %50 olmus.

Olay bir netlige kavussun: O kanallari kökten siler bunlara %50 yine vermem enayimiyiz yani.

Belirli bi seviyede engellenmis video atarsaniz bu duruma dusuyorsunuz. Baskalarinin iceriklerinin yayinlanmasi zaten komple youtubeda yasak. Creative'de onu baz alarak eger cok eslesen, yada engelli video yuklerseniz revshare i %50 ye dusuruyor.

Hocam birşey soracağım, bu 3.şahıs eşleşenlerden baya alıyorum ben ama bekletmiyorum direk siliyorum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım lakin merak ettiğim eşleşenden kastınız bu videoları kanalda bekletmek midir? (Bazıları abone için kanalda tutar mesela) Yoksa her 2 türlü mü

2 telif yedigim kanalin birisinde %10 diger telifli kanalda ise %50 olmus.

Olay bir netlige kavussun: O kanallari kökten siler bunlara %50 yine vermem enayimiyiz yani.

Silmeye basla o zaman kanallari cunku sadece telif degil cok sayida engellenen video geldiginde dahi dusuruyolar %50 ye.

Hocam birşey soracağım, bu 3.şahıs eşleşenlerden baya alıyorum ben ama bekletmiyorum direk siliyorum. Şimdiye kadar bir sorun yaşamadım lakin merak ettiğim eşleşenden kastınız bu videoları kanalda bekletmek midir? (Bazıları abone için kanalda tutar mesela) Yoksa her 2 türlü mü

Eslesenden emin degilim fakat engellenen videolari cok sayida yuklediginizde bu duruma dusuruyolar. Zaten artik google kendiside boyle calisiyor. Eger engellenen cok sayida video yukleyip aninda silseniz dahi o silinen videolari dikkate alip para kazanmayi kapatiyor.

---------- Mesaj saat 17:48:33 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 17:42:45 civarında gönderildi. ----------

daha önce yaşamışmıydınız?

Hayir yasamadim fakat calisma mantiklari google ile ayni. Ornegin sen adsense bagli bi kanalina 10 tane falan engellenmis video yukle, yuklendikten hemen sonra onlari sil. Bi sure sonra muhakkak o kanal para kazanmanin kapanmasina sebep olacaktir cunku videolari silmis olsan dahi "strike" dedikleri durumu cozmeden silmis oluyorsun. Onuda cozmenin bi yolu yok zaten engeli nasil kaldirtacaksin?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri