Creative-Life-Quiz(Ankete katılımınızı Bekliyorum)

• Kullanıcı mixnewss
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Partnerli Kanal Alim-Satim

Siz Olsanız Hangisinden ALırdınız?

• Life(10-15lira )

Oy: 0 0,0%

• Kullanılan toplam oy
    2

mixnewss

Kayıtlı Üye
Creative 15-20 lira

Life:10-15 lira

Quiz:80-100 lira

Sizbenim yerimde olsanız hangi partnerden kanal satın almayı tercih ederdiniz

Quiz bu aralar çok revaşta kardeşim life da onun ufaklığı creative bu aralar çok sallanıyo ödemeler konusunda çok insanın canını yakmış

Şahsi fikrim Quiz tabi..

Tabi ki quiz veya durumlara göre life oraya senin creativeyi koyman bile saçma kanka :D aweyide koyaydın ya bari creative awe farksız networkler bir spamcı için : ).

quiz çok övüldü oda yakında patlar eskiden creative de sağlam diyorduk aweden beter çıktı partner networklere hiç bi zaman güvenmeyin hiç bir partner adsense kadar garanti değildir

creative yi bana bedava verseler çöp niyetine kullanırım.
lifeyi bu işe başladığın zamanlardaki o yönteminle kısa zamanda 1000 izlenime kavuşturup sokarsın partnere.anladın sen.satın almaya gerek yok.
quiz kullanmak nasip olmadı ama şu an zoominle birlikte en revaçta.ama fiyatı da tuzlu.bence değmez.

bana kalırsa Life ve Ytr networkler..

Tabi ki awe tartışmam bile ;) :p

Creative bence artık kullanılcak bir partner ama kullanma şekline göre değişir tabi :D

• @cburak, @ [/COLOR][/B]quize seçen arkadaslar fiyatıda göz önünde bulundurdumu acaba yani fiyatlara göre degerlendirme yapıyorsunuz dimi?

Yoo onlar küçük şeyler ben takılmam öyle şeylere ;) :P Ben düzgünlük açısından verdim fiyat tartışılmaya açık başka bir konu

kardeşim şahsen quiz iyi reklamını yaptı forumda ben bi tık kalitesine göre değerlendirme yaptım hem parası iyiyse vardır bişi demi ama :)

Dönem dönem partnerlikler iyi oluyor. Ama bir zamanlar da herkes creative muhteşem diye dolanıyordu, gördük.

@dervegider

Dönem dönem partnerler evet iyi oluyor diyorsunuz ama yeni açılan partnerleri afedersiniz bezdirmek dicem .d konsunda bence üstümüze yok freddom lafı ilk geçtği zaman bu forumda bir ay geçmeden kaç kişi freedom satmaya basladı :D bir anda adamlar spam networku oldu bence suyunu çok çıkarmasaydık creativede böle yapmıcakdır forumda en çok hub ve recrutier olan network creative ve benim kendi düşünceme göre zamanla creativede düzelicek daha dogrusu eski haline dönücek sadece şuan bence temizlik yapılıyor spamcılar ödeme yapmayıp bezdiriliyor

Quizgroup her önüne gelen kanalı almadığı için ben Quiz diyorum. Ben 1.3 Milyon izlenimli kanalla giriş yaptım.

fiyatta işin içine girince creative nation diyorum :) hepimiz bu partnerleri alıp spam yapacaz diye düşünüyorum özgün çalısacak olan zaten baskasından niye kanal alsın hal böyle olunca ödeme alacagımızın hiç bir sekilde garantisi yok bir tane quiz metworkten alacagıma 3 tane cnation 2 tane life alırım yada 5 cnation veya 5 ide life. böylece 5 tane partner kanalım olur her ne kadar forumda cnation hakkında kötü kötü seyler yazılsada kendi adıma ödeme alamadıgım olmadı hadi 1 tanesini ödemedi diyelim kalan 4 tanesini öder en kötü 2 tanesi öder :) herseyimi quize baglıycagıma seçeneklerimi artırırım çok daha mantıklı olur :)

@minnos bende sizin gibi düşünüyorum tüm partnerler sonucda aynı yere gidicek yani bence çizgi film dizi falan gibi kategori çalışıyorsak özellikle düşük fiyatlı çok adet partner daha mantıklı gibi duruyor bencede

bu arada awe ve freddom daki atma sorunu düzeldimi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri