Creative Nation İle Çalışan Var mı?

• Kullanıcı cosgunum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

cosgunum

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merak ediyorum hala benim gibi bir şekilde elinde Creative Nationa bağlı kanalı olan var mı? Yoksa Gocaaaaaaa Türkiye'de bir te ben mi kaldım. Hayatımın ilk partneri olarak 2013 te bağladığım özgün bir kanalım hala yayın hayatına devam ediyor. Ama partnerle ilgili bir sorun yaşadığımda (ki bu sıklıkla meydana geliyor) bir Allah'ın kulunu bulamıyorum dertleşecek ya da sorun genel mi sadece bana ait bir sorun mu diye ilham alacak....Yalnızım dostlarım yalnızım yalnız :D

Creative ile özgün çalışan sayılı insanlardan birisi olduğun kesin :D ben uzun zaman önce spam yapmayı bıraktım bu ağda

Creative ile özgün çalışan sayılı insanlardan birisi olduğun kesin :D ben uzun zaman önce spam yapmayı bıraktım bu ağda

Valla acemilik zamanıma geldi...Hayatımın belkide ilk kanalımdı bağladığım ve aksi gibi de bir şekilde yer edindi kanal youtubede...Kanalın ilk bağlı bulunduğu adsensede zamanında banlanmış olduğu için kanalın CN ile bağlantısını kestiğimde otomatik olarak para kazanması gideceğinden mecburen çalışmaya devam ediyorum...Bana spamda olsa şu an var olan bir sorunun benzerini yaşayıp yaşamadığını öğreneceğim bir kanal sahibi lazım :)

2 sene oldu birakali, adini bile unuttugum bir kanal sayesinde her ay 10-20usd gonderiyorlar paypalima hala.

onu bunu bilmem ama Music Nations Hub hesabımda biriken USD yi ziraat usd hesabıma yollamışlar geçen ay.Çok şaşırdım :DD

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri