Creative Nation network gercekleri !!

YildirimHiko97

Yasaklanmış
Merhaba arkadaşlar.Bu gün sizlere Creative netvork hakkinda gercekleri anlaticam!Bu konuyu açma sebebim kesinlikle bu firmayı kötülemek deyildir,kendi ve arkadaşlarımın başına gelenleri anlatacağım sadece.

Arkadaslar kesinlikle Banka ve wu odemelerini soyledikleri zamanda yapmiyorlar.

Banka ve Western Union odemelerini zamaninda yapmadiklari azmış gibi hatda coğu kanalın parası ödendi gözüksede ödemiyolar!(atdigim fotodan ve bu odeme sekillerinden her hangi birini secen arkadaslariniza sora bilirsiniz) |Nisan odemeleride dahil|

Odemlerim yapilmadigi icin dogal olarak kendilerine sorunlarimla ilgili tam 5'defa Ticket atdim ama yine cevap alamadim!

Bir arkadasimin basina gelmis nisan ayi icin hesabinda 160$ olan arkadasim odeme yontemini Banka olarak secmisti,banka odeme sinirinin 75$ oldugunu biliyorduk.odeme sinirini gecmesine ragmen arkadasimda nisan odemesi Lov Saldo olarak kaldi,sonra mayis ayi paralar kesinlesince nisan ayinda kesinlesen 160$ bu ayin parasinin uzerine yatirilmis(burdanda gecen ayin parasinin bloke edilmediyini anliyoruz)lakin hesab bu defa bloke edilmis sekilde!

yani parayi vermemek icin her turlu hiyleye el atiyolar!evet bazi arkadaslar var duzenli sekilde odeme alan,bende nisanda bir kanalimdan odeme aldim wu ile ancak odeme aldigim miktar cok cuzi bir miktar asil odeme beklediyim kanallarda durum anlatdigim sekilde.

arkdaslar kesinlikle bu firmaya bulasmayin!

NOT:Bu benim kendi sahsi fikirlerimdir!

Bende alamadim ne kadar tickete erken cevap veriyoruz deselerde 4 gundur bir halt edemediler

Valla al bendende o kadar...Nisanda almam gereken ücret ödenmediği halde ödendi görünüyor. Üstelik kanal içeriğim Tamamen özgün olmasına rağmen....

Ben aralık ve ocak kazancımı alamadım toplamda 300 doların üzerine yattılar. Sayfamda ödendi yazıyor ama hiç ödeme almadım. defalarca ticket attım. ödeme yaptık diyorlar. Bu dora network üzerinden kayıt olmuştum. Dora network başından attı sürekli. Dora networkede bulaşmayın sakın adamların umrunda bile değil. hiç destek olmadılar. Dora networkede defalarca mesaj attım onlarda cevap vermiyorlar. Gerçi sözde skype destek hattı sürekli ofline.
siz nisadandan bahsediyorsunuz ben aralık ve ocağı bile almadım.... lanet olsun ve haram olsun

Banka ödeme limiti 75$ dır diyen bizim burdaki network bayileri , Onların yüzüne onuda alamıyorum.Şubat ayı low saldo yazdığı için mart ayına aktarmış bu sefer mart ayı kazancımda bloke yedi.Yani 78$ bile alamadım Renk network sayesinde

bende paypal için 3 aydır 985 $ bekliyorum attığım mesajlara dönme zahmetinde bile bulunmadılar kanalımıda çıkartmıyorlar
tertemiz kanalın ödemesi hala yapılmadı artık partnerlere güven kalmadı en temizi adsense galiba ...

yttalk.com adresinde mesaj atınca anında geri dönüyor bu network sahipleri.

orada hırsızlıklarını yazmakta fayda var.

yttalk.com adresinde mesaj atınca anında geri dönüyor bu network sahipleri.

orada hırsızlıklarını yazmakta fayda var.

O forumun sahibi Shane'in tanidigi biri. O yuzden istediginiz kadar yazin, o cocuklari o forumda haksiz cikartamazsiniz. Kotuye gittigini gordukleri an konuyu kilitliyolar zaten. Ayrica rica ediyorum, su tarz yabanci forumlara yazmak istiyosaniz ve ingilizce bilginiz yoksa ulasin cevireyim oyle konunuzu acin.

Creative Nation lay on top of Payment | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

Bu nedir yahu?

O forumun sahibi Shane'in tanidigi biri. O yuzden istediginiz kadar yazin, o cocuklari o forumda haksiz cikartamazsiniz. Kotuye gittigini gordukleri an konuyu kilitliyolar zaten. Ayrica rica ediyorum, su tarz yabanci forumlara yazmak istiyosaniz ve ingilizce bilginiz yoksa ulasin cevireyim oyle konunuzu acin.

Creative Nation lay on top of Payment | YouTube Forum | The #1 YouTube Community | Video Editing, Branding & YouTube Help

Bu nedir yahu?

sorunu cozulmus galiba yoksa benmi yanlis anladim :confused:

Bu nedir yahu?

makara yapıyolar adamla

Arakdas bosuna ugrasma bu dolandircilar kimseye para ne ödedikleri yok. 2 ayda 8000 dolarim üstüne yattilar. Bunlarla olan sorunumuzu bu forumda cözemeyiz zaten.

bir cozumu olmali ama,awe'de bir paralar gitdi adsenseye donduk unlem geldi simdi bundada boyle olursa nasil caliscazki?bence bu konunun ustune duselim sikayet edelim google'a :mad:

ayrica creative bayilileri nerde??kanal baglamayi billiyolar boyle gelince ortadan kayboluyolar [MENTION=17]M00nsp3ll[/MENTION] [MENTION=1316]Alex[/MENTION] ben bu arkadaslari biliyorum baskalarida varsa iletisim kurmaya yardimci ola bilirler diye zann ediyorum

Tek yapcak sey var oda bunlara bagli olan kanallari kökten silmek. Bosuna para kazandirmasin kimse bunlara. Ben tüm kanallari sildim creative bagli olanlari.

Bu nedir yahu?

abi gül gül öldüm How many times I have reached. nedir ya allasen ahahah unutmam bunu gözümden yaş geldi yeminle

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri