Creative Nation Network Sorunu

Selçuk Sepetci

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar dün : 23:50 sularıda başvuru yaptım creative partnerlige yaklaşık 20dk sonra kabul mesajı geldi ağa katıldım herşey güzelken bi 20-30 dk sonrada garip bi mail geldi bilgisi olan varsa cevaplarsa sevinirim nedemek istiyorlar çevirdigim kadarıyla birşey anlamadım atacaklarmı beni :D

For the moment we cannot hook you up to CreativeNationNET network. The reason(s) and issue(s) is/are:

At the moment it seems that you are using copyrighted music and/or videos on your channel. This does not necessarily mean you got claims against you or YouTube strikes, but this does mean that you are using audio or video footage on which the copyright belongs to a specific artists or music business. You can correct this problem by re-uploading your videos with different music. For tips and tricks on how to avoid copyright issues click here: http://

This mail doesn't mean that your application has been "officially" rejected.Please keep up the good work and re-apply using the same application form on our web page Re-apply once you have sorted out the issue or issues listed above.

If your channel is not big enough, We recommend : http://www.community.yt.com/ which is a great forum for YouTubers.

Feel free to contact us on [email protected] and let us know your doubts.
Also please check out YouTube's copyright guidelines and Terms of Service http://www.youtube.com/t/copyright_center HİZMET KOŞULLARI - YouTube

Best,

Creative Nation Network Team

Telif haklarından dolayı almıyoruz diyo kısaca videolar sana ait değil diyo :)

O mesaja aldırma kardeş. Bazen geç gelebiliyor. Bi kaç güne dashboard linkin gelir kaydını tamamlarsın.

Dashboarda kaydol diyor... Kayıt olurken alex hocama danışsaydın sıkıntısız yardım ederdi şimdi de eder

Dashboardla alakasi yok. Telifli icerik yuklediginden dolayi kabul edemiyoruz diyolar.

Konu sahibi arkadasa;

Kanalindaki videolarda muzik iceren biseyler varsa onlari sil adamlara mail yoluyla ulas. Olmadi cnation forumuna gir gabriele pm at kanalinin durumunu sormak icin. Zaten katildiysan aga o mesaji dikkate almana gerek yok. Atmazlar saniyorum.

Dashboardla alakasi yok. Telifli icerik yuklediginden dolayi kabul edemiyoruz diyolar.

Konu sahibi arkadasa;

Kanalindaki videolarda muzik iceren biseyler varsa onlari sil adamlara mail yoluyla ulas. Olmadi cnation forumuna gir gabriele pm at kanalinin durumunu sormak icin. Zaten katildiysan aga o mesaji dikkate almana gerek yok. Atmazlar saniyorum.

Ağa katıldım 20-30 dk sonra yukarıdaki mesajı attılar sabahı bekliyelim bakalım :mad:

Konu sahibi arkadasa;

Kabul etmiş adam ağa katıldım diyor. ama o sistem mesajı oldugu için yanlışlık felan gelmiştir. Bazen oluyor öyle. Dashboard yarın akşama kadar gelir.

Aynisi banada oldu gecenlerde. 1 gün sonrada dashboard geldi.

sonradan tekrar bakın, kabul ediyorlar youtube den giriş yapın hesap özei kısmına bakın, onu youtube için yapıyor olabilirler bana da geldi öyle mail ama hesap özetinde kabul etmişlerdi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri