Creative network adamın kralıymış :)

palipleten

Kayıtlı Üye
creative networka yaklaşık 3 ay önce günlük 10k izlenimli bir kanal bağlatmıstım.
kanalı bağladıktan 5-6 saat sonra kanal teliften kapandı. ne olduğunu bile anlamamıstım. kanal kapandıktan 2 ay sonra "acaba creative bana 5-6 saate kazandığım parayı gönderecek mi" diye merak ettim. ve ödeme talep ettim. bugün paypalıma baktığımda creative bana 11 dolar göndermiş :)
adamın kralıymıs bu creative yahu artık gözüm kapalı bu network ile calısacağım :)

Hocam size söyediğim gibi, her ne koşulda olursa olsun kazandığınız paralar eksiksiz ve zamanında ödenir.

www.alexanetwork.com'dan başvurularınızı yapabilirsiniz.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocamın dediği gibi ödeme talep formu falan yoktur, ödemeler ödeme zamanı geldiğinde Adsense gibi otomatik şekilde yapılır.

:) ödeme talep edilmiyor diye biliyordum bu networkde ? cun ki zoomine baglı bir firma ve aynı paneli kullanıyorlar dolayısı ile sartlarda aynı.

Ayrıca her firma ödüyor, telif,eslesen,kapanan her kanalı awe dahi ödüyor.
YT ödedikten sonra mecburlar ödemeye, sadece awede aksaklıklar yasanıyor oda adını çıkardı firmanın yoksa ödeme yapmayan firma yoktur.!

Networkde arayacagınız tek sey.!
Hizmet,dürüstlük olmalı ve Creative recruitterleri arasında bu isi en başarılı yapan...

Gördüklerime göre tavsiyemdir. [MENTION=1316]Alex[/MENTION] kardeşim

Kardeşim başarılarını dilerim, umarım daha iyi yerlere gelirsin.

:) ödeme talep edilmiyor diye biliyordum bu networkde ? cun ki zoomine baglı bir firma ve aynı paneli kullanıyorlar dolayısı ile sartlarda aynı.

Ayrıca her firma ödüyor, telif,eslesen,kapanan her kanalı awe dahi ödüyor.
YT ödedikten sonra mecburlar ödemeye, sadece awede aksaklıklar yasanıyor oda adını çıkardı firmanın yoksa ödeme yapmayan firma yoktur.!

kanalı bağladıktan sonra dasboard falan gelmemişti. bunun için pp adresini felan da girmemiştim. 10klık hesap kapanınca 5-6 saatlik kazancın peşine düşmedim. merakdan creativeye kapanan kanalın mail adresiyle mail attım. ve ödemeyi yaptılar. :)

kanalı bağladıktan sonra dasboard falan gelmemişti. bunun için pp adresini felan da girmemiştim. 10klık hesap kapanınca 5-6 saatlik kazancın peşine düşmedim. merakdan creativeye kapanan kanalın mail adresiyle mail attım. ve ödemeyi yaptılar. :)
Anladım, ya zaten öyle olması lazım. yeni oldukları için iyi gidiyorlar inşallah bozulmazlar.

Creative Nation, zoomin'den de destek alıyor ve gerçekten sıkı bir giriş yaptık partner piyasasına, aynı kalite artarak devam edip zoomin'in ardından üst sıralara yerleşeceğiz inş.

Creative her zaman youtuber'ların yanındadır ve sorun oranı nerdeyse 0'dır.

ya arkadaş lar ben dün dashboard girşim geldi girdim fakat şifreyi yanlış mı yazdım neyse giremiyorum nasıl nerden sıfırlama isteyeceğim bilen birileri varmı ?

Hocam size söyediğim gibi, her ne koşulda olursa olsun kazandığınız paralar eksiksiz ve zamanında ödenir.

[MENTION=716]etc_computer[/MENTION] hocamın dediği gibi ödeme talep formu falan yoktur, ödemeler ödeme zamanı geldiğinde Adsense gibi otomatik şekilde yapılır.

atp4.png

Eksiksiz ve zamanında alamadım ben :cool:

Bende bu partnere başvuru yaptım 2 gün önce ama bir mail geldi ne oldugunu anlayamadım. Kabulmu edildim redmi bilemiyorum.

Hi XXXXXXX XXXXX,

Thank you for applying for a partnership with Creative Nation!

You did this with the channel: Creative Nation

Your channel is generating on average of XXXXX views per day, which means that we would love to have you on board!

But before we can invite or add you we will perform a final check to see if you are not using copyrighted materials and whether your channel fits within the network of Creative Nation.

We will get back to you shortly so please bear with us!

Best,

Creative Nation Team

diyelim 10 kanala başvurdum kabul gördü. içerik spam olsun. dizi olsun film olsun.

paypal hesabı hepsindede aynısı olsun.

ödeme yaparlarmı 10 farklı kanal ile aynı adresli paypal hesaba ?

(paypal hesabı aynı ama diğer bilgiler farklı isim,sehir,ülke kafadan atıklarım bilgiler olacak)

diyelim 10 kanala başvurdum kabul gördü. içerik spam olsun. dizi olsun film olsun.

paypal hesabı hepsindede aynısı olsun.

ödeme yaparlarmı 10 farklı kanal ile aynı adresli paypal hesaba ?

(paypal hesabı aynı ama diğer bilgiler farklı isim,sehir,ülke kafadan atıklarım bilgiler olacak)

1 paypala istediğiniz kadar kanaldan ödeme alabilirsiniz sorunsuz.

---------- Mesaj saat 19:30:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:14 civarında gönderildi. ----------

atp4.png

Eksiksiz ve zamanında alamadım ben :cool:

İbrahim ibretlik bir rakam kalmış içeride :)

Creative'den ödeme alamayan gördüğüm ender kişilerdensin, durumunu daha detaylı incelemek gerekiyor.

Ödeme seçeneği olarak paypal mı seçtin ?

Bende bu partnere başvuru yaptım 2 gün önce ama bir mail geldi ne oldugunu anlayamadım. Kabulmu edildim redmi bilemiyorum.

Hi XXXXXXX XXXXX,

Thank you for applying for a partnership with Creative Nation!

You did this with the channel: Creative Nation

Your channel is generating on average of XXXXX views per day, which means that we would love to have you on board!

But before we can invite or add you we will perform a final check to see if you are not using copyrighted materials and whether your channel fits within the network of Creative Nation.

We will get back to you shortly so please bear with us!

Best,

Creative Nation Team

Anladığım kadarıyla kabul edilmemiş.

1 paypala istediğiniz kadar kanaldan ödeme alabilirsiniz sorunsuz.

---------- Mesaj saat 19:30:55 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 19:30:14 civarında gönderildi. ----------

İbrahim ibretlik bir rakam kalmış içeride :)

Creative'den ödeme alamayan gördüğüm ender kişilerdensin, durumunu daha detaylı incelemek gerekiyor.

Ödeme seçeneği olarak paypal mı seçtin ?

Rakamın önemi varmı 2K$ kalsa daha mı iyi :rolleyes:

Rakamın önemi varmı 2K$ kalsa daha mı iyi :rolleyes:

espiri olsun diye söyledim rakam hakkındaki yorumumu, 2k $ 'ın içeride kalma ihtimali hiç ama hiç yok İbrahim istersen bizzat deneyebilirsin ağımıza aktılarak, yaşayarak görerek :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri