Y
YtPr
Guest
PArtner Kanallar Alınır.
Mümkünse Gelirli Olmasın.
Renk Network De Olur
Renk Network De Olur
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Creative nation şartları biraz arttırdı, son günlerde özgün olmayan hiç bi kanalı almıyolar haberiniz olsun
birileri partnerli kanal satma işini gelir kapısı haline getirsede bizde faydalansak.kanal açıp satma işi vb. işleri yapan arkadaslar mesala
Şartlar gittikçe ağırlaşıyo ave hariç partnere giren kanallar çok değerlenicek![]()
sorun değil para bastıkmı alırız![]()
PArtner Kanallar Alınır.
Renk Network De Olur![]()
para bol heralde hocambende de kanal var,içine ne atacagıma karar veremiyorum,duruyor öyle.normalde böyle kararsızda degilimdir aslında ama
![]()
Hayır hocam, özgün olması şart değil ama dediğin gibi son günlerde kalite kriterlerini biraz daha yukarı çekti Creative.
50k izlenimli 300 aboneli kanalım yine rahatlıkla kabul edildi. 3 saatte.
Özgün olma şartı yok ama artık daha sağlam kanallar alıyoruz
alıyoruz derken? bildiğim kadarı ile sizin onay yetkiniz yok. Ben gözlemlerime dayanarak ve CEO + COO ile konuşmamdan yola çıkarak yazıyorum. izleme ve abone kriterleri zaten düşük ama senin de dediğin gibi kaliteyi biraz arttırdılar Tv logosu vs gördüğünde direk telifli içerik diyip rededdiyorlar. Parantez açayım her zaman böyle olmuyor bariz bi dengesizlikleri var![]()
birileri partnerli kanal satma işini gelir kapısı haline getirsede bizde faydalansak.kanal açıp satma işi vb. işleri yapan arkadaslar mesala
Bunu yapmayı ben düşünüyorum aslında. Creative ile çalışıyorum ama millet kanal urlsi girilmemiş partnerli kanal alıyor. Creative için kanal urlsi olmak zorunda. Ancak sipariş üzerine istenilen kanal urlsi verilip öyle yapılabilir ancak en az 3 gün sürer işlemler.
alıyoruz derken? bildiğim kadarı ile sizin onay yetkiniz yok. Ben gözlemlerime dayanarak ve CEO + COO ile konuşmamdan yola çıkarak yazıyorum. izleme ve abone kriterleri zaten düşük ama senin de dediğin gibi kaliteyi biraz arttırdılar Tv logosu vs gördüğünde direk telifli içerik diyip rededdiyorlar. Parantez açayım her zaman böyle olmuyor bariz bi dengesizlikleri var![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.