Creative / Zoomin / Etc / Alexa Partner Kanallarınız Alınır.

Y
  • Kullanıcı YtPr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 🏢 MCN Şirketleri
Y

YtPr

Guest
PArtner Kanallar Alınır.

Mümkünse Gelirli Olmasın.

Renk Network De Olur :D

Etc zoomine, alexada creative'e bagli zaten :D Ayrica kabul etme sartlarida cok zor degil. Cok fazla goze batmayacak icerikle gunde 300 500 hit yakalayin aliyolar direk.

Creative nation şartları biraz arttırdı, son günlerde özgün olmayan hiç bi kanalı almıyolar haberiniz olsun

Kanallarımda awesonemess var,creative var zoomintv var hepsinden var yine partner yapmayı düşünüyorum creative ve zoomintv yine başvuru yapıcam

Konu dışı gereksiz mesajlar, işleyişi düzenlemek adına geri getirilebilir şekilde silindi. Alış konusu devam etsin, satmak isteyen arkadaş varsa ya da konu hakkında yorum yapmak isteyen devam edebilir. :)

Creative nation şartları biraz arttırdı, son günlerde özgün olmayan hiç bi kanalı almıyolar haberiniz olsun

Hayır hocam, özgün olması şart değil ama dediğin gibi son günlerde kalite kriterlerini biraz daha yukarı çekti Creative.

50k izlenimli 300 aboneli kanalım yine rahatlıkla kabul edildi. 3 saatte.

Özgün olma şartı yok ama artık daha sağlam kanallar alıyoruz

birileri partnerli kanal satma işini gelir kapısı haline getirsede bizde faydalansak.kanal açıp satma işi vb. işleri yapan arkadaslar mesala

birileri partnerli kanal satma işini gelir kapısı haline getirsede bizde faydalansak.kanal açıp satma işi vb. işleri yapan arkadaslar mesala

Şartlar gittikçe ağırlaşıyo ave hariç partnere giren kanallar çok değerlenicek :)

Hayır hocam, özgün olması şart değil ama dediğin gibi son günlerde kalite kriterlerini biraz daha yukarı çekti Creative.

50k izlenimli 300 aboneli kanalım yine rahatlıkla kabul edildi. 3 saatte.

Özgün olma şartı yok ama artık daha sağlam kanallar alıyoruz

alıyoruz derken? bildiğim kadarı ile sizin onay yetkiniz yok. Ben gözlemlerime dayanarak ve CEO + COO ile konuşmamdan yola çıkarak yazıyorum. izleme ve abone kriterleri zaten düşük ama senin de dediğin gibi kaliteyi biraz arttırdılar Tv logosu vs gördüğünde direk telifli içerik diyip rededdiyorlar. Parantez açayım her zaman böyle olmuyor bariz bi dengesizlikleri var :)

alıyoruz derken? bildiğim kadarı ile sizin onay yetkiniz yok. Ben gözlemlerime dayanarak ve CEO + COO ile konuşmamdan yola çıkarak yazıyorum. izleme ve abone kriterleri zaten düşük ama senin de dediğin gibi kaliteyi biraz arttırdılar Tv logosu vs gördüğünde direk telifli içerik diyip rededdiyorlar. Parantez açayım her zaman böyle olmuyor bariz bi dengesizlikleri var :)

Biz bayi olarak Creative'in parçası olarak gördük hep kendimizi o yüzden öyle dedim :) Son dönemlerde kabul kriterleri yükseltilmiş görünüyor haklısın.

Bunu yapmayı ben düşünüyorum aslında. Creative ile çalışıyorum ama millet kanal urlsi girilmemiş partnerli kanal alıyor. Creative için kanal urlsi olmak zorunda. Ancak sipariş üzerine istenilen kanal urlsi verilip öyle yapılabilir ancak en az 3 gün sürer işlemler.

Bunu yapmayı ben düşünüyorum aslında. Creative ile çalışıyorum ama millet kanal urlsi girilmemiş partnerli kanal alıyor. Creative için kanal urlsi olmak zorunda. Ancak sipariş üzerine istenilen kanal urlsi verilip öyle yapılabilir ancak en az 3 gün sürer işlemler.

onu diyenler sacmalıyor kardesim

ahahah başkan sonunda sinirlenmiş :) Elimde 1m yolu olan içerik var, %10 kesintiyle creative akar :cool:

bende bu alt bayileri anlamıyom youtube dan ümidini kesen adamlar alt bayiliğe sarmış ,hepsi de aynı agızdan yapıyoruz ediyoruz.sirket kendilerinin gibi konusuyolar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri