Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Dilerseniz referans olabilirim. Hayırlı satışlar, güzel sisteme benziyor
airties modemöerde modem resetleme özelliği var mı her kanal açmadan önce? yoksa proxy iplerle 1 saatte kaç kanal açabilir? Bugün açtığınız 100 kanal linkini konuya eklerseniz kapanıp kapanmadığını ölçeriz. Şahsen kesin alıcam süper eline sağlık
Kimse yanlış anlamasın konuyu baltalamak değil niyetim, sadece özgür fikrimi söylüyorum ama yani bir kanal oluşturma 6 dakikasını aldı, normalde ben satış yapacağım kanalları oluştururken daha hızlı oluşturuyorum ? Bu programın bir artısı hızlı mac adresi değiştirme.İp adresini bile manuel değiştiriyorsunuz.
Bot kullanımında gmail çok dikkatli her an da kanallarınız toptan kapanabilir.Benim yorumum bu.
öncelikle hayırlı satışlar.
ip adresini maskeleme türün demi değiştiriyor acaba ve tüm modemlerde bu geçerlimi?
ve fiyat konusunda oldukça yüksek tutmuşsunuz sizin satış konunuz ama fiyat çok yüksek aylık olarak birde .
google affetmez![]()
airties modemöerde modem resetleme özelliği var mı her kanal açmadan önce? yoksa proxy iplerle 1 saatte kaç kanal açabilir? Bugün açtığınız 100 kanal linkini konuya eklerseniz kapanıp kapanmadığını ölçeriz. Şahsen kesin alıcam süper eline sağlık
Hocam ne kadar suredir deniyorsunuz bu programi? Kanallarilk zamanlar kapanmiyor ama ortalama 2. ayda kapaniyor. Tamamiyla insan gibi actirsaniz bile kapaniyor.
Hayırlı satislar öncelikle hocam.işlem maliyetlerini ve süreleri hesaplayabilmek adına ard arda 10 tane kanal acmaniz suresini bir kenara kaydedip buradaki arkadaslari bilgilendirmeniz satis kabiliyetinin artmasina pozitif etki yaratacaktir.tek kanal acilma suresi bir gosterge degildir bence.iyi calismalar basarilar dilerim.
mobil mesaj
Hocam dedigim gibi bence satisa cikarmadan once 2 ay bekleseydiniz daha saglam olurdu. Simdi sizden bu programi alan arkadaslar 2 ay sonra kanallari kapanirsa cok buyuk sorun yasarlar. Toplu kiyim ile alakali degil bu olay, Google kapatiyor bu sekilde acilan kanallari. Tabii yine de siz bilirsiniz.
mail ve kanal açımıyla ilgili herangi bir kapanma yaşanırsa program satışı durdurulup lisans paralari iade edilir hocam + ben programıma güveniyorum bu benim 1 haftalık ugrasım değil yaklaşık 1bucuk aydır googlun sistemini çözmekle uğraşıyorum açılan maillerin neden kapandığını gayet iyi biliyorum bizim amacımız sorunsuz mail ve kanal açımıydı bu kısmıda sorunsuz geçtiğimize inanıyorum aksi durumda dediğim gibi ücretler iade edilir
ama kullandığınız telefon sistemlerinden yukledıgınız videolardan teliften spamdan v.s sebeblerden kapananlara herhangi bi iade yapılmıyacaktır
Eger iade olacaksa gayet guzel. Peki telefon sistemlerinden kapandigini nasil anliyorsunuz?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.