Creator Bot Satış ( gmail ve yt kanal)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

forexim

Kayıtlı Üye
yeterli sayıda kişi satış gerçekleşmiştir daha fazla satış yapılmayacaktır

Son düzenleme:
Dilerseniz referans olabilirim. Hayırlı satışlar, güzel sisteme benziyor

airties modemöerde modem resetleme özelliği var mı her kanal açmadan önce? yoksa proxy iplerle 1 saatte kaç kanal açabilir? Bugün açtığınız 100 kanal linkini konuya eklerseniz kapanıp kapanmadığını ölçeriz. Şahsen kesin alıcam süper eline sağlık

airties modemöerde modem resetleme özelliği var mı her kanal açmadan önce? yoksa proxy iplerle 1 saatte kaç kanal açabilir? Bugün açtığınız 100 kanal linkini konuya eklerseniz kapanıp kapanmadığını ölçeriz. Şahsen kesin alıcam süper eline sağlık

hocam buna herkesin gücü yetmez o yuzden arkadasla kampanya filan yapabilrsiniz. mesela 3 aylık yt botu alana 1 aylık lisans hediye gibi :P

150 özellikle kanal acmaya vakıt bulamayanlar için ideal bir program

Hocam ne kadar suredir deniyorsunuz bu programi? Kanallarilk zamanlar kapanmiyor ama ortalama 2. ayda kapaniyor. Tamamiyla insan gibi actirsaniz bile kapaniyor.

10 numara olmuş emeğinize sağlık

Kimse yanlış anlamasın konuyu baltalamak değil niyetim, sadece özgür fikrimi söylüyorum ama yani bir kanal oluşturma 6 dakikasını aldı, normalde ben satış yapacağım kanalları oluştururken daha hızlı oluşturuyorum ? Bu programın bir artısı hızlı mac adresi değiştirme.İp adresini bile manuel değiştiriyorsunuz.
Bot kullanımında gmail çok dikkatli her an da kanallarınız toptan kapanabilir.Benim yorumum bu.

öncelikle hayırlı satışlar.
ip adresini maskeleme türün demi değiştiriyor acaba ve tüm modemlerde bu geçerlimi?

ve fiyat konusunda oldukça yüksek tutmuşsunuz sizin satış konunuz ama fiyat çok yüksek aylık olarak birde .

Son düzenleme:
bunu bot eklerseniz oto yapılırsa yani insansız youtube bot olur fiyatıda 50 tl aylık satılabilir

Kimse yanlış anlamasın konuyu baltalamak değil niyetim, sadece özgür fikrimi söylüyorum ama yani bir kanal oluşturma 6 dakikasını aldı, normalde ben satış yapacağım kanalları oluştururken daha hızlı oluşturuyorum ? Bu programın bir artısı hızlı mac adresi değiştirme.İp adresini bile manuel değiştiriyorsunuz.
Bot kullanımında gmail çok dikkatli her an da kanallarınız toptan kapanabilir.Benim yorumum bu.

amacım seni yalancı konumuna düşürmek değil
yarın hızı göstermek amaclı video cekerim video altına not dustugumden okadar uzun surmekte ;)

---------- Spam Engelliyici 22:09 ---------- Önceki Mesaj 22:08 ----------

öncelikle hayırlı satışlar.
ip adresini maskeleme türün demi değiştiriyor acaba ve tüm modemlerde bu geçerlimi?

ve fiyat konusunda oldukça yüksek tutmuşsunuz sizin satış konunuz ama fiyat çok yüksek aylık olarak birde .

20 tl yapıp mail piyasasını pert etmenın bi anlamı yok 1 kişi alsa gene yeter ;)

---------- Spam Engelliyici 22:10 ---------- Önceki Mesaj 22:09 ----------

google u ben affetmem bu projeyle yaklasık 1 bucuk aydır ugrasıyorum sen kafanı takma yakalayamaz.

---------- Spam Engelliyici 22:12 ---------- Önceki Mesaj 22:10 ----------

programı almak ısteyenlerin modem sayfa kaynaklarını alıp programı ona gore dızayn edıcem her modemde farklılık gösteriyo 1 saatte kac kanal acılır bılmem ben youtube ıle ugrasan bırısı degılım yarın sadece programın hızını gostermek amacıyla vıdeo cekıcem 100 adet kanal linki ne gelincede okadar kanal acmadım acmaya musaıd bı durumumda yok interneti kullanan mevcut 5 kısı var evde

---------- Spam Engelliyici 22:14 ---------- Önceki Mesaj 22:12 ----------

Hocam ne kadar suredir deniyorsunuz bu programi? Kanallarilk zamanlar kapanmiyor ama ortalama 2. ayda kapaniyor. Tamamiyla insan gibi actirsaniz bile kapaniyor.

kıyım dediğiniz şey sanırım tam olarak bi bilgim yok o konuda son versiyon ile yaklasık 2 haftadır kanal test edıyoruz acılan kanallarda spam ve telif haricinde kapanma olmamıştır test amaclı samsung kanallara 300 500 video yuklemıstı kanalları halen açık lakin kanal içeriğinin işfa olmasından dolayı kanal linki veremıyorum

Hayırlı satislar öncelikle hocam.işlem maliyetlerini ve süreleri hesaplayabilmek adına ard arda 10 tane kanal acmaniz suresini bir kenara kaydedip buradaki arkadaslari bilgilendirmeniz satis kabiliyetinin artmasina pozitif etki yaratacaktir.tek kanal acilma suresi bir gosterge degildir bence.iyi calismalar basarilar dilerim.

mobil mesaj

Hayırlı satislar öncelikle hocam.işlem maliyetlerini ve süreleri hesaplayabilmek adına ard arda 10 tane kanal acmaniz suresini bir kenara kaydedip buradaki arkadaslari bilgilendirmeniz satis kabiliyetinin artmasina pozitif etki yaratacaktir.tek kanal acilma suresi bir gosterge degildir bence.iyi calismalar basarilar dilerim.

mobil mesaj

yorum için tessekkurler internetimin musaıd oldugu bı zamanda dediğiniz şekilde 1 video cekılcektır

Hocam dedigim gibi bence satisa cikarmadan once 2 ay bekleseydiniz daha saglam olurdu. Simdi sizden bu programi alan arkadaslar 2 ay sonra kanallari kapanirsa cok buyuk sorun yasarlar. Toplu kiyim ile alakali degil bu olay, Google kapatiyor bu sekilde acilan kanallari. Tabii yine de siz bilirsiniz.

Hocam dedigim gibi bence satisa cikarmadan once 2 ay bekleseydiniz daha saglam olurdu. Simdi sizden bu programi alan arkadaslar 2 ay sonra kanallari kapanirsa cok buyuk sorun yasarlar. Toplu kiyim ile alakali degil bu olay, Google kapatiyor bu sekilde acilan kanallari. Tabii yine de siz bilirsiniz.

mail ve kanal açımıyla ilgili herangi bir kapanma yaşanırsa program satışı durdurulup lisans paralari iade edilir hocam + ben programıma güveniyorum bu benim 1 haftalık ugrasım değil yaklaşık 1bucuk aydır googlun sistemini çözmekle uğraşıyorum açılan maillerin neden kapandığını gayet iyi biliyorum bizim amacımız sorunsuz mail ve kanal açımıydı bu kısmıda sorunsuz geçtiğimize inanıyorum aksi durumda dediğim gibi ücretler iade edilir
ama kullandığınız telefon sistemlerinden yukledıgınız videolardan teliften spamdan v.s sebeblerden kapananlara herhangi bi iade yapılmıyacaktır

mail ve kanal açımıyla ilgili herangi bir kapanma yaşanırsa program satışı durdurulup lisans paralari iade edilir hocam + ben programıma güveniyorum bu benim 1 haftalık ugrasım değil yaklaşık 1bucuk aydır googlun sistemini çözmekle uğraşıyorum açılan maillerin neden kapandığını gayet iyi biliyorum bizim amacımız sorunsuz mail ve kanal açımıydı bu kısmıda sorunsuz geçtiğimize inanıyorum aksi durumda dediğim gibi ücretler iade edilir
ama kullandığınız telefon sistemlerinden yukledıgınız videolardan teliften spamdan v.s sebeblerden kapananlara herhangi bi iade yapılmıyacaktır

Eger iade olacaksa gayet guzel. Peki telefon sistemlerinden kapandigini nasil anliyorsunuz?

Eger iade olacaksa gayet guzel. Peki telefon sistemlerinden kapandigini nasil anliyorsunuz?

o konuda bi bilgim yok cunku daha onceden hıc telefon sisteminden dolayı kaynaklanan bi kapanma yaşamadım ama destek e mail kapanma sebebim neden yazdığınızda cevap alabilirsiniz kısa sürede dönüş yapıyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri