CS:GO ilkkez ace attım :D

• Kullanıcı yenerk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

maxresdefault.jpg

maxresdefault.jpg

Son düzenleme:
Hocam rank ney :)
Karşı takım bildiğiniz silver :)

üstün gümüş görünümlü nova 1 :D kaç el aldım hala atmıyor üst ranka üstüne çıkıp oynamayıp düşüyorum 2 yıldır :D lanet gibi yapıştı silver üstüme

silverda bunlar doğal :D ama genede ilkler unutulmaz

üstün gümüş görünümlü nova 1 :D kaç el aldım hala atmıyor üst ranka üstüne çıkıp oynamayıp düşüyorum 2 yıldır :D lanet gibi yapıştı silver üstüme

Kendi maçlarımdan ziyade düşündüm de hocam. Arkadan dalmışsınız adamlara. Kulaklık kullanan yok herhalde karşı takımda. Ses hiç mi duymadılar. :) Hadi onu geçtim bıçak attınız onuda iplememişler :D Hiç mi minimap kontolü yok adamlarda :D

Böyle kill'ler hayatta alamam kendi rankımda ben :) Ama eğlencilidir ace atmak :) Koltuklarını kabartır adamın :)

Ben global elitte zirvede bıraktım 3 aydır oynamıyorum. Lanet olası hileyi ne zaman bitirirler o zaman başlarım. Kolay bi ace olmş

Kendi maçlarımdan ziyade düşündüm de hocam. Arkadan dalmışsınız adamlara. Kulaklık kullanan yok herhalde karşı takımda. Ses hiç mi duymadılar. :) Hadi onu geçtim bıçak attınız onuda iplememişler :D Hiç mi minimap kontolü yok adamlarda :D

Böyle kill'ler hayatta alamam kendi rankımda ben :) Ama eğlencilidir ace atmak :) Koltuklarını kabartır adamın :)

ben aslında midden dalıyorum genelde bu sefer baktım kimse yok longa bakarken yerdeki şişenin hareket ettiğini farkettim sonra ses duydum daldım şeyi düşünüyorum acaba bıçak atmasam naparlardı herhalde el sonuna kadar onlarla takılırdım :D

---------- Spam Engelliyici 17:16 ---------- Önceki Mesaj 17:09 ----------

Ben global elitte zirvede bıraktım 3 aydır oynamıyorum. Lanet olası hileyi ne zaman bitirirler o zaman başlarım. Kolay bi ace olmş

aynen ace den çok karşı takımın düştüğü durum için paylaşayım dedim :D ne info var ne ses kasma :D

Botlar daha iyi oynuyor :D O Degılde 1 akşam toplanalım da cs go kapısalım :D

oyunu profesyonel oynadığım için sanırım, şu videoyu izlerken kanser oldum. :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri