CS: GO Oynayan Varmı :)

• Kullanıcı JiTeM
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

JiTeM

Kayıtlı Üye
S.a Arkadaşlar Aramız'da CS : GO Oynayan Varmı Acaba Varsa 1 2 Tavsiye İsticem Malum Oyun Kanalım Var Fakat Ben 1.6cıyım :D CS:GO Yeni Yükledm Ne Tür Videolar Çekmem Lazım Sizce Acaba :) Birde Beraber Oynayabielcegımız Arkadaşlar Varmı Akşamları Kapışırız :D

Bas 300 500 ü kutu açımına bak nasıl izleniyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

S.a Arkadaşlar Aramız'da CS : GO Oynayan Varmı Acaba Varsa 1 2 Tavsiye İsticem Malum Oyun Kanalım Var Fakat Ben 1.6cıyım :D CS:GO Yeni Yükledm Ne Tür Videolar Çekmem Lazım Sizce Acaba :) Birde Beraber Oynayabielcegımız Arkadaşlar Varmı Akşamları Kapışırız :D

Rank nedir senin ?

Normal maç dersen oynayalım ama iyi oynayamıyorum bilgin olsun.
Bu arada kaç tane kutu açtım değerinde hiçbir şey çıkmadı. :(

cs : go yerine blackops 3 oyna bence. nedeni suan cok populer

cs goda genelde rekabetçi oynanır ve genelde o izlenir ve kutu açma, fakat kutu açmanın maliyeti yüksek olduğu için önce izleyici çekmek için rekabetçi atmanı tavsiye ederim 1.6 dan daha farklı olduğu için önce cs go ya alış biraz daha snra rekabetçide iyi oynadığını düşünüyorsan ondan snra videolara geçmeni tavsiye ederim

Kutu aç çok izleniyor.

Hocam Bu Kutu Açılımı Nasıl Oluyor Nereden Alınıyor Acaba ?

Bas 300 500 ü kutu açımına bak nasıl izleniyor

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

300 500 Tl mi Hocam

Oynayalım Abisi :D

Rank nedir senin ?

Hocam Daha Yeni Başladım Ya :)

Normal maç dersen oynayalım ama iyi oynayamıyorum bilgin olsun.
Bu arada kaç tane kutu açtım değerinde hiçbir şey çıkmadı. :(

Oynayalım Hocam :)

cs : go yerine blackops 3 oyna bence. nedeni suan cok populer

Eyvallah Hocam Tavsiye İçin .

cs goda genelde rekabetçi oynanır ve genelde o izlenir ve kutu açma, fakat kutu açmanın maliyeti yüksek olduğu için önce izleyici çekmek için rekabetçi atmanı tavsiye ederim 1.6 dan daha farklı olduğu için önce cs go ya alış biraz daha snra rekabetçide iyi oynadığını düşünüyorsan ondan snra videolara geçmeni tavsiye ederim

Rekabetçi Dedıgın Normal Rekabetçi Bölümün'de Kapışma Değilmi .

Hocam Bu Kutu Açılımı Nasıl Oluyor Nereden Alınıyor Acaba ?

300 500 Tl mi Hocam

Oynayalım Abisi :D

Hocam Daha Yeni Başladım Ya :)

Oynayalım Hocam :)

Eyvallah Hocam Tavsiye İçin .

Rekabetçi Dedıgın Normal Rekabetçi Bölümün'de Kapışma Değilmi .
rekabetçi sistemi eski cs 1.6 ya göre farklı, giriş için 3 lvl olman lazm en az, maç 5 e 5 olarak atılır toplam maç kazanması 15 olursa devre olur ve takımlar değişir yani cs olan t olur, t olanda cs ye geçer bu şekilde 2. yarı oynanır 16 kazanma sayısı olan takım oyunu kazanır böylece rekabetçide rütbede baz alınan puanda artış olur, ilk başlarda günlük 2 tane rekabetçi galibeyeti aldığında 21 saat rekabetçi girme yasağı gelir senin oyun içindeki performansına göre karşına rakip çıkarmak için, rekabetçi galibiyetin 10 olana kadar böyle günlk 2 hakla devam eder 10. galibiyeti kazandığında rekabetçi rütbesi gelir bu rütbe bu 10 galibiyete erişine kadar oyunda gösterdiğine performans sonucunda gelir çok kill alırsan raunda bomba çözme veya kurma veya raunda 3 kill alma gibi işler yaparsan her raund 1 kişiye yıldız verir bu yıldız şu işe yarar, raund kazandıldığında belli bi puan vardır rütbelere göre bu puan oyuncular arasında dağıtılır yıldızı kazanan kişi en yüksek puanıda o kapar baya uzun oldu ama çok inciği cinciği olduğu için anlatması bu kadar uzun süryo dahada unuttuğm birsürü şeyler olabilir :D

Hazır konu açılmışken 5kişi çıkarsa akşam bi maç atalım arkadaşlar. Rütbe Nova4.

En yüksek DMG'e kadar gelmek isteyenler yazsın silver1 dmg arası bi maç atalım arkadaşlar. Akşam saat 9-10gibi uygunsanız paslaşalım. Bu mesajı alıntılayın geleceklerin listesini yapayım

1-Ben :)
2-
3-
4-
5-

Cs Go yüklü bendede kutu açma işi biraz tuzlu ama iyi silahlar çıkabilir şansa veya loto yapabilirsin csgoda

video çekiceksen bizim grupa girmen lazım :D (küfür felan ne ararsan var :)
3 kişilik kemik kadroyuz dışardan 2 kişi bulup 5 atıyoruz

peki mesela kutu aldık nerde acıyoruz :D illa satın mı alınıyor yoksa kazanılıyordamı :D

kutu normal oyunda düşüyor o sorun değil pazardan da 0.10 kuruşa çekiyorsun da. açmak için anahtar lazım sagolsun steamde 7.5 tl den anahtar satıyor açıyorsun kutuyu hop 0.10 tl lik skin atıyor zarara giriyorsun. binde bir bıçak atıyor 300 500 oluyor oda. çok zararlı iş de genelde yabancılar paraya acımıyor youtubeda videosu cok var açılan. izlenmesi sebebi de fakirler acamayınca youtube da izleyerek geçiştiriyor.

kutu normal oyunda düşüyor o sorun değil pazardan da 0.10 kuruşa çekiyorsun da. açmak için anahtar lazım sagolsun steamde 7.5 tl den anahtar satıyor açıyorsun kutuyu hop 0.10 tl lik skin atıyor zarara giriyorsun. binde bir bıçak atıyor 300 500 oluyor oda. çok zararlı iş de genelde yabancılar paraya acımıyor youtubeda videosu cok var açılan. izlenmesi sebebi de fakirler acamayınca youtube da izleyerek geçiştiriyor.

hahahhaha :D Eyvallah Hocam 7.5 Tl hmm 10 Tane Alsak 75 Tl Bunu 15dk lık Bir Videoda Kullaksak İzlenim Abone Gelirmi Acaba :D :D :D

Arkadaşlar Bugun CS:GO Videos Çekmek İstiyorum'da :D Beraber Oynayabılecegımız Varmı :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri