Beyler merhaba...
Çukur Dizisi ile ilgili çok özel url'ye sahip,
Para kazanma şartlarını tamamlamış,
Türkiye'de 1 numaralı trend video olma şansına erişip 600 bine yakın izlenim aldıktan sonra kanala zarar gelmesin diye sildiğim video sayesinde kısa sürede elde edilen 1500 küsür gerçek aboneli kanal ve içerisinde (blog ve eski kanallarımdan kalma) 93 Tl kesinleşmiş kazanç olan pinli adsense satılıktır.
Adsenseye 1 seneden fazladır kanal bağlmadım. Tertemizdir.
Not: Kanalın adsense Başvuru süresi henüz devam etmektedir. Fakat tüm şartlar on numara yerine getirilmiştir.
Kanal + Pinli adsense için fiyat: 450 TL'dir.
Çok cüzi pazarlık olur.
İlgilenemediğimden ve acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum.
---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:20 ----------
Not: Türkiye'de trend olan Video Çukur dizisinden bir video ya da özet değildi. Bir analiz videosu hazırlamıştım Çukur fotolarıyla. O yüzden herhangi bir telif falan almadı kesinlikle kanal. Ben önlem almak için videoları silmiştim. Kanala zarar gelmesin diye.
Çukur Dizisi ile ilgili çok özel url'ye sahip,
Para kazanma şartlarını tamamlamış,
Türkiye'de 1 numaralı trend video olma şansına erişip 600 bine yakın izlenim aldıktan sonra kanala zarar gelmesin diye sildiğim video sayesinde kısa sürede elde edilen 1500 küsür gerçek aboneli kanal ve içerisinde (blog ve eski kanallarımdan kalma) 93 Tl kesinleşmiş kazanç olan pinli adsense satılıktır.
Adsenseye 1 seneden fazladır kanal bağlmadım. Tertemizdir.
Not: Kanalın adsense Başvuru süresi henüz devam etmektedir. Fakat tüm şartlar on numara yerine getirilmiştir.
Kanal + Pinli adsense için fiyat: 450 TL'dir.
Çok cüzi pazarlık olur.
İlgilenemediğimden ve acil ihtiyaçtan dolayı satıyorum.
---------- Spam Engelliyici 23:22 ---------- Önceki Mesaj 23:20 ----------
Not: Türkiye'de trend olan Video Çukur dizisinden bir video ya da özet değildi. Bir analiz videosu hazırlamıştım Çukur fotolarıyla. O yüzden herhangi bir telif falan almadı kesinlikle kanal. Ben önlem almak için videoları silmiştim. Kanala zarar gelmesin diye.