EliteMaster
Yasaklanmış
- Web sitesi
- www.youtube.com
Selamun Aleykum herkese merhabalar,kendimi tanıtıyim öncelikle ben Mehmet yaşım 24 Antalya da yaşıyorum, diceksiniz nereden estide buralara kadar geldin, hayatımın hep bir köşesinde PC muhakkak vardı kimin olmadıki askerlikden önce bazı online MMO, FPS tarzı oyun forumlarında gönüllü adminlik ve yönetim ekiplerinde görev almıştım, nedendir bilmiyorum askerlikden sonra beynim sadece daha fazla para kazanmaya endeksli çalıştı bir çok makale ve farklı kazanç sistemlerini e-book ları yöntemleri okudum, okudukca beynimin bu aç kalan tarafını bastırmak için bilgiye bağımlı hale geldim, sigara alkol hiç hayatımda kullanmadım demekki bu durumumda o insanların halini daha iyi anlayabiliyorum.
Önceleri blog ve kendi eğitim forumumu açmak istedim domain hostu aldım baktım çabamın karşılığını bir ay gibi kısa bir sürede alamıyorum Youtube dan para kazanmak şuan için bana daha cazip duruyor tabiki zaman ne gösterir bilinmez.. Lafı daha fazla uzatmayayım sağlıklı mutlu bol paralı günler bizlerle olsun herkese iyi forumlar dilerim.. 
Edit:Konuyla pek alakalı olmayacak fakat farklı mecralardada araştırdım DNS ayarıyla giremedim youtube ye VPN de çok yavaş kalıyor siz nasıl girip video yükleme yapıyorsunuz bu konuda da yardımınızı esirgemezseniz sevinirim.
Edit:Konuyla pek alakalı olmayacak fakat farklı mecralardada araştırdım DNS ayarıyla giremedim youtube ye VPN de çok yavaş kalıyor siz nasıl girip video yükleme yapıyorsunuz bu konuda da yardımınızı esirgemezseniz sevinirim.