Cümleten Selamun Aleykum :)

EliteMaster

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtube.com
Selamun Aleykum herkese merhabalar,kendimi tanıtıyim öncelikle ben Mehmet yaşım 24 Antalya da yaşıyorum, diceksiniz nereden estide buralara kadar geldin, hayatımın hep bir köşesinde PC muhakkak vardı kimin olmadıki askerlikden önce bazı online MMO, FPS tarzı oyun forumlarında gönüllü adminlik ve yönetim ekiplerinde görev almıştım, nedendir bilmiyorum askerlikden sonra beynim sadece daha fazla para kazanmaya endeksli çalıştı bir çok makale ve farklı kazanç sistemlerini e-book ları yöntemleri okudum, okudukca beynimin bu aç kalan tarafını bastırmak için bilgiye bağımlı hale geldim, sigara alkol hiç hayatımda kullanmadım demekki bu durumumda o insanların halini daha iyi anlayabiliyorum. :) Önceleri blog ve kendi eğitim forumumu açmak istedim domain hostu aldım baktım çabamın karşılığını bir ay gibi kısa bir sürede alamıyorum Youtube dan para kazanmak şuan için bana daha cazip duruyor tabiki zaman ne gösterir bilinmez.. Lafı daha fazla uzatmayayım sağlıklı mutlu bol paralı günler bizlerle olsun herkese iyi forumlar dilerim.. :)

Edit:Konuyla pek alakalı olmayacak fakat farklı mecralardada araştırdım DNS ayarıyla giremedim youtube ye VPN de çok yavaş kalıyor siz nasıl girip video yükleme yapıyorsunuz bu konuda da yardımınızı esirgemezseniz sevinirim. :)

hoş geldiniz bol bol kazançlar.

evet video yüklemede biraz sorunlar çıkıyor vds vps kullanarak idare edebilirsiniz youtube açılana kadar.

Selamun Aleykum herkese merhabalar,kendimi tanıtıyim öncelikle ben Mehmet yaşım 24 Antalya da yaşıyorum, diceksiniz nereden estide buralara kadar geldin, hayatımın hep bir köşesinde PC muhakkak vardı kimin olmadıki askerlikden önce bazı online MMO, FPS tarzı oyun forumlarında gönüllü adminlik ve yönetim ekiplerinde görev almıştım, nedendir bilmiyorum askerlikden sonra beynim sadece daha fazla para kazanmaya endeksli çalıştı bir çok makale ve farklı kazanç sistemlerini e-book ları yöntemleri okudum, okudukca beynimin bu aç kalan tarafını bastırmak için bilgiye bağımlı hale geldim, sigara alkol hiç hayatımda kullanmadım demekki bu durumumda o insanların halini daha iyi anlayabiliyorum. :) Önceleri blog ve kendi eğitim forumumu açmak istedim domain hostu aldım baktım çabamın karşılığını bir ay gibi kısa bir sürede alamıyorum Youtube dan para kazanmak şuan için bana daha cazip duruyor tabiki zaman ne gösterir bilinmez.. Lafı daha fazla uzatmayayım sağlıklı mutlu bol paralı günler bizlerle olsun herkese iyi forumlar dilerim.. :)

Edit:Konuyla pek alakalı olmayacak fakat farklı mecralardada araştırdım DNS ayarıyla giremedim youtube ye VPN de çok yavaş kalıyor siz nasıl girip video yükleme yapıyorsunuz bu konuda da yardımınızı esirgemezseniz sevinirim. :)

Hoşgeldiniz hocam. Ben DNS İle giriyorum TTnet kullanıcısıyım 77.88.8.8
77.88.8.7
Bunları kullanarak rahat giriş yapıyorum iki gündür.
Bol kazançlar :)

Teşekkür ederim herkese hoşbulduk gecenin bu vakti bu kadar cıvıltılı insanlar bulmak zordur forumlarda. :) Ayrıyeten bu kadar güzel insanı bir araya getiren forum yöneticilerinede teşekkür ederim. :)

Aleykümselam hoşgeldiniz hocam. Başarılar bol kazançlar dilerim :)

Hoşbulduk teşekkür ederim :)

Edit:Youtube'a DNS ile giremedim malum VPN denedim çok yavaş kaldı Youtube'a girmek için en hızlı yöntem Google Chrome yi kurup ZenMate eklentisini kullanmak normal bağlanıyorum gibi çok hızlı giriyorum. :)

Aleyküm selam , hoşgeldiniz

Ben dns jumper kullanıyorum

Aleykum Selam. Aramıza hoş geldin :).

Teşekkür ederim sağolun, umarım uzun soluklu bir beraberlik olur. :)

Ps:Gold üye yada diğer üyeliklerin + olarak avantajları nelerdir ? İnce ipuçlarını yakalamamda yardımcı olucaksa bende olmak isterim. :)

Hoş geldin pastadan bir dilim daha eksildi :)

Öncelikle hoş geldin bilmen gereken tek şey, youtube da olan videodan uzak dur ve hiç bir zaman hiç bir şekilde başkasının flag, telif atma.. (özgün değilsen)

umarım emeğinin hakkını alırsın, bol kazançlar

ayrıca bu dns ile youtube a sorunsuzca erişebilirsin.
8500incie182757.jpg

hocam en şu an için en sağlam çalışan dns ler yandex dnsleri ;

156.154.70.22
156.154.71.22

bu dnsleri kullanın tüm sitelere sorunsuz ve hızlı bir şekilde erişim sağlayın.

Hoş geldin kardesim...bol şanslar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri