Cüzdan da gitti :(

CBurak

★★★ƬӇЄ Ɯ&#
Kayıtlı Üye
Beyler bugün gidiyim bi saçlarımı kestireyim dedim. Gittim kestirdim çıktım kulaklığımı takıp müzik dinleyecektim taktım güzel güzel gidiyorum markete giricem cepte cüzdan yok :s 4 - 5 tur attım ancak alan almış artık.

İçinde 90 tl ve 2 tane encard vardı. Encardları iptal ettiremedim annem ve ablamın üzerine oldukları için gelsinler iptal ettirip yenisini isteyeceğim.Parasında değilim ancak başıma daha önce gelmediği için kötü hissettim açıkcası.

Tek dileğim paranın ihtiyacı olan birine gitmiş olması. Nazar deyip geçeceğiz anneme söyledim canın saolsun dedi ancak benim içim rahat etmeyeceği için aldığım harçlığı faiziyle geri vereceğim pazartesi inşallah :D

Hayatımda ilk defa birşeyleri kaybediyorum daha önce 1tl kaybetmedim. Samsungun orjinal kulaklığı vardı onu kaybetmişim gittim 40 tl ye philips aldım kulakiçi. Birde bu cüzdan çok genç yaşta bunadım mı anlayamadım ben

Siz siz olun cebinize hakim olun bu arada para falan kaybeden illa ki vardır dertleşelim :D

Geçmiş olsun kardeş.1 keresinde 50 lira düşürmüştüm başkada kaybım yok :D

gecmis olsun kardesim benimde dun 1 euro saat telefon gitti

buaralar herkes bişi çaldırıyor :D

iyi dedin çaldırdım mı onuda bilmiyorum :D

Geçmiş olsun kardeş.1 keresinde 50 lira düşürmüştüm başkada kaybım yok :D

Saolasın olmasında inşallah ne sana ne bana nede başka kimseye olmasın hocam :D
,
gecmis olsun kardesim benimde dun 1 euro saat telefon gitti

Geçmiş olsun sana da hocam bu aralar var birşeyler hayır bulmak güzel oluyorda kaybetmek bana kimse öyle birşey söylemedi söyleselerdi cebimde parayla gezmezdim :p

Geçen hafta sinemaya gitmiştim robocop diye bir film sinema salonunda en arkada olunca biraz dağıtmışım cüzdanı düşürmüşüm neyse çıktım otobüse bineceğim cüzdan yok hemen geri döndüm sinema başlamış açtım telefonun fenerini cüzdan arıyorum 2 dk arandım bulamadım güvenliğe gittim ismimi sordu söyledim araba otoparkına in orada güvenlik olacak oraya git dedi (balçova agora) indim girdim adamlar adımı soyadımı okulumu doğum tarihimi tüm bilgilerimi sordu anca alabildim cüzdanı iki dakikada nasıl buldular da güvenliğe götürdüler hayret ettim doğrusu sırf bu yüzden recep ivediğe gitmekte şüpheliyim :D bu da böyle bir anımdır

Geçmiş olsun kardeşim :(

Çalana mı kızmak lazım yoksa onu çalmak zorunda bırakanlara mı :(

Keşke insanlar kolay yola başvurmasa çalışsa kazansa.

Lise 2'deyken çok beğenerek aldığım cüzdan vardı hava atıyordum herkese çok güzel bakın falan diye, uzun uğraşlar sonucu alabilmiştim 35 lira bir şeydi gerçi ama. :D Ertesi gün çalındı cüzdan. Çok koymuştu, inadına gidip aynısından bir daha almıştım. :) Şimdi cüzdanda kimlikten kredi kartına ehliyetten okul kimliğine kadar o kadar çok şey var ki bir çaldırsam düşürsem direkt akıl hastanesine giderim sanırım.

Geçen hafta sinemaya gitmiştim robocop diye bir film sinema salonunda en arkada olunca biraz dağıtmışım cüzdanı düşürmüşüm neyse çıktım otobüse bineceğim cüzdan yok hemen geri döndüm sinema başlamış açtım telefonun fenerini cüzdan arıyorum 2 dk arandım bulamadım güvenliğe gittim ismimi sordu söyledim araba otoparkına in orada güvenlik olacak oraya git dedi (balçova agora) indim girdim adamlar adımı soyadımı okulumu doğum tarihimi tüm bilgilerimi sordu anca alabildim cüzdanı iki dakikada nasıl buldular da güvenliğe götürdüler hayret ettim doğrusu sırf bu yüzden recep ivediğe gitmekte şüpheliyim :D bu da böyle bir anımdır

Bende belediyeye mi gitseydim napsaydım sdhasdh :D Ama iyi sen bulmuşsun Allah beterinden saklasın yoksa bunlar aşılamayacak dert değil Allah'ın izniyle

Malesef hocam hayat insanları yapmak istemediği şeylere zorluyor. İhtiyacı olan biri aldıysa pek üzülmem

Lise 2'deyken çok beğenerek aldığım cüzdan vardı hava atıyordum herkese çok güzel bakın falan diye, uzun uğraşlar sonucu alabilmiştim 35 lira bir şeydi gerçi ama. :D Ertesi gün çalındı cüzdan. Çok koymuştu, inadına gidip aynısından bir daha almıştım. :) Şimdi cüzdanda kimlikten kredi kartına ehliyetten okul kimliğine kadar o kadar çok şey var ki bir çaldırsam düşürsem direkt akıl hastanesine giderim sanırım.

Kimlik taşımıyordum Allahtan daha reşit olmadığım içinn huy edinmedim gerçi yine de taşımak lazım ancak alışkanlık meselesi ilk defa bir işe yaradı diyebilirim

Biraz saçma bir cevap olmamış mı?
''Çalmak zorunda bırakanlar'' demişsiniz ama insanı çalmak zorunda bırakma olayı diye birşey yoktur bence.İsteyen ekmeğini taştanda çıkarmasını bilir.

bayburt16 ile karıştırıyor seni arkadaş sanırım:D

aynen sağlam karıştırıyo eğer bi yerden aklında kaldıysam yalan konustugum ve kandırdıgım adam dıye aklında kalmısımdır öte türlü benim bu herifle! işim olmaz kimseyede tavsiye etmiyorum bu cümleyi de bu forumda ilk defa kullanıyorum nokta !

ben zaten cebımden caltırmadım soyunma odasına gırıp almış adamlar

Dün note 3 aldım bataryayı taktıktan sonra kutuyu resmen unutmuşum :D Halı sahaya gitmiştim orda kalmış bugün yana yana aradım valla :) Telefoncuya gitmiştim oraya gidip sordum yok burda dediler halı sahaya gidip buldum :) Şanslıymışım yoksa biraz daha masraf etmek zorunda kalacaktım ama cüzdan kaybetmek sıkıntı hele içinde nüfus cüzdanı vs. varsa.

Dün note 3 aldım bataryayı taktıktan sonra kutuyu resmen unutmuşum :D Halı sahaya gitmiştim orda kalmış bugün yana yana aradım valla :) Telefoncuya gitmiştim oraya gidip sordum yok burda dediler halı sahaya gidip buldum :) Şanslıymışım yoksa biraz daha masraf etmek zorunda kalacaktım ama cüzdan kaybetmek sıkıntı hele içinde nüfus cüzdanı vs. varsa.

Allahtan nufüs cüzdanı yoktu o zaman gerçekten sıkıntı ne diyeyim buna şükrediyorum.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri