D&R Yanlış Bilgilendirme

• Kullanıcı wdffg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Konu Dışı

wdffg

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar,

bir şey danışmak istiyorum ne kadar mantıklı gelecek bir fikrim yok. Ben donanım bağımlısıyım açıkçası. Gözüme hoş gelen her şeyi alırım parasında falan da değilim.

17.02.2015 tarihinde Forum İstanbul D&R mağazasından Razer ultimate klavye aldım alırken de 30 defa oradakilere "Bunun chroma versiyonu bir daha stoklara gelecek mi? Gelecekse bekliyim gelmeyecekse alıcam." dedim. Gelmeyecek dediler. İçime sinmedi "Diğer dükkanlara bakıp gelicem." dedim o sırada D&R ve MediaMarkt müşteri hizmetlerini aradım ürün stokları hakkında. İki firma da bana bir daha stok gelmeyeceğini söyledi. MediaMarkt'ı es geçiyorum.

Bende geleceğinden umudu kesip 550 TL'ye Blackwidow Ultimate'i aldım. Bugün D&R Facebook sitesinde 510 TL'ye (Chroma versiyonu 2 üst versiyon) stoklara geldiğini gördüm ve delirdim. Bana yanlış bilgilendirme yaparak ürünü sattılar. Satın almamın üstünde 1.5 ay neredeyse geçti gitti.

Acaba bu ürünü, tekrar geri iade edebilir miyim yada ürünü değiştirebilir miyim? Bir çok şikayet konusu açtım, şikayetvar.com'a da dilekçe yazdım. Sizce değerlendirilir mi? Haksızlığa ve ezilmeye göz yumamam. Avukat tutup Tüketici Hakları'na başvursam kazanabilir miyim?

"Orijinal kutu ve her türlü donanım sağlam. Her şeyi yerli yerinde, fişi de var. Fakat kutu içinden çıkan 2 tane stickerı kullandım."

Zahmet edip yorum yapan ve fikir beyan eden herkese teşekkürler.

en fazla yapacakları sana gelmeyecek diyen elamanı fırçalamak ve ya işten atmak olucaktır. sizdende bi özür dileyeceklerdir tahminimce şikayetvar üzerinden.

Belki bir şey yaparlar ama 1 ay geçmiş bilemiyorum, yazık olmuş bu arada , öylesine param olsa almak istediğim şeylerin başında geliyor o klavye :D

550 tl klavye ye mi verdiniz? 30 - 40 tl lik klavyenin yapamadığı neyi yapıyor kanalları kendisi açıp video filan mı yüklüyor?

550 tl bir klavye için çok çok çok ama çok pahalı neyse konuya gelelim yanlış anlamadıysam siz sorunca hayır çıkmıycak dediler ve siz satın aldınız ve stokta gördünüz sonradan? ilk mesajdaki arkadaşımızın dediği gibi [MENTION=7877]Cagdaser[/MENTION] en fazla satan elemanı sizden özür diletir.
Veya özür yetmez diyorsanız bir avukat ile görüşün ama böyle büyük markalarla uğraşmamak gerekir bence ne yapar ne eder alırlar davayı.

en fazla yapacakları sana gelmeyecek diyen elamanı fırçalamak ve ya işten atmak olucaktır. sizdende bi özür dileyeceklerdir tahminimce şikayetvar üzerinden.

Teşekkür ederim bilgilendirme için.

Belki bir şey yaparlar ama 1 ay geçmiş bilemiyorum, yazık olmuş bu arada , öylesine param olsa almak istediğim şeylerin başında geliyor o klavye :D

Ağlamalık kıvamdayım. Amazon'a güvenmeyip sipariş vermedim oradan şimdi cefasını çekiyorum. Keşke sipariş etseymişim :( . Bir Chroma'nın verebileceği çok şey var.

550 tl klavye ye mi verdiniz? 30 - 40 tl lik klavyenin yapamadığı neyi yapıyor kanalları kendisi açıp video filan mı yüklüyor?

İyi bir makro combine bilgin varsa çok rahat yaparsın. 5 tablık ekranda M1.2.3.4.5 makrolarıyla "Delay süresi hariç" saniyeler içerisinde kanallar açabilirsin.

"Geçirdikleri" klavye

https://www.youtube.com/watch?v=mU2kAy01cdQ

Bu da klavye aleminin kralı (almak istediğim)

https://www.youtube.com/watch?v=0VRK_bsE6nw

Hukuki olarak yapabileceğiniz birşey yok tabi elinizde üst sürümün gelmeyeceğini dair madde içeren bir sözleşme yoksa .

Chroma gerçekten dehşet bir şey çok geçmiş olsun ama yapabileceğiniz bir şey olduğunu sanmıyorum.

yapacak hiçbişey yok d&r ilgisiz bi firmadır şikayete geri dönüş bile yapacaklarını sanmıyorum. ayrıca isterse kanatlanıp uçsun klavyeye 500 lira para vermek nedir bro :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri