:D Sevmediniz Enes Batur Bakın ne yapmış

Sonradan hazırlanmamış hocam :D laf edenlere ne oldu? :)

Aklı başında olan varsa çoluğuna çocuğuna izletmesin böyle saçma insanları.Bunları izledikçe büyün çocuklar YouTuber olmaya uğraşıyorlar ağızlarında küfürler lüks hayatlara özenmeler vs. İyice gerizekalı olma yolunda ilerliyorlar.
Koyun olmasın yeğenleriniz çocuklarınız kardeşleriniz.

hızlı hızlı baktım adamın bütün videoları kurgu zaten
bu videosu ters tepince altından nasıl kalkayım diye gitmiş kamera arkasını koymuş yok beni sevmiyenleri bulmak için yaptım gibide saçma sapan konuşmalar yapmış anca çocukları kandırır

bende haberlere katılıyorum bu tiplerden çocuklarınızı uzak tutun

son dönemdede hızlı bi abone kaybı yaşıyor

1ee036127b.png

Yani sonradan o elbiseler yeniden giyilip, o kısımlara sonradan ekleme yapılabilir. Şuan ki teknolojide hiç bir şey imkansız değil. İki videodaki kamera açılarını ve evdeki eşyaların falan farklılıklarını incelemek lazım. Yani bu şekilde bu video ile kurtamaya çalışıyorda olabilir. Ama eğer cidden söylediği gibi ise bence helal olsun. Çünkü çocuk tüm tv kanalları ile resmen dalga geçmiş. Bu videoda söyledikleri gerçekse adam abonesine abone katacak demektir. Buda oldukça akıllı bir taktiktir. Kim ne derse desin.

Of einsteinin sol testisi sanki .Ne kadar zekice kurgulamış . Çocuk çok zeki inanılmaz

Elon Musk'ın uzaya araç göndermesi kadar sahte bir video gibime geldi diyip de bir tartışma konusu yaratayım :D

Olay şu; Video zaten fakeydi, kurgu ya da planlanmış değildi.Linç yiyince apar topar kaldırdı.Sonradanda ben videonun fake olduğunu açıklayayım ama hepsinin planlanmış bir şey olduğunu söyleyeyim dedi.Videoyu neden kaldırdığını açıkladığı kısımda zaten herşeyi batırmış.

Kuş kadar beyni olmayan bu kişiyi formdaki genç arkadaşların takip etmesi beni çok şaşırtıyor gerçekten. Bu ergeni takip edecek kadar mı düştünüz merak ediyorum cidden.

Kuş kadar beyni olmayan bu kişiyi formdaki genç arkadaşların takip etmesi beni çok şaşırtıyor gerçekten. Bu ergeni takip edecek kadar mı düştünüz merak ediyorum cidden.

Hocam spamdan kazanan insanlar çok mu doğru bir iş yapıyor sizce? Bu ergen aklını kullanıyor en azından. Adam insanları ikna etmiş mi? Kazanıyor mu? Bu videodan sonra daha da çok kazanacak mı? Kazanacak emin ol. Yani bunun adı başarıdır bence. Ben 36 yaşındayım kendisini sevmesemde ara ara takip eder videolarına bakarım. Çocuk cidden zeki bir çocuk. Bu ülkede ne yaparımda kazanırım diyen ona göre video çeken bir çocuk. Takdir etmiyorum ama başarılı bence. 2+2 = 4 bunu değiştiremeyiz. :) Yabancı örnekleride var enes gibilerin.

Takipden ziyade gündeme giriyor maalesef. Haberlere bakıyım diyorum mynetten orada bile karşıma Enes Batur çıkıyor :D

Elon Musk'ın uzaya araç göndermesi kadar sahte bir video gibime geldi diyip de bir tartışma konusu yaratayım :D

haydaaaaaaa

---------- Spam Engelliyici 21:38 ---------- Önceki Mesaj 21:37 ----------

Hocam eğitim herkese olmaz her insan eğitilemez kendini de eğitmez.Eğtimli insanların odak noktasıyla eğitimsiz insanların odak noktası çok farklı.Siz kültür sahibi geniş bakan hayatı bilen birisinizdir.Forumdaki arkadaslar bunun farkında degildir Toz Pembe yaşıyorlardır...

Gene beğenmedim. Olsun bikere yaptı dimi yaptı. Para için yaptı.

---------- Spam Engelliyici 19:38 ---------- Önceki Mesaj 19:26 ----------

Görüntü gerçek en ince detayına kadar inceledim. Camlardaki yansıma buzdolabındaki yansılamar vs herşey gerçek. O konuda şüphemiz yok

Valla herkes bir şeyler demiş ama BİR ŞEY DEMEK BİLE GEREKSİZ. Çünkü bu adam komple gereksiz birisi. Bırakın kendi çöplüğünde kendi kitlesine nasıl hitap ederse etsin, burak oyunda gibi sönüp gidecek bir gün.

Not : Videoyu izlemedim.

Sevmediniz değil, Sevmediğiniz yazman lazımdı başlığa.
+ Ben bu tipi sevmiyorum evet, başkalarıda vardır, Sevmediğimiz bir tiptir enes batur.

Ya arkadaşlar niye herkes bu Enes Batura sallar anlamıyorum. Çocuk kendi videolarını çekip paylaşıyor. Çalmıyor çırpmıyor. Evet çok gereksiz ve saçma videolar yapıyor ama o gereksiz videolarla 9 milyon aboneye ulaşmış birisi. Demek ki saçma da olsa gereksiz videolar yapmıyor. Kafayı çalıştırıyor çocuk ve kazanıyor. Heralde onun kanalına sahip olmak istemeyen yoktur aramızda...

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri