Daha önce böle bir sorun ile karşılaşan varmı

• Kullanıcı Karacabey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Karacabey

Kayıtlı Üye
1 kanalım yüzünden diger kanallarımda para kazanması kapandı kapanan kanalları forumda anlatılan yöntemle birebir yaptım daha öncede açıyordum para kazanmasını geri ama bu sefer kanal ayarları kısmında Para kazanma ayarlarını görüntüleyin tıkladıgımda para kazanması devre dışı bırakılmıştır yazıyor her hangi bir uyarı telif filanda yoktu kanalda bütün özellikler iyi durumda acil yardımlarını gerekiyor arkadaslar 7 k aboneli 1 milyon 500 bin izlenimliydi

hocam benimde aynı şekilde 1 kanalım yüzünden tüm kanallarım kapanmıştı Şu konuyu izleyin açılır büyük ihtimalle çünkü burdakileri yapınca benim kanalların para kazanması geri açılmıştı

hocam verdigin cevap icin tesekkür ederim daha önce bir çok kez yaptım açılmıştı ama bu sefer farklı kanal ayarları kısmında para kazanma ayarları bölümüne tıkladıgımda kanalın durumu iyi oldugu halde para kazanması kazanması devre dışı bırakıldı diyor hani bu adsense kimligi filan yazması gereken yerde para kazanması devre dışı bırakıldı yazıyor

Valla hocam yukarıdaki söylediği gibi gereken ayarları yaptıktan sonra kanalı sildim 1 saat sonra tekrar aktif ettim ve para kazanmam açılmıştı ama sizinki gibi olmadı biraz bekleyin bir bilen çıkar elbet
icon14.gif

arkadaşlar bende ünlem çıkmıyor . ama bu seferde dolar yeşil olmuyor . gri şekılde kaldı .
Bu neden olabılır .
para kazanma politikanızın olması gerekıyor diyor raporda ?

kanal bölümüne tıklayınca para kazanma kırmızı ise para kazanması devre dışı bırakılmıştır yazar. bunu mu diyosun? öylesyse para kazanmayı açamazsınki.

arkadaşlar bende ünlem çıkmıyor . ama bu seferde dolar yeşil olmuyor . gri şekılde kaldı .
Bu neden olabılır .
para kazanma politikanızın olması gerekıyor diyor raporda ?

hocam sizin o videonuz kanıtlama istiyor başıma gelmişti hiçbir şekilde açamadım edit yapmadan üstünde. hak talebi istiyor yani.

kanal bölümüne tıklayınca para kazanma kırmızı ise para kazanması devre dışı bırakılmıştır yazar. bunu mu diyosun? öylesyse para kazanmayı açamazsınki.
hayır onda hiçbir sorun yok . ama attıgım videonun dolar işaretı gri şekilde kaldı . dolar sembolu var ama gri şekilde .

hocam sizin o videonuz kanıtlama istiyor başıma gelmişti hiçbir şekilde açamadım edit yapmadan üstünde. hak talebi istiyor yani.
kardeş bütün videoları sildim (zaten 3 tane vardı :D ) sonrasında kendi bilgisayarımdan bi resım aldım altına kanalımın ısmını yazdım 3 sanıyelık bir video yaptım intro niyetine . ona bile ünlem verdi .
ne yapmam gerekıyor ?

hayır onda hiçbir sorun yok . ama attıgım videonun dolar işaretı gri şekilde kaldı . dolar sembolu var ama gri şekilde .

kardeş bütün videoları sildim (zaten 3 tane vardı :D ) sonrasında kendi bilgisayarımdan bi resım aldım altına kanalımın ısmını yazdım 3 sanıyelık bir video yaptım intro niyetine . ona bile ünlem verdi .
ne yapmam gerekıyor ?

kanalın mimlenmiş 10 15 gunsonra duzelir

kanalımı sildim . cerezleride sildim modemede reset attım.
şimdi yenı kanal açıcam faydası olur mu ?

yeni kanalda sorun olmaz

bu mimlenme olayı butun kanallar için gecerli simdi kanal actın ve ardarda 15 20 video attınmı kanalın unleme dusuyor yani youtube birnevi ceza veriyor diyebiliriz ne atarsan at unlem olur

fakat kanalım unleme dustu diye kanalını gozden cıkarma daha sonra tam net birsayı soyliyemicem ama ortalama 10 15 gun sonra kanalındaki unlem sorunu kalkıyor. bu surekli tekrarlanıyor yani anlıcan kanalına gunde 6 7 videodan fazla atma

yada spam yapıyorsan 100 tane videoyu 1 gunde at gitsin

yeni kanalda sorun olmaz

bu mimlenme olayı butun kanallar için gecerli simdi kanal actın ve ardarda 15 20 video attınmı kanalın unleme dusuyor yani youtube birnevi ceza veriyor diyebiliriz ne atarsan at unlem olur

fakat kanalım unleme dustu diye kanalını gozden cıkarma daha sonra tam net birsayı soyliyemicem ama ortalama 10 15 gun sonra kanalındaki unlem sorunu kalkıyor. bu surekli tekrarlanıyor yani anlıcan kanalına gunde 6 7 videodan fazla atma

yada spam yapıyorsan 100 tane videoyu 1 gunde at gitsin
yeni kanall açarken direkt ayrı bir alt kanal açsam olur mu ?
yoksa yeni maille yeni bir kanal mı acmam gerekıyor ?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri