daha önce facebooktan reklam acıp satmış arkadaşlar var ise
minimum günlük 10 adet reklam actıracak aracı arkadaşlara 1 hesabı 200tl den saglarım 10 adetin altına düşenlere 250 tl su an piyasada 300 lira
stok sıkıntım olmadıgı için böyle bir konu açmayı uygun gördüm
benimle calısacak kişiler müşterilerinden ödemeyi peşin almak zorundalar
ilk etapta birbirimize alışana kadar reklam 250 doları devirdiginde parayı hesabıma isterim bi kaç tur reklamım döndükten sonra peşin çalışırım
ilk etapta 250 doları devirdiginde ve reklam sonu ss atarım birbirimize alışınca sadece reklam sonu
bu konu tekli satış konusu degildir
ayrıca daha önce facebok ta 500 dolarlık reklam actırmamış kişilere kesinlikle reklam acmıyorum
ayrıca elinizde eski tarihli facebook hesaplar varsa uygun fiyata verecekseniz talibim ...
facebook mobil onay 1tl den kod saglayacak varsa talibim...
kimsenin alıntı yapmamasını rica ediyorum fiyatları silecegim pazartesi sabahı
minimum günlük 10 adet reklam actıracak aracı arkadaşlara 1 hesabı 200tl den saglarım 10 adetin altına düşenlere 250 tl su an piyasada 300 lira
stok sıkıntım olmadıgı için böyle bir konu açmayı uygun gördüm
benimle calısacak kişiler müşterilerinden ödemeyi peşin almak zorundalar
ilk etapta birbirimize alışana kadar reklam 250 doları devirdiginde parayı hesabıma isterim bi kaç tur reklamım döndükten sonra peşin çalışırım
ilk etapta 250 doları devirdiginde ve reklam sonu ss atarım birbirimize alışınca sadece reklam sonu
bu konu tekli satış konusu degildir
ayrıca daha önce facebok ta 500 dolarlık reklam actırmamış kişilere kesinlikle reklam acmıyorum
ayrıca elinizde eski tarihli facebook hesaplar varsa uygun fiyata verecekseniz talibim ...
facebook mobil onay 1tl den kod saglayacak varsa talibim...
kimsenin alıntı yapmamasını rica ediyorum fiyatları silecegim pazartesi sabahı