Daha önce kulak temizleten oldu mu ?

burakorkmaz3

Kayıtlı Üye
Merhabalar , bilgi almak için açtım konuyu biliyorum burası bir sağlık forumu değil.
Dün hastaneye gittim, buşon şişmiş dedi.Gliserin yazdı 2 gün kullan yıkat dedi.
Şimdi sorum şu yıkatma çok ağrı yapar mı ( yıkatacaksın dedi sormadım diğer yöntemlerle temizletmeyi )? Ve sağlık ocağında bu işlemi gerçekleştirebilir miyiz ? Yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.

ben temizletmiştim ağrı falan olmuyo doktor kulağına su sıkıyo okadar 2 dakika falan sürüyo

3 kere yıkattım. Sağlık ocağı yapmaz. Ekipman gerekiyor. KBB gidebilirsin temizlerler. Acı falan şu şekil de oluyor. Kulağın atması gereken pisliği atamıyor ve kulak zarına yapışıyor bir kısmı. Kulak zarının üstün de kini temizlerken metal bir çubuk kullanıyor o biraz acıtıyor ama abartılacak bir şey değil kesinlikle. İlk önce hava ile çeker daha sonra dediğim işlemi yapar.

yaparlar hocam çok basit bi işlem zaten o verdikleri gliserin kulaktaki pislikleri yumuşatıyo suyla hemen çıkıyo

3 kere yıkattım. Sağlık ocağı yapmaz. Ekipman gerekiyor. KBB gidebilirsin temizlerler. Acı falan şu şekil de oluyor. Kulağın atması gereken pisliği atamıyor ve kulak zarına yapışıyor bir kısmı. Kulak zarının üstün de kini temizlerken metal bir çubuk kullanıyor o biraz acıtıyor ama abartılacak bir şey değil kesinlikle. İlk önce hava ile çeker daha sonra dediğim işlemi yapar.

Çok teşekkür ederim sağolun. Şu an kulağım acıyor sanırım normal olan bir şey.

Benim kulağım çok ağrıyordu gittim temizlettim ve bir de iğne yazdıydı doktor , iğne olduktan sonra ağrı tamamen kesilmişti. Temizletmeden önce 1 hafta kadar çok ciddi ağrı çekmiştim. Temizletme 2-3 dakika sürüyor ve öyle ağrı sızı çekilecek kadar ağır birşey değil.

Hiç ağrımıyor. Ama çok fena ses oluyor kulağında sanki elektrik süpürgesi çalışıyor:D

3 hafta önce temizlettim. Kulak yıkatma yerine hava ile 2 dk da çekiyorlar. Ancak önce gliserini 3-4 gün kullanın kir iyice yumuşasın yoksa temizlik yapmazlar boşuna zaman kaybetmiş olursunuz.

Son düzenleme:
Kesinlikle yıkat herhangi bir ağrısı veya zararı yok. Daha önce bi çok kez yaptırdım Acayip rahatlatıyor kulağı. Sadece beyninde gacur gucur sesler duyuyorsun temizlenirken. Sağlık ocağı yapmazda özel hastaneye gidip 20 30 lira muayahane (kulak burun boğaza) parasıyla temizletebilirsin.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle yıkat herhangi bir ağrısı veya zararı yok. Daha önce bi çok kez yaptırdım Acayip rahatlatıyor kulağı. Sadece beyninde gacur gucur sesler duyuyorsun temizlenirken. Sağlık ocağı yapmazda özel hastaneye gidip 20 30 lira muayahane (kulak burun boğaza) parasıyla temizletebilirsin.

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İlk gün özele gittim 150tl muayene masrafı var dediler yeşil kartlı olunca :) Bakalım salı veya çarşamba gidicem teşekkürler bilgilendirme için.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri