Daha Önce '' Sıcak '' Kategori Çalışan

ZACAMEDIA

Kayıtlı Üye
Merhabalar,
Bugün gene söyle bir geziniyordum 2 3 kanala denk geldim. Adamlar '' Sıcak '' kategori çalışıyor 200 e yakın video atmışlar bazı videoları 100k nın üstünde izlenme almış . 1 2 videoda 1m üstünde izlenme var üstüne birde o videoların resimleri kendileriyle alakasız sahte resim koymuşlar buna rağmen para kazanlamarı aktif. Eeee bunda bir çelişki yokmu bu kategoriye para kazanma nasıl aktif olabiliyor birde sahte resimden 1m üstünde izlenme almasına rağmen nasıl ayakda olabilir ? :)

o sahte resimle nasıl ayakta kalıyor gerçekten youtube sormak lazım..

Youtube resmen insanları kandırmayı normal karşılıyor içerikle resim alakasız olsa bile umursamıyor bunu

Onuda geçtim milletin görünmeyen yeri yok halen reklam aktif , bende küçük bir bölümde sevişme var diye topluluk alıyorum

işte o videolarla -kanal silinene kadar paranın gözüne vurma vaktidir ;)
kimi 3 gün kimi 5-6 ay dayanabiliyor bu kanallar,tamamen şans kapanma süreleri

Adsenseye zarar veriyor ama bunlar yüzünden adsense gider o kötü

Adsense kazanclarınızın yarısından coğunu ''politikalara aykırı'' videolardan alıyorsanız,kısa bir süre kalmıştır kötü sona ;)

Youtube'un hiçbir işine akıl ermiyor zaten, çok masum videolara bile sorun çıkartırken boylelerinde ses çıkarmıyor. Nedenini bilemiyoruz ama riskli olduğu için tavsiye etmem hiçbir zaman.

izleyenler açısından olaya bakalım bir de:

"elim şeyimde videoya giriyorum, bir bakıyorum yanıltıcı içerik, ee napayım? tam da işin ortasındayken bırakıp yanıltıcı içerik diye şikayet mi atayım? yoksa sağda önerilen diğer videolarda mı şansımı deneyeyim?"

konu kapanmıştır hakim bey :D

Ben 5 Aydır çalışıyorum yükledim 300 video hepsi nerdeyse 100k üstü aylık 100-150 usd getiriyor partner kanal zoomintv

vur kaç taktiği uzun vadeli değil.

vur kaç taktiği uzun vadeli değil.

Dostum adsense ile olmaz bu iş 10 gün dayanmıyor vur kaçlık durum yok adsenseye bağlıysa topluluktan kanalınız uçar para kazanma devre dışı kalır kendimden biliyorum partner ile bu işe gireceksiniz yapacaksanız

normal sitelerdeki xyz işi gibi yani. adsense yok hit yüksek gelir o hite nazaran daha düşük

izleyenler açısından olaya bakalım bir de:

"elim şeyimde videoya giriyorum, bir bakıyorum yanıltıcı içerik, ee napayım? tam da işin ortasındayken bırakıp yanıltıcı içerik diye şikayet mi atayım? yoksa sağda önerilen diğer videolarda mı şansımı deneyeyim?"

konu kapanmıştır hakim bey :D

İyide tık alır bu videolar,
Mouse sol elde olunca :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri