Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
arkadaşlar bu sorun hakkında bi bilgisi olan yok mu acaba?onlarca farklı kanaldan yüzlerce video sildim bu yüzden.videoları serverdan,vdsden yada botdan atmam fark etmiyor.dün akşam 4 kanala yükleme yaptım,şimdi baktıgımda hala yayınlanma sürüyor diyor.önceki kanallardada var diye aklıma geldi ve şimdi bi kanalıma baktım ve videoların Yayınlanma tarihi : 27-10-2016 ama videoya tıkladıgımda hala yayınlanmamış.dün 1dklik videolar attım bi dm kanalıma,hala yayınlanmadı diyor
edit : dün videoyap üzerinden 4 kanala upload yaptım kısa kısa videolarla deneme için,hiçbirisi yayınlanmadı.hala beklemede...ama olay botda degil dedigim gibi manuelde çok yaşadım.dün videoyapla attıgım videoları ilk başta yanyana 3 sekme açıp aynı anda yüklemiştim.dedim acaba bundan mı oldu,yeni bi kanala geçtim.kanal sıfır,daha önce kullanmadım hiç.1 video attım sadece 3-5dk lik bişey.o da hala bekliyor...yani bi videonun işlenmesi bitmeden digerinin atılması olayı degil kesinlikle.fakat neye göre oluyor,neden oluyor bi türlü çözemedim şunu.yükledim sanıp siliyorum videoyu,ama aslında yüklenmemiş yani yüklenmiş ama izletmiyor![]()
işlenmesinin bitmesini beklemekle alakalı olmadıgına kesinlikle eminim hocam.neden dersen;bi kanal düşün bota yeni bagladın yani sıfır bi kanal,hiç kullanılmadı.youtube dan 2dk lik bi video alıp ister vdsden ister botla attın bu dailymotion kanalına.sıfır kilometre bi kanala sadece 2dk lik 1 tane video atmakdan bahsediyorum.2.bi video atmıyorum yani beklemek,beklememek gibi bi seçim yok ortada.zaten 1 video atıyorum....aradan 15 gün geçiyor,video hala işleniyorda kalıyor.bi türlü yayınlanmıyor...
Yüzlerce video arasında bazen işlenmede kalan çıkabiliyor ama dediğiniz gibi yeni kanal ilk videodakinden bahsediyorsanız mail onayına bi bakın hocam
valla hocam ben botla calısmadım hıc bot olayını bılemem. ama 1 tane yuklesemde 1 den fazla yuklesemde yukleme yerinde % lik kısım %100 olup o yazı kalkana kadar beklıyorum. bu zamana kadarda hiç bir sıkıntı yasamadım.
bu kanallardan birisine girmeye çalıştım şimdi,tel onayına düşmüş hesap.ama tel onayına düşen hesap yandex mail hesabı,dailymotion kanalıma girdim sorunsuzca.dur bakayım diger kanallardada aynı şekilde mi.ama mail adresi tel onayına düştü diye dmye upload edilen hesabda böyle bişey olmaz heralde.yandex mailımda neler oldugunun dm ile ne alakası olucak.firmalar farklı hatta dmnin yandex maillarına kıl oldugu söyleniyor
Abi normalde kanaldaki videoların yayınlanması için hesabın içinden partnere sonra gelen mailden de bildirime geri dönmen onay vermen gerek diye hatırlıyorum yoksa video henüz yayınlanmadı olarak kalıyor. Bahsettiğin kanallarda sen veya kanalı alıyorsan açan kişi bu onayı yapmamış olabilir. Partnerlik aktif mi ve maile gelen linkle geri dönüş yapılmışmı bi kontrol et istersen bahsettiğin kanalllarda.
bu kanallardan birisine girmeye çalıştım şimdi,tel onayına düşmüş hesap.ama tel onayına düşen hesap yandex mail hesabı,dailymotion kanalıma girdim sorunsuzca.dur bakayım diger kanallardada aynı şekilde mi.ama mail adresi tel onayına düştü diye dmye upload edilen hesabda böyle bişey olmaz heralde.yandex mailımda neler oldugunun dm ile ne alakası olucak.firmalar farklı hatta dmnin yandex maillarına kıl oldugu söyleniyor
Abi normalde kanaldaki videoların yayınlanması için hesabın içinden partnere sonra gelen mailden de bildirime geri dönmen onay vermen gerek diye hatırlıyorum yoksa video henüz yayınlanmadı olarak kalıyor. Bahsettiğin kanallarda sen veya kanalı alıyorsan açan kişi bu onayı yapmamış olabilir. Partnerlik aktif mi ve maile gelen linkle geri dönüş yapılmışmı bi kontrol et istersen bahsettiğin kanalllarda.
kanalları kendim açtım,mail onayladım hocam.yinede şimdi tekrar bi kontrol ettim 2 kanalı,ikisinde onaylı görünüyor.
Para kazanımı hesabınızda etkin duruma getirildi.
yazıyor dm panelinde.
edit : şimdi son olarak olay şu hale geldi
kanala 27.10.2016da video atmışım ama yayınlanmamış.kanalda tüm bilgiler girili,mail onaylı bu arada.kanala az önce girdim,sadece banka bilgisi ekle diye bi uyarı var,gerisi normal görünüyor.neyse,kanaldaki videolarıma gittim ve 1 ay önce attıgım bu videoların yayınlanmak için manuel onay bekledigini gördüm.4 tane videoydu zaten,manuel onayları verdim ve videolar hemen yayınlandı,izlenebiliyor şuan.
sonra kanala ytden bi video buldum ve videoyapla bu kanala attım.acaba ilk yüklenen videolara manuel onay verirsem bidaha sormaz mı diye düşündügüm için.ama yine video yüklendiginde benden manuel onay istedi.videoyu kanala girip manuel olarak yayınla diyene kadar o halde kaldı,onayladıgım anda ise normal şekilde izlenir hale geldi.bu kanala yüklenen videolarda neden bu onayı istedigini hala çözemedim.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.