Daily son günlerde kazanç

• Kullanıcı Spor Servisi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Dailymotion Sorunları ve Çözümleri

Spor Servisi

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar az evvel dailymotion kazançlar güncellendi ayın 22'sine kadar fakat son on günlük kazanç olması gerekenin 10'da 1'i. Sizde durum nasıl? 3-4 dolar gelmesi gerekirken 0.4-0.5 dolar gözüküyor izlenim de 1400 civar olması gerekirken 200 civarı gözüküyor?

Ayın 12'sine kadar olan kazançlar ise normal olması gerektiği gibi...

Hocam düzeltilir muhakkak bazen dailymotionda böyle şeyler olabiliyor.

HAMMER cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar az evvel dailymotion kazançlar güncellendi ayın 22'sine kadar fakat son on günlük kazanç olması gerekenin 10'da 1'i. Sizde durum nasıl? 3-4 dolar gelmesi gerekirken 0.4-0.5 dolar gözüküyor izlenim de 1400 civar olması gerekirken 200 civarı gözüküyor?

Ayın 12'sine kadar olan kazançlar ise normal olması gerektiği gibi...

Bu dm öyle ben çalışıyorum ama kanallara hiç bakmıyorum 1k izlenim varsa reklam sayısı 500 var yok bile bir şey anlamadım.

benim kanalım en son 13 ocakta kazanç sağlamış gözüküyor, güncellenmemiş hala sanırım

Bu dm öyle ben çalışıyorum ama kanallara hiç bakmıyorum 1k izlenim varsa reklam sayısı 500 var yok bile bir şey anlamadım.

genelde 1000 görüntülenmeye 600-650 reklam izlemesi veriyor ama son günlerde 1k görütülenmeye 100 gösteriyor bende. umarım bir yanlışlık vardır.

sizde de böyle midir kazançlar son günlerde?
Nasıl youtube da kazançlar düştüyse burda da aynı ve bazı güncellemeler yapılıyor sanırım bu yüzden kazançlar eksik görülebilir düzeltilir merak etmeyin.

HAMMER cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kaç gündür güncellenmiyordu,bende bugün girdim bi baktım 3 kanalımda güncellenmiş ama 3 kanalında kazancı söyledigin gibi beklenende bayagı bi eksik.geçen aylardada 1-2 gün böyle eksik görünüyordu,sonradan düzeldi.zaten hala kazançlar eksik olabilir diye yazdıkları uyarı gitmemiş kanallardan,sorun oldugu ortada yani.inşallah bian önce düzeltirler :)

5k view var 10 diyor monetize sayfasında düzeleceğini umuyorum

bende çok büyük fark yok 12k izlenmeye 2-2.6k arası reklam gösterimi var 6-7 dolar arası bişey atmış ocak ve şubat aylarında reklam az çıkıyor, yılbaşında sözleşmeler bittiği için yeni reklam sözleşmeleri yapılana kadar biraz zaman gerekiyor o yüzden reklam gösterimi azalıyor ocak ve şubat ayında, youtubede de durum aynı şekilde gelirler düşük şuanda

Bende de güncellenmiş kazançlar. Ama bekledigimin çok altında kalmış. Umarım düzeltirler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri